nickthegreek7777
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Η γνωστή...καλησπερα σε ολους,
επισκεψη Λαδαδικα.. συνεδρια με μαργαριτα, εκ ρωσιας Μιλφγυραστα 35++ με ομορφο σωματακι και ξανθοκοκκινα κοντα μαλλια.
Στα τεκτενομενα, μετα απο μασαζ που με αφησε εκπληκτο και απολυτα ικανοποπιημενο.. περασαμε στο 20 προγραμμα που με ικανοποιησε εξισου με το 1ο.
κατα την αποψη μου vfm 100%.απο τηνα λλη βεβαια.. ειναι και θεμα προσωπικης αποψης..
σωματακι οχι μοντελου αλλα χωρις κατι το ασχημο, και 2αρι μεση...ουτε καν περιττα πιασιματα,..κοστος συνεδριας απαραλλαχτη![]()
..για οσους γνωριζουν.. τις καλησπερες μου.
ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΒΙΚΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ...ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ.............ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΤΡΕΜΑ ΑΠΟ ΗΔΟΝΗ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΑ....
αλλα στοιχεια δεν ειχε η κοπελα?που δουλευε?τι προγραμα?τι τιμες?δεν διαβασες τιποτα πριν γραψεις αυτο το τοσο κατατοπιστικο μηνυμα?πιστευω πως μονο η ιδια καταλαβε οτι αναφερεσε σ'αυτην με την προυποθεση οτι εφυγες πριν πεντε λεπτα απο'κει.........ειδαλως.....ουτε αυτην....ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΒΙΚΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ...ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ.............ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΤΡΕΜΑ ΑΠΟ ΗΔΟΝΗ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΑ....
ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΒΙΚΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ...ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ.............ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΤΡΕΜΑ ΑΠΟ ΗΔΟΝΗ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΑ....
Εγκρινω και επαυξανω δεν μπορεις να ζητας 80 ευρω για μια ξεπετα ενος τεταρτου αντε ενος εικοσαλεπτου με γκομενες που εχουν βγαλει ριζες σε καποια μαγαζια, που πολλες φορες ειναι και χωρις θερμανση.Επειτα προγραμμα που δεν περιεχει φουλ απαγορευεται να φευγει πανω απο το 50αρικο.Ασε και το αλλο τελευταια ακομα καλα καλα δεν εχεις τελειωση και αρχηζουν.μηπως μπορεις να με πληρωσης?Μου τυχε και αυτο.Ρε συ φιλε δεν ειναι πολλα τα 70 μονο για πιπα?
Εκτος αμα αυτοι ζουνε στην Ελβετια του 2013 και οχι στην Ελλαδα του 2013.
Ενας εργαζομενος θελει 3 μερες δουλεια για να παρει αυτα τα λεφτα,υπαρχει και το ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μπορουμε να πουμε,δεν ειναι το μοναδικο μαγαζι![]()
Να κι ο πολύπλαγκτος και πολυώνυμος γεώργιος τσαρλής ή νικ μακίδης.. Όστις πολλών δε μασατζούδων ίδεν ιδρύματα και νόον έγνω...Εγκρινω και επαυξανω δεν μπορεις να ζητας 80 ευρω για μια ξεπετα ενος τεταρτου αντε ενος εικοσαλεπτου με γκομενες που εχουν βγαλει ριζες σε καποια μαγαζια, που πολλες φορες ειναι και χωρις θερμανση.Επειτα προγραμμα που δεν περιεχει φουλ απαγορευεται να φευγει πανω απο το 50αρικο.Ασε και το αλλο τελευταια ακομα καλα καλα δεν εχεις τελειωση και αρχηζουν.μηπως μπορεις να με πληρωσης?Μου τυχε και αυτο.![]()