Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.295
Πόντοι
6.255
Γύρισα από επίσκεψη προ ολίγων λεπτών της ώρας στην Μιρέλα στο Ανδρέου Γεωργίου 24. Ήταν τόσο στοχευμένη καταδρομική που δεν μπορώ να προσφέρω κάτι παραπάνω στην ενημέρωση...

Το μόνο. Η Μιρέλα (γιαόποιον νοιάζεται) έκανε τα μαλλιά της καστανά ακαζού μ' έναν τόνο προς το κοκκινάκι... Ούτε ο Τρύφωνας να ήμουνα...

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλα θα ηταν να ειχαμε ενημερωση καθημερινη για τα κοριτσια που δουλευουν σε καθε σπιτακι(κι αν γινεται και φωτος),ελπιζω στο μελλον να φερουνε πιο πληθωρικες κοπελες,εμενα δε μου αρεσουν οι πολυ αδυνατες.....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.955
Γύρισα από επίσκεψη προ ολίγων λεπτών της ώρας στην Μιρέλα στο Ανδρέου Γεωργίου 24. Ήταν τόσο στοχευμένη καταδρομική που δεν μπορώ να προσφέρω κάτι παραπάνω στην ενημέρωση...

Το μόνο. Η Μιρέλα (γιαόποιον νοιάζεται) έκανε τα μαλλιά της καστανά ακαζού μ' έναν τόνο προς το κοκκινάκι... Ούτε ο Τρύφωνας να ήμουνα...

Φαντάζομαι όμως ότι το 25αρι έγινε 30αρι πλεόν  :huh:

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Σε ολους φιλε μου τα ιδια κανει..εγω την ειχα παρει 2 φορες στο παρελθον οταν δουλευε ΦΡΙΞΟΥ 13,τη πρωτη φορα τις εσκασα 60Ε και μου εβγαλε τρελα γουστα,ετσι ειπα να την ξανα δοκιμασω αλλα αυτη τη φορα τις εδωσα 30Ε να δω τι γινεται,και εχω να σου πω οτι ηταν μαπα το καρπουζι.....Εχω καταλαβει οτι στο σαλονι σου υποσχεται παρα πολλα αλλα μεσα δεν τραβαει η ομαδα,μαλλον παιζει ρολο και το χρημα που θα τις δωσεις...
Ελπιζω να σε βοηθησα.....
λεω να την δοκιμασω λιαν συντομως και να δω τη παιζει με την κορασιδα.τις περισσοτερες τις κανω εξηγα απο το σαλονι οτι αν μπω με το απλο προγραμμα δεν θελω να ειναι ξεπετα η ολη φαση και αυτα που συμφονουμαι απο το σαλονι στο μεγαλυτερο ποσοστο γινονται πραξη.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.895
Πόντοι
12.815
όλο την θάβεις την Νταϊάνα φίλε μου karaman.sorry κιόλας γιατί νεώτερος είμαι στο φόρουμ να κάνω κριτική αλλά αυτό παρακολουθώ το τελευταίο διάστημα να γίνετε.Για μένα προσωπικά,δεν αξίζει να μπεις στην διαδικασία αυτή.θα χαρώ πάρα πολύ να διαβάσω σύντομα την κριτική για αυτήν παρά όλα τα άλλα.ακόμα και εμένα μπορεί να με παρομοιάζεις με αυτούς αλλά ποσώς μ'ενδιαφέρει.το λέω με όλη μου την εκτίμηση στο πρόσωπό σου ότι είναι άδικο αυτό που κάνεις και δεν θέλω να κάνω το δικηγόρο της.είναι κάτι που σε κάνει να ξεχωρίζεις σε σχέση με τα άλλα παιδιά  με διαρχία στο φόρουμ που λένε καλά σχόλια για αυτήν

