House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 49
- Πόντοι
- 366
Όλα καλα σεφ καλο βράδυ .
να σαι καλαΌλα καλα σεφ καλο βράδυ .
06:10 εχει εγερτηριο γιωργη!!!ουτε οι κοτες δεν θα εχουν ξυπνησει ακομη..αστα![]()
Μάλλον φίλε δεν θα κοιμηθείς απόψε...
Αυτο πρεπει να σταματησει δλδ ελεος μιλουσα χθες με την κοπελα και μου ειπε οτι δεν θελει αλλους πελατες STOP και ειδικα ετσι απο το Site Διαβαζω καιρο βλεπω και λεω αν ειναι δυνατον γιατι ειναι λιγο οικονομικη ολοι τρεχουν στην ευκολη λυση......Καλημέρα σε όλους και όλες. Μπορεί ένας χριστιανός να μου στείλει το τηλ της Ελένης βάς Ηρακλείου μιας που η κρίση με εχει πατήