The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.057
- Πόντοι
- 33.405
γιατι τον αποκαλεις συνεχως τραλαλακη μαστορα;
Γιατί είναι "τραγουδιάρα".
γιατι τον αποκαλεις συνεχως τραλαλακη μαστορα;
τυπε δεν θα ξαναμπει;; το ειχα καταλαβει απο την αρχη οτι ειναι λιγα τα ψωμια του R.I.Pτι να πει και ο λαιμσοντας ρε τύπε :S
o μητσος ειναι ανεργος τωραΠαιχτουρα επρεπε να μην ανοιγεται τοσο οσο εσυ ρε φιλε. Να προσεχει δεν σε ακουσε και την πατησε
Να περάσω να σας πάρω* να το παρακολουθήσουμε μαζί;
*Το "πάρω" και με τις δύο έννοιες.
ασχετο το ξερεις οτι ο αχαχουχας λεει οτι εισαι ερωτευμενη μαζι του? ρωτα τον παιχτουρα
τυπε δεν θα ξαναμπει;; το ειχα καταλαβει απο την αρχη οτι ειναι λιγα τα ψωμια του R.I.P
μην προσβαλετε τους συνανθρωπους σας
μην λετε ασχημα λογια για τους συμφορουμητες σας...
χωρις αυτους δεν θα μιλαγατε στο φορουμ
ειρηνη τεκνα μου...
Ο ιησους θα κατεβει στην γη σε λιγα χρονια και θα δωσει καλη ζωη σε εμας και σε οσους κανουν καλες πραξεις..
η υπολοιποι θα καουν στην κολαση..
τύπε έχω μια απορία:
αφού ο παράδεισος παρουσιάζεται ως φυσικό τοπίο με λουλούδια, καταρράκτες, πουλιά, κλπ
γιατί οι άνθρωποι προτιμούν τις πόλεις και δεν παν να ζήσουν στη φύση;![]()
Παιχτουρα επρεπε να μην ανοιγεται τοσο οσο εσυ ρε φιλε. Να προσεχει δεν σε ακουσε και την πατησε
....Την καλησπερα μου Αγγελικουλα!![]()
μην προσβαλετε τους συνανθρωπους σας
μην λετε ασχημα λογια για τους συμφορουμητες σας...
χωρις αυτους δεν θα μιλαγατε στο φορουμ
ειρηνη τεκνα μου...
Ο ιησους θα κατεβει στην γη σε λιγα χρονια και θα δωσει καλη ζωη σε εμας και σε οσους κανουν καλες πραξεις..
η υπολοιποι θα καουν στην κολαση..
Αγαπητε εγω οτι και να γραφω, κανενας εδω μεσα, δεν με γνωριζει εξω.... και ουτε προκειται!!!Τον Δημητρη τον ξεχωρισα γιατι ειναι σπανιο παιδι σε ηθος!!!Φυσικα υπαρχουν κι αλλα παιδια καλα, αλλα δεν επιθυμω επεκταση γνωριμιων...χαχαχαχα!!!!Παιχτουρα επρεπε να μην ανοιγεται τοσο οσο εσυ ρε φιλε. Να προσεχει δεν σε ακουσε και την πατησε
.
Μπήκε ο Λάκης, αρχίζει το πάρτυ....!!!!
γιατι ειναι η εξελιξη της ανθρωποτητας...τύπε έχω μια απορία:
αφού ο παράδεισος παρουσιάζεται ως φυσικό τοπίο με λουλούδια, καταρράκτες, πουλιά, κλπ
γιατί οι άνθρωποι προτιμούν τις πόλεις και δεν παν να ζήσουν στη φύση;![]()
Αγαπητε εγω οτι και να γραφω, κανενας εδω μεσα, δεν με γνωριζει εξω.... και ουτε προκειται!!!Τον Δημητρη τον ξεχωρισα γιατι ειναι σπανιο παιδι σε ηθος!!!Φυσικα υπαρχουν κι αλλα παιδια καλα, αλλα δεν επιθυμω επεκταση γνωριμιων...χαχαχαχα!!!!
γιατι ειναι η εξελιξη της ανθρωποτητας...
πριν 100-200 χρονια υπηρχαν πολοιες μεγαλες? σε σταβλους ζουσανε η ανθρωποι..
πριν 2000 χρονια πως ζουσαν? απλα τοτε ο κυριος σκοπος της ζωης του ανθρωπου ηταν η επιβιωση
σημερα δεν ειναι μονο αυτα, η επιβιωση κατα πολους αν και δυσκολο ειναι δεδομενο...
μετα αυξανονται η αναγκες, κοινωνικη αναγνωρηση, φιλια,εξελιξη,χρηματικη ασφαλεια...
διαβασε την ιεραρχεια των αναγκων του αβρααμ μασλοου..θα καταλαβεις..
και επεισης ο παραδεισος δεν ειναι κηπος με πουλια και λουλουδια ειναι ιδεα..
και επεισης ο παραδεισος δεν ειναι κηπος με πουλια και λουλουδια..
Αγαπητε εγω οτι και να γραφω, κανενας εδω μεσα, δεν με γνωριζει εξω.... και ουτε προκειται!!!Τον Δημητρη τον ξεχωρισα γιατι ειναι σπανιο παιδι σε ηθος!!!Φυσικα υπαρχουν κι αλλα παιδια καλα, αλλα δεν επιθυμω επεκταση γνωριμιων...χαχαχαχα!!!!
γιατι ειναι η εξελιξη της ανθρωποτητας...
πριν 100-200 χρονια υπηρχαν πολοιες μεγαλες? σε σταβλους ζουσανε η ανθρωποι..
πριν 2000 χρονια πως ζουσαν? απλα τοτε ο κυριος σκοπος της ζωης του ανθρωπου ηταν η επιβιωση
σημερα δεν ειναι μονο αυτα, η επιβιωση κατα πολους αν και δυσκολο ειναι δεδομενο...
μετα αυξανονται η αναγκες, κοινωνικη αναγνωρηση, φιλια,εξελιξη,χρηματικη ασφαλεια...
διαβασε την ιεραρχεια των αναγκων του αβρααμ μασλοου..θα καταλαβεις..
και επεισης ο παραδεισος δεν ειναι κηπος με πουλια και λουλουδια ειναι ιδεα..
εχω βγαλει φωτο μαζι του
[size=11pt]θα πω οτι ημουν στους δρομους το Δεκέμβριο του 2008 μεσα στο κεντρο της πολης μου[/size]
[size=11pt]Είμαι φιλικά διακείμενη στους αναρχικους ειναι γνωστό.[/size]