Καλησπερα καβλιαρηδες της μπουρδελοκαταστασης...

Μεσημεριανοαπογευματινη τσαρκα 16.30-18.00 με μια εκπληξη

,κυριως για τις παλιοσειρες στα μπουρδελα της πολης...
Ν.Ουρανου 26 η Ειρηνη.η γνωστη μιλφ,με τη μετρια εμφανιση για μενα,αλλα με τις καλες δικες σας κριτικες ;)
Φριξου 9 η Σανταλ,το ορος Σανταλ

;) για αυτους που τους αρεσουν οι πληθωρικες ομορφες γυναικες,οχι για τα κυβικα μου...
Φριξου 13 η Μιραμπελα,πιο ξινη πεθαινεις...
Φριξου 14 η Χριστινα με τις βυζαρες,εμφανως αδυνατισμενη και με μπολικη διαθεση στο σαλονι
Φριξου 15 η Εφη,οπως παντα αδιαφορη για μενα
Ν.Ουρανου 1Β η Αντζελα,ψηλη μιλφ,εχει αλλαξει πολλα μαγαζια στην πολη
Ι.Κωλεττη η Γκρετα,δουλευε προσφατα στο Αν.Γεωργιου 21 βραδυ,μελαχροινο μετριακι με πολλη διαθεση και χαμογελο στο σαλονι.
Κοροβαγγου γινοταν αλλαγη,ερχοταν η Σαρα.
Αν.Γεωργιου 34 βαρεθηκα να ανεβω σκαλια,καμια μαρια τσεχα ξανθια θα ηταν,αλλη ξινομουρα...
Μελισσες η Τζεσσικα,Μελαχροινο τουμπανογυφτακι
Αν.Γεωργιου 30 και 24 ηταν μεσα στο δωματιο και βαριομουν να περιμενω να δω ποιες ηταν.
Ερως 16 η Φλωρη η κινεζουλα,πολυ αδυνατο κοριτσακι
Αν.Γεωργιου 4...........η εκπληξη της ημερας.........Η Τζαστιν η Ολλανδεζα η ξανθια μουναρα πριν απο καμια 10ετια δεσποζε στα σπιτια της πολης (ωραιες εποχες τοτε)

εμφανως σπασμενη στο προσωπο,με λιγα εξτρα κιλακια εκει που πρεπει και εμφανιση κυτταριτιδας,εμφανιστηκε με μαυρο στρινγκ και μαυρες δαντελωτες καλτσοδετες

...Απο 30 ξεκινουσε,το γυμνο ειχε 60

και μου λεει η τσατσα οτι δεν μπορει να κανει καλυτερες
τιμες...Κριμα
Στον βαρδαρη πηγα στο προμηθεως 5 ειχε μια αδιαφορη αμπνταλοξανθια και στο 11 ηταν η ελενη ακα ροναλντινιο
Κατεχακη 13 ηταν η Βικυ η ξανθια Ουκρανη με το BMW
Μαντζαρου 14 πρωην 10 μια καινουρια αδυνατη μελαχροινη,καλουτσικη μου φανηκε,εκανε πολυ γρηγορο σαλοναρισμα και δεν προλαβα να τη σπουδασω οσο ηθελα...Φορουσε και αυτη μαυρες καλτσοδετες.
Καταθεση δεν εγινε πουθενα
ΥΓ 1 Καποιες πουτανες εκει εξω πρεπει να μας πληρωνετε για να σας γαμαμε και οχι να σας πληρωνουμε
ΥΓ 2 Φερτε πισω Λαουρα Οριτζιναλ και Αντρε Ρουμανα με τις μπουταρες.