Άσχετο....αλλά επειδή και για τους 2 έχω μια καλή είκονα και επειδή καταλαβαίνω τον Death για αυτά που είπε για την Νατάσσα ,αλλά καταλαβαίνω και τον Hagem γιατί δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες λεκτικές" επιθέσεις" απο την πλευρά του Death....άλλωστε δεν υπάρχει κάτι να χωρίσουμε.....
Βόλτα χθές βράδυ λίγο μετα της 7 και σε μερικές περιπτώσεις μετα της 8 όπου είχαμε αλλαγή βάρδιας
Απο Μαντζάρου ήταν ανοιχτό μόνο το 14 και ήταν μια μέσης ηλικίας μελαχροινή με κοιλίτσα, καινούριο πρόσωπο αλλά για τα δικά μου γούστα τίποτα το τρομερό απο αποψης εμφάνισης .
Τα άλλα ήταν όλα κλειστά Μαντζάρου και Κατεχάκη
Κωλέττη η Ισαβέλλα η οποία απο εμφάνιση μπορεί να μην σκίζει αλλα μέσα κάνει τα πάντα σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό.....
Φρίξου 9 η Μιχαέλα ακα Αντριάννα για μένα απο τις καλύτερες εμφανίσεις....και απο άποψης υποδοχής την είδα αλλαγμένη και θεωρώ πως πρέπει να βελτιώθηκε πάρα πολύ...Όπως και η Κάρμεν η οποία ηταν στο Βίλα πριβέ....(ρώτησαμε για την Αντριάννα και μας ειπε η μαντάμ πως έφυγε οριστικά για Ισπανία και αναμένουνε και άλλες κοπέλες απο Αθήνα μαζί με την Πάμελα που είχε ρεπό χθές και πιθανόν να ξεκινήσει απο αύριο...
Φρίξου 13 η Είρήνη που χθές πραγματικά μετάνιωσα που δεν μπήκα μαζί της.....
Φρίξου 14 η Γιασμίν
Φρίξου 15 μια λεπτή ψηλή μελαχροινή όνομα δεν ρώτησα
Τρίδυμα ήταν μόνο το 1. Ελένη μελαχροινή που μου άρεσε σε εμφάνιση αλλά με τσάντισε όταν είπε πως κάνουμε βόλτες και κάτι το οποίο δεν "ακουσα"
στο 2 ηταν μια γεμάτη ξανθιά η οποία και παπάδες να κάνει μέσα είναι απαγορευτικό με αυτή την εμφάνιση να κάνει αυτή τη δουλειά.
Νικ.Ουρανού 26 η Αλίνα.
Νικ.Ουρανού 1Β η Αντζελα απο τα παλιά....που ηταν τελευταία Σαπφούς.
B
Ανδρέου Γεωργίου 21 η Γκρέτα .
Ανδρέου Γεωργίου 50 η Βερόνικα.
Ανδρέου Γεωργίου 34 η Λάρα
Ανδρέου Γεωργίου 32 η Αννίτα η Ελληνοιταλίδα η οποία προτιμήθηκε αλλά είναι το ίδιο χάλια μην πώ και χειρότερη .Η κοπέλα απλά δεν γουστάρει αυτή τη δουλειά ,η καλύτερα γουστάρει μόνο τα φράγκα αυτης της δουλειάς.
Ανδρέου Γεωργίου 30 κλειστό
Ανδρέου Γεωργίου 24 η Μιρέλα την οποία θα΄θελα να συναντήσω σε έναν καλύτερο χώρο και τώρα ειναι η ευκαιρία
Ανδρέου Γεωργίου 16 άνοιξε το βράδυ αλλα δεν μπήκα
Ανδρέου Γεωργίου 4 Κλειστό
Κεφαλληνίας Αφροδίτη και μετα απο όσο κατάλαβα θα ηταν η Ελενα η ουκρανέζα.
Βαρδάρη πάμε για οριστικό κλείσιμο....
3 μαγαζια ανοιχτά.
Σαπφους 5 η Ισαβέλλα η Βουλγάρα... στο προμηθέως και στο ανορθόγραφο δεν πήγα..
Είπα πως καταλαβαίνω τον Death γιατί και εγω χοντροκέφαλος είμαι πήγα 3 φορα στην Αννίτα και περίμενα να βελτιωθεί...αλλα τί να κάνουμε το μουνί σέρνει καράβι....και σαν μουνί μου αρέσει αλλα μάγκες είναι φόλα μην την πατήσετε σαν εμένα τον χοντρο,ξεροκέφαλο......
επιλογές καλές υπάρχουν με Βερόνικα ,Μιρέλα πλέον να δεσπόζουν σε καλύτερα μαγαζία και Κάρμεν,Ισαβέλλα και Ειρήνη πολύ δυνατά......