Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16

Κωνσταντινουπολη δεν ειναι παντως χαραγμενη εκει πουθενα...

ειναι μνημειο αφιερωμενο στην μνημη των πεσοντων στρατιωτων του Ελληνικου Κρατους, οχι της Ανατολικης Ρωμαϊκης Αυτοκρατοριας...

ακομη μια παπαρια του γενικου γραμματεως.....

(Πινδος, Κορυτσα, Καλαμας, Τρεμπεσινα, Χειμαρα, Αργυροκαστρο, Καλπακι, Κλεισουρα, Πρεμετη, Πογραδετς, Ρουπελ, Κρητη, Ελ Αλαμεϊν, Ριμινι, Ρουβικων, Δωδεκανησα, Κορεα)

παντως απορω ποτε Τουρκος αρχηγος κρατους θα καταθεσει στεφανι σε αυτο το μνημειο του Αγνωστου Στρατιωτη, μετα απο τοσα στεφανια που κατεθεσαν τα εκαστοτε ζωντοβολα στο μαυσωλειο του εγκληματια πολεμου στην Αγκυρα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ποιός ασχολείται μαζί σου σκουπίδι ;;;
Δυστυχώς ο κώδικας του φόρουμ, δεν δίνει τη δυνατότητα να σου απαγορέψω να διαβάζεις τα ποστ μου, τα οποία ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ;;;;

χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες τωρα; θα σε χτυπαω κατω σαν σκουλικι

Επισκέπτης
σειρα σου τωρα γιατι την πουλεψες την προηγουμενη φορα. ρε γκιοζο ψευτη ποτέ δεν ανακαλεσες σε μενα οτι ησουν ΟΥΚας? σε μενα δε θα λες ψεμματα γιατι σε γαμαω.

Φυσικά δεν ανακάλεσα ρε παπάρι.
Και δεν βγάζουμε στη φόρα όσα γράψαμε σε pm.
Σούργελο.
Το thread έχει πλάκα.
Μην το γαμάς με τα "δικά μας".

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
μου έλαχε να σπουδάσω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ή αν θες αλλιώς ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

επετρεψέ μου  

ποια ειναι αυτη η επιστημη των επιστημων που επιτρεπει την χρονικη αυξηση στην προστακτικη...?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
56
Πόντοι
366
Σούργελο.
Το thread έχει πλάκα.

δηλαδη ρε μουνοπανι καραγκιοζο επειδη ανακαλεσες στο πμ και οχι στα φορα αντρικια σημαινει οτι δεν ανακαλεσες? τραβα παρεα με τον αχαχουχα και συ ιδια συνομοταξια. σε μενα θα ξαναμιλησεις μονο οταν μαθεις να εισαι αντρας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
πακιστανε με ειχε συμπαθησει καποια και ηθελε να μου κανει δωρακι... καταλαβες και ερχεται ο παιχτουρας να μου πει οτι θα με μαθει εμενα μπαλα. Αυτοι πανε τα ακουμπανε σε μενα καθονται τσαμπα και λενε κιολας οτι θα μαθουν εμενα.

Δεν ειναι να γελας? αστειοι ολοι ειστε ρε μλκες ΟΛΟΙ! Αλλα εχε χαρη που σας παιρνω στην πλακα και τον χαβαλε.  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σούργελο.
Το thread έχει πλάκα.

και συ εχεις πλακα πραγματι ανήκεις στην κατηγορια κοτας πρωτης τάξης

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Σούργελο.
Το thread έχει πλάκα.
ΛΑΚΗ αν λες ψεμματα γκρεμιζεται ο κοσμος των fun σου.Λεγε την αληθεια γιατι τον Λοπεζ δεν τον κοβω για ψευτη

Επισκέπτης
δηλαδη ρε μουνοπανι καραγκιοζο επειδη ανακαλεσες στο πμ και οχι στα φορα αντρικια σημαινει οτι δεν ανακαλεσες? τραβα παρεα με τον αχαχουχα και συ ιδια συνομοταξια. σε μενα θα ξαναμιλησεις μονο οταν μαθεις να εισαι αντρας.

ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΑ ΟΥΤΕ ΣΕ PM.
Οποιαδήποτε επιβεβαίωση μπορεί να γίνει
ανεβάζοντας φωτογραφίες ...

Αλλά αυτη τη φορά θα υπάρχουν όροι.
Δεν θα ανεβάσω άλλη φωτό ... τσάμπα ....

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
πακιστανε με ειχε συμπαθησει καποια και ηθελε να μου κανει δωρακι... καταλαβες και ερχεται ο παιχτουρας να μου πει οτι θα με μαθει εμενα μπαλα. Αυτοι πανε τα ακουμπανε σε μενα καθονται τσαμπα και λενε κιολας οτι θα μαθουν εμενα.

Δεν ειναι να γελας? αστειοι ολοι ειστε ρε μλκες ΟΛΟΙ! Αλλα εχε χαρη που σας παιρνω στην πλακα και τον χαβαλε.  :grin:
:2funny:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ποια ειναι τα στοιχεια ρε ηλιθιε? η φυση? η φυση εχει δωσει και σε 5η δημοτικου παιδια περιοδο. ψαξε να τα βρεις και να τα γαμησεις, στα εκανε δωρο η φυση. τραβα να γαμησεις και κοριτσακια με συνδρομο νταουν εχουν και αυτα περιοδο. για παρτη σου δωρο της φυσης και αυτα. αειντε ηλιθιε με τα στοιχεια.
Προφανώς σου είναι άγνωστα πράγματα οι λέξεις ανάλυτική σκέψη,μόρφωση και κυρίως ευγένεια.Μίλησα εκθέτωντας γνώμη μη συμβατική με το θέμα,αυτό ήταν το λάθος μου,λυπάμαι που την είπα σε ένα σωρό λάθος άτομα.Εγώ έχω γνώσεις,νου και δομημένες απόψεις...εσύ απλά βρίζεις και λοιδωρείς.
Υ.Γ:Εν αναμονή του νέου υβριστικού σου ποστ και της ειρωνείας σου.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.467
Πόντοι
6.035

Stories

Νέο!