treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το εξήγησα χθες νομίζω, συνοπτικά για να μην κουράσω όπως (σωστά) επισημαίνεις.Ειναι προτιμότερο να μας εξηγήσει γιατι η εν λογω κοπελια εκανε λογαριασμο στο μπουρδελα απλα και μονο για να του την πει...
Χαρά μου να γίνω αναλυτικότατος, αφού το θέλεις:
-Θα σχολιάσω πρώτα το εναπομείναν μέρος του ποστ (μια και το διαγραφέν προφανώς ήταν τόσο προκλητικό που οδήγησε στην αυτεπάγγελτη επέμβαση του admin.)
τι διαβάζουμε λοιπόν;
α. Υπάρχει κάποιος (εγώ) ο οποίος γράφει και αποκαλύπτει ευαίσθητα στοιχεία των κοριτσιών. Συμφωνείς; κι αν ναι είμαι ο μόνος; μήπως μπορείς να μου επισημάνεις κάποια παραδείγματα όπου συνέβη αυτό; Εγώ πιστεύω ότι δεν το έκανα ή τουλάχιστον δεν έκανα τίποτα παραπάνω απ' ότι π.χ. πρόσφατα ο Palermo όπως πολύ σωστά επισήμανθηκε.
β. Αυτές οι 'αποκαλύψεις' δεν είναι τόσο κακιές αυτές καθ' αυτές, αλλά γίνονται κακιές διότι δεν γαμαώ τις συγκςκριμένες, άρα δεν έχω δικαίωμα να μιλάω!
Συμφωνείς; γνωρίζει η κυρία αν γαμάω ή όχι; πρέπει να πάρω την έγκριση της για να το κάνω;
γ. Πίνω καφέδες και κάνω τραπεζώματα για να συλλέξω πληροφορίες με κίνητρο..ποιό; να το παίξω έξυπνος εδώ μέσα; να ρουφιανέψω τις τραπεζονόμενες σε συγκεκριμένο μαγαζί που υποννοείς; κι αν είναι έτσι τόσο ηλίθιες είναι αυτές;
-Για το διαγραφέν μέρος θα μπορούσες να ρωτήσεις την ίδια τι έγραψε και γιατί. Και να την ρωτήσεις και ποιά είναι.
Δεν γνωρίζω ακριβώς το περιεχόμενο του διαγραφέντος μέρους, αλλά από τα συμφραζόμενα καταλήγω ότι πρόκειται για κακοήθεια που έγινε:
-για να δημιουργήσει προβλήματα σε συγκεκριμένο μαγαζί με το οποίο προφανώς η "Ελενίτσα" έχει θέμα.
-για να δημιουργήσει προβλήματα και να απαξιώσει εμένα, ακριβώς επειδή θεωρεί ότι είμαι εμπόδιο για να επιτεθεί στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Κι όλα αυτά απλά επειδή είναι ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.