Οταν λες θαβω τι εννοεις.? γιατι στην ελληνικη εμεις το θαψιμο το εχουμε σαν κακολογια πισω απο την πλατη του αλουνου, ψαξε τα μυνηματα μου και αν βρεις οτι εχω πει κατι κακο για αυτην ξαναμιλαμε, 2ον δεν πιστευω να γινετε ολο αυτο πισω απο την πλατη της Νταιανας που μαθαινει τα παντα για το τι γινετε εδω μεσα, το μονο που εχω κατηγορισει και ειναι αληθεια, ειναι οτι, ειναι η μονη κοπελα με τις περισοτερες fake κριτικες στην Θεσσαλονικη, και συμφωνουν και αλλοι πανω σε αυτο, που ποιο πολυ κακο της κανουν παρα καλο, μηπως να κανουμε τα στραβα ματια.?? απο την αλλη μερια, οταν βγενουν νεα μελη, με 0 μυνηματα και στα 10 πρωτα μυνηματα τους ΄΄εκδηλωνονται΄΄ αναφερομενοι στην Νταινα λες και ειναι η καταπλικτικη ιεροδουλος, (που οπως σου ειπα δεν αντιλεγω), ή να προσπαθουν να σπιλωσουν αλλα σπιτια, γραφοντας κριτικες του δευτερολεπτου, που κανουν μπαμ...εεεε εκει καπου παιζουν με την νοημοσυνη την δικια μου και ολων μας, και πιστεψε με για να λεω ολων μας κατι ξερω...
και τελος το εχω ξαναπει, θα ηταν καλυτερο να βγει ενα μελος, και να πει γεια σας ειμαι πχ ο νταβας, ο γκομενος, ο αγαπουλης η ιδια η νταινα τελος παντων, και να συζηταει να μας ενημερωνει, ...2-3 θα τον κραξουν οι ποιο πολοι θα τον επικτροτησουν.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.895
Πόντοι
12.815
ξανθό μακρύ πιασμένο πίσω;

οκ.! γιατι τελευταια που εκανα γυρα βραδυ, ειχα πετυχει μια ξανθια με καρε μαλι, χοντρομπουτα και αυτη, και λεω μπας και ηταν αυτη και αλαξε τοσο και δεν την γνωρισα...

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
λεω να την δοκιμασω λιαν συντομως και να δω τη παιζει με την κορασιδα.τις περισσοτερες τις κανω εξηγα απο το σαλονι οτι αν μπω με το απλο προγραμμα δεν θελω να ειναι ξεπετα η ολη φαση και αυτα που συμφονουμαι απο το σαλονι στο μεγαλυτερο ποσοστο γινονται πραξη.
Καλα κανεις,και εγω μια απο τα ιδια ξηγιεμαι απο την αρχη,γιατι μου ετυχαν στο παρελθον ετσι κανα δυο περιστατικα του τυπου: ναι,ναι!!!! οτι πεις ετσι θα γινει :blahblah1: ελα μαλακα να σου παρω τα λεφτα,μολις μπηκα στο δωματιο και αντικρισα απο τα πρωτα λεπτα ''ΙΚΕΑ'',μπουλους τις λεγαμενες :badair: :badair: και τα λεφτα μου πισω :birdman: ετσι θελουν ''τακο'' απο την αρχη :zfuck:

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
κριμα το πε και το κανε ο σκατιαρης ο μπουταρης
Εδω ειχε πει ποιο παλια οτι θα εφτιαχνε μιναρεδες εδω θεσσαλονικη,για Βαρδαρη ισως τα καταφερε :woldman: αλλα για μιναρεδες που ελεγε,αν παει να κανει κατι τετοιο πραγματικα θα καει ζωντανος :ak: :uzi:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Μια απορία με όλους αυτούς που ρωτάτε, γιατί δεν κάνετε μια βόλτα να δείτε:
1.καλο καιρό έχει.
2.το περπάτημα καλό κάνει.
3.ε ήμαρτον δεν είναι και τόσο μακριά πια ο Μύλος , αν δεν βρείτε τα μαγαζιά ανοιχτά.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
Μια απορία με όλους αυτούς που ρωτάτε, γιατί δεν κάνετε μια βόλτα να δείτε:
1.καλο καιρό έχει.
2.το περπάτημα καλό κάνει.
3.ε ήμαρτον δεν είναι και τόσο μακριά πια ο Μύλος , αν δεν βρείτε τα μαγαζιά ανοιχτά.
Αν ηταν ολοι να τα βρισκουν ολα μονοι τους , δεν θα υπηρχε το σιτε. θα σου αρεζε να ρωτουσες για καποια πως ειναι εμφανισιακα και να σου απαντουσανε

Ωραιο καιρο εχει, πανε με τα ποδαρακια σου να δεις.

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
παιδια ας απαντησει καποιος τα μπουρδελα του βαρδαρη ειναι ανοικτα?η κλεισανε? :huh:
μίλησα με μια παλιά υπηρεσία που δούλευε στο Βαρδάρη,τώρα πλέον Φρίξου,και μου είπε ότι δεν θα κλείσουν.Προμηθέως και Σαπφούς είναι ανοιχτά.μάλλον θα παραμείνουν ανοικτά νόμιμα μέχρι τέλος της χρονιάς.το εικοσάρι θα είναι το standard σε όλα τα σπιτάκια   :dancing:

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
6
Πόντοι
11
Καλησπερα καβλιαρηδες της μπουρδελοκαταστασης... :grin: :grin: :grin: Μεσημεριανοαπογευματινη τσαρκα 16.30-18.00 με μια εκπληξη  :dancing: :dancing: ,κυριως για τις παλιοσειρες στα μπουρδελα της πολης...

Ν.Ουρανου 26 η Ειρηνη.η γνωστη μιλφ,με τη μετρια εμφανιση για μενα,αλλα με τις καλες δικες σας κριτικες  ;)

Φριξου 9 η Σανταλ,το ορος Σανταλ  :cheesy: ;) για αυτους που τους αρεσουν οι πληθωρικες ομορφες γυναικες,οχι για τα κυβικα μου...

Φριξου 13 η Μιραμπελα,πιο ξινη πεθαινεις...  :uglystupid: :uglystupid:

Φριξου 14 η Χριστινα με τις βυζαρες,εμφανως αδυνατισμενη και με μπολικη διαθεση στο σαλονι

Φριξου 15 η Εφη,οπως παντα αδιαφορη για μενα

Ν.Ουρανου 1Β η Αντζελα,ψηλη μιλφ,εχει αλλαξει πολλα μαγαζια στην πολη

Ι.Κωλεττη η Γκρετα,δουλευε προσφατα στο Αν.Γεωργιου 21  βραδυ,μελαχροινο μετριακι με πολλη διαθεση και χαμογελο στο σαλονι.

Κοροβαγγου γινοταν αλλαγη,ερχοταν η Σαρα.

Αν.Γεωργιου 34 βαρεθηκα να ανεβω σκαλια,καμια μαρια τσεχα ξανθια θα ηταν,αλλη ξινομουρα...

Μελισσες η Τζεσσικα,Μελαχροινο τουμπανογυφτακι

Αν.Γεωργιου 30 και 24 ηταν μεσα στο δωματιο και βαριομουν να περιμενω να δω ποιες ηταν.

Ερως 16 η Φλωρη η κινεζουλα,πολυ αδυνατο κοριτσακι

Αν.Γεωργιου 4...........η εκπληξη της ημερας.........Η Τζαστιν η Ολλανδεζα η ξανθια μουναρα πριν απο καμια 10ετια δεσποζε στα σπιτια της πολης (ωραιες εποχες τοτε) :cum: :cum: εμφανως σπασμενη στο προσωπο,με λιγα εξτρα κιλακια εκει που πρεπει και εμφανιση κυτταριτιδας,εμφανιστηκε με μαυρο στρινγκ και μαυρες δαντελωτες καλτσοδετες  :bigdick: :bigdick:...Απο 30 ξεκινουσε,το γυμνο ειχε 60  :uglystupid: :uglystupid: και μου λεει η τσατσα οτι δεν μπορει να κανει καλυτερες
τιμες...Κριμα

Στον βαρδαρη πηγα στο προμηθεως 5 ειχε μια αδιαφορη αμπνταλοξανθια και στο 11 ηταν η ελενη ακα ροναλντινιο

Κατεχακη 13 ηταν η Βικυ η ξανθια Ουκρανη με το BMW

Μαντζαρου 14 πρωην 10 μια καινουρια αδυνατη μελαχροινη,καλουτσικη μου φανηκε,εκανε πολυ γρηγορο σαλοναρισμα και δεν προλαβα να τη σπουδασω οσο ηθελα...Φορουσε και αυτη μαυρες καλτσοδετες.

Καταθεση δεν εγινε πουθενα

ΥΓ 1 Καποιες πουτανες εκει εξω πρεπει να μας πληρωνετε για να σας γαμαμε και οχι να σας πληρωνουμε

ΥΓ 2 Φερτε πισω Λαουρα Οριτζιναλ και Αντρε Ρουμανα με τις μπουταρες.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.650
Πόντοι
8.295
Αν.Γεωργιου 4...........η εκπληξη της ημερας.........Η Τζαστιν η Ολλανδεζα η ξανθια μουναρα πριν απο καμια 10ετια δεσποζε στα σπιτια της πολης (ωραιες εποχες τοτε)
Πες μου ότι είδες και την Άννα Μαρία!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Πες μου ότι είδες και την Άννα Μαρία!!!!
πολυ θα το θελες και συ και γω.... :cum:

παντως και ενα ριφρες μνημης με τζαστιν μετα απο εφτα χρονια δεν με χαλαει προσωπικα.....εστω και μιλφοκατασταση

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.895
Πόντοι
12.815
...ρε φερτε πισω την Σαντρα την μαυρομαλα αδυνατη που την γαμουσες Α.Γεωργιου και ακουγοταν εως την 26ης Οκτωβρη απο τις κραυγες.!!  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom