τι θελει να πει το ποιητη?βλεπω τον buddha να μη παιρνει ανασα![]()
![]()

τι θελει να πει το ποιητη?βλεπω τον buddha να μη παιρνει ανασα![]()
![]()
μαλλον το Βασο εννοεις!δεν διαβαζεις και θα σ μαλωσω!
θα το ξαναπω ομως.
εγινε δημοψηφισμα και αναλογα με το ποσα αστερια εχει καποιος στο σαιτ αναλογη θα ειναι και η εκπτωση που θα εχει στα ιδρυματα![]()
....το παιζει 80's...και ετσι....Το μελαχροινο στην φωκίωνος ειναι η Αλίνα πολύ καλό κορμί αλλά είναι λίγο ξυνή .Η καλύτερη εκεί μέσα είναι η Πάολα η οποία κάνει εκπληκτικά κόλπα.Βέβαια για τους λάτρεις των μιλφ υπάρχει πάντα η σταθερή αξία Κορίνα με τα εκπληκτικά πόδια το μόνο ίσως μειονέκτημα της σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου άποψη είναι το αξύριστο μου....κι της
τραβας ζορι με την παρτη μου, ε πανξ?και εσυ πας να τον φτασεις![]()
και σου αρεσουν τα 80's, ετσι δεν ειναι κωλογερεεεεεεεεεεεεε ????????....το παιζει 80's...και ετσι....
....το παιζει 80's...και ετσι....
Το μελαχροινο στην φωκίωνος ειναι η Αλίνα πολύ καλό κορμί αλλά είναι λίγο ξυνή .Η καλύτερη εκεί μέσα είναι η Πάολα η οποία κάνει εκπληκτικά κόλπα.Βέβαια για τους λάτρεις των μιλφ υπάρχει πάντα η σταθερή αξία Κορίνα με τα εκπληκτικά πόδια το μόνο ίσως μειονέκτημα της σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου άποψη είναι το αξύριστο μου....κι της
συναγωνιστες στην ιλλιαδα την εχουν βρει και μας δουλευουν γιατι ειμαςτε χαζοι και πρωτος εγω. γιατι παω τακτικα και αφηνω ενα σωρο ευρω ενω μπορω με λιγοτερα τα μισα να τη βρω αλλου. στην ιλλιαδα κατω απο 120 ευρω δεν μαμας το λιγοτερο ακουω νουμερα και με πιανει ζαλη. υπαρχουν βεβαια δυο η τρεις κοπελες που οτ και να δωσης δεν λενε οχι η ρουλα πχ.με την αλεξανδρα οπως ειπα κατι γινεται ειναι σε δυσμενεια απο την κυρια.υπαρχουν και αλλες κοπελες που μπορει να δωσουν μπριζολα εκτος απο αφτες που γραφηκαν. ειναι η ζωη η γιαννα η μαρινα ηαντζελα η ντανιελα ηελενη η μικρη και δυο τεμαχια ωραια καινουργια ξανθα. αλλα εμπαρκο και εγω μαζι να πεινασουν και να φευγουν με 20 ευρω το βραδυ να δουμε θα ζητανε τοτε τη μανα τους και τον πατερα τους.
Η Αλίνα στην Φωκίωνος 9-11 είναι κατά την γνώμη μου από τις πιο όμορφες παρουσίες στο χώρο (μαζί με την Δέσποινα από Σολωμού 59) και στο δωμάτιο δεν είναι και τόσο ξυνή μάλλον το αντίθετο θα έλεγα, για την Πάολα συμφωνώ τό'χει το έκφυλο, χωρίς να της φαίνεται και το βγάζει στο δωμάτιο, την Κορίνα δεν την έχω πάρει ακόμα![]()
![]()
![]()
μάλλον θα είναι το επόμενο test ride.
Δεν τις προλαβαίνω πια......... έχω χάσει τον έλεγχο........... τις βάζω με σειρά προτεραιότητας και η λίστα αντί να μικραίνει όλο μεγαλώνει...........!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τραβας ζορι με την παρτη μου, ε πανξ?
δε φτανεται αυτος , ειναι μαστερ.
κατι σαν τον Γιοντα στον Πολεμο των Αστρων.
σωπα Βασο μου , σωπα...μαστερ εισαι και φαινεσαι!εγω ειμι ο μαστερ της μαλακιας και μονο αυτην αντιπροσωπευω,ενταξθει?
σωπα Βασο μου , σωπα...![]()
@panx
τι καταλαβες τωρα?
μου τον τσατισες!
δεκα χορους θα θελει να ησυχασει!