φιλε η καθε κοπελλα μπορει να μην αρεσκεται σε συγκεκριμενα ατομα.αυτο δε παει να πει οτι ειναι φολα.για παραδειγμα και μενα η μπετυ,που ειναι γυναικαρα και ο φιλος μου ζιρο λεει πολυ σωστα τα καλυτερα,δε μου εχει κανει καλα γαμησια.αυτο ομως δε σημαινει οτι ειναι φολα,μπορει απλα να μη της αρεσουν τα μουτρα μου,ανθρωπος ειναι δεν ειναι ρομποτ.πιστευω οτι το ιδιο συμβαινει απο τα λεγομενα σου με σενα και τη σονια,δεν εχετε σεξουαλικη χημεια.
εννοειται οτι με την Σονια δεν ειχα σεξουαλικη χημεια....αλλα ουτε το βυζι της δεν με αφηνε να πιανω ελευθερα... ;)
δεν ξερω αν σας το πα,αλλα εγω ειμαι ομορφοπαιδο...
Ακολουθουμε την τακτικη του Μαρη τυπε..
Γαμαμε ακαπωτα και μετα ριχνουμε ενα κατουρημα και δεν κολλαμε τιποτα..
Δοκιμασε το και συ εγγυημενα αποτελεσματα
Χωρίς πλάκα,προσωπικά κάνω ακριβώς το ίδιο αλλά άθελα μου...
Δεν ακολουθώ την τακτική αυτού του Μαρή...
Πάντως μια φορά στο σαλόνι ενός οίκου στη Διδύμου σε στιχομυθία με συναγωνιστή που περίμενε,μου είπε ότι αν κάνω αυτό το πράγμα (να κατουράω δηλ μετά την κατάθεση),δεν θα κολλήσω ποτε τίποτα...
Παλιό αυτό με το κατούρημα καί σχετικό. Αλλά εάν δεν 'εχεις ' να κατουρήσεις , τότε τι γίνεται? Πιθανόν να προαχθείς σε αντιστράτηγο. Πάντως αυτό το έχει ακούσει φίλος μου από Σεξολόγο-Δερματολόγο. SERAPIS.
Παλιό αυτό με το κατούρημα καί σχετικό. Αλλά εάν δεν 'εχεις ' να κατουρήσεις , τότε τι γίνεται? Πιθανόν να προαχθείς σε αντιστράτηγο. Πάντως αυτό το έχει ακούσει φίλος μου από Σεξολόγο-Δερματολόγο. SERAPIS.