cheef4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2013
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Νομιζω οτι ηταν το πιο επιτυχημενο post προς το παρων σημερα Σακη

Νομιζω οτι ηταν το πιο επιτυχημενο post προς το παρων σημερα Σακη
ναι ειχε απο ολα τσιφ4Νομιζω οτι ηταν το πιο επιτυχημενο post προς το παρων σημερα Σακη![]()
Μην περιμενεις αδελφε,φοβουνται μη τους φαμε τη γκομενα...Δώστε ρε παιδιά ένα τηλ. από Έλενα (Βασ.Ηρακλείου) μπας και προλάβουμε για σήμερα..!
Μην περιμενεις αδελφε,φοβουνται μη τους φαμε τη γκομενα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ φοβάμαι ότι θα με μαλώσει ο Καβλουρίδης...Μην περιμενεις αδελφε,φοβουνται μη τους φαμε τη γκομενα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ φοβάμαι ότι θα με μαλώσει ο Καβλουρίδης...![]()
Εσυ Ειδικα Πρεπει Να Το Ξερεις Φιλε Μου.....Και φυσικά πρέπει να μάθουμε όλοι ότι ο Καβλουρίδης πάει να φάει για να στανιάρει...![]()
![]()
![]()
Το Δικο Σου Το Αυτακι Το Θελει Το Τραβιγμα Αδερφουλη Θα Το Φας Το Κεφαλι Σου Ετσι Μια Μερα Να Εισαι Λιγος Προσεκτικος.... Εδω ενημερωνουμε και περναει λιγο η ωρα μας ευχαριστα μην το πας αλλου το θεμα θα καεις....Εγώ φοβάμαι ότι θα με μαλώσει ο Καβλουρίδης...![]()
Ολοι αυτοι που θελουν το τηλεφωνο με το που διαβασαν 50αρικο τρεξανε ειναι για τους χουβαρνταδες του αθληματος που γραφουν απεγνωσμενα και ενημερωνουν συνεχως το κοσμο..... Ουτε Νταβας ειμαι Ουτε Τπτ Απλως υπαρχουν κατι παιδακια εδω στο site και θελουν να ανεβαζουν τους τονους ετσι να εχουν με κατι να ασχολουνται....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτος θα μας καθαρισει ετσι και την επισκεφθουμε τη μεγαλοκοπελα.
Σημερα Η Μερα Ξεκινησε με Body Center Στον Αδερφο το Σακη.... Το Κλιμα Καλο,Ζεστος Χωρος,4 στο Συνολο τα κοριτσια Μικαελα, Μονικα, Αλεξανδρα και Το αλλο κοριτσι δεν το θυμαμαι. Περασα Μεσα Με Αλεξανδρα Απο Το Εξωτικο Μεσολογγι Πολυ Ωραιο Προγραμμα Με Δυνατες Συγκινησεις Μασαζακι Στην Αρχη Και Μετα Εδωσε Ενα Ρεσιταλ Κλαρινουτι εγινε μεγαλε kavlouridis??πως περασαμε??δωσε κανενα στιγμα για το τι κινειτε στην πιατσα σημερα....
![]()
Ωραιος ο φιλος!Σημερα Η Μερα Ξεκινησε με Body Center Στον Αδερφο το Σακη.... Το Κλιμα Καλο,Ζεστος Χωρος,4 στο Συνολο τα κοριτσια Μικαελα, Μονικα, Αλεξανδρα και Το αλλο κοριτσι δεν το θυμαμαι. Περασα Μεσα Με Αλεξανδρα Απο Το Εξωτικο Μεσολογγι Πολυ Ωραια Προγραμμα Με Δυνατες Συγκινησεις Μασαζακι Στην Αρχη Και Μετα Εδωσε Ενα Ρεσιταλ Κλαρινου![]()
Με Τα Χρυσα Της Δαχτυλα Οπως Ο Γιωργος Μαγγας Με Δυνατα Πνευμονια Θα Ελεγα Και Πολλες Αντοχες Καναμε Γυρω Στις 12 Στασεις
![]()
![]()
![]()
Ολες Του ΟΑΣΘ Και Στο ΤΕΛΟΣ Ειχαμε Χαπη End.
Το Δικο Σου Το Αυτακι Το Θελει Το Τραβιγμα Αδερφουλη Θα Το Φας Το Κεφαλι Σου Ετσι Μια Μερα Να Εισαι Λιγος Προσεκτικος.... Εδω ενημερωνουμε και περναει λιγο η ωρα μας ευχαριστα μην το πας αλλου το θεμα θα καεις....
σωστος ο αλκινος απειλες κ μαγκιες αλλουKavlouridis, χαλαρά ρε παλικάρι
όπως μόνο σου γράφεις "Εδω ενημερωνουμε και περναει λιγο η ωρα μας ευχαριστα ", συνυπογράψω και προσθέτω ότι απειλές και "μαγκιές", κατά την γνώμη μου δεν έχουν θέση.
Όπως και ο σεβασμός του ενός για τον άλλο είναι απαραίτητος, για να μπορέσουμε να συνηπάρξουμε.
Ουτε Απειλεισα ουτε ειπα κατι κακο απλως διευκρινισα οτι τον κακοπροαιρετο χαβαλε που κανουν μερικοι τυποι εδω μεσα ειναι λαθος να το επωμιζονται ατομα τα οποια δεν εχουν κανενα απολυτος λογο ουτε οφελος......σωστος ο αλκινος απειλες κ μαγκιες αλλου
μη τοτο θεμα