Γεια χαρα και σ'εσενα φιλε κοκε.καλο και παλιο μαγαζι.μαλλον μπαινεις σχετικα ευκολα.θετικο οτι συνηθως εχει αρκετα καλα κομματια,αν και ο ιδιοκτητης στα παρουσιαζει λες και ειναι διδυμες της μεγκαν φοξ και της μπελουτσι.τεσπα.γενικα υπαρχει ποιοτητα,οκ.αρνητικα η τιμη σε συγριση με ολα τα ιδρυματα(100 ευρω)και το οτι αν πιθανον δεν γουσταρεις τελικα να μπουκαρεις,ο νικολα χαλιεται και γινεται ψιλοσπαστικος.αυτο βεβαια ισως να ειναι δικη μου εμπειρια και να μην αποτελει πανακεια.παντως νικολα να μας διαβαζεις,αυτο με χαλασε ενω γουσταρω και το μαγαζι και τις κοπελες ως συνηθως κι εχω αρκετο καιρο να παω.οκ στην σημερινη δυσκολη εποχη δινω το 20αρικο παραπανω,αλλα αν δεν γουσταρω να μπουκαρω για χ λογους καποια στιγμη,μην με ακυρωνεις.20 χρονια πελατης.ημαρτον.αυτα ειχα να πω κοκε.βεβαια οπωσ καταλαβες,τα λεω στην νυφη για να τ'ακουσει η πεθερα.αλλα τα εβγαλα απο μεσα μου κι αυτο μετραει.αν εισαι αποφασισμενος παντως να λαδωθεις,πηγαινε και το πιο πιθανο θα γουσταρεις.καλο βραδυ κοκε.καλο βραδυ νικολα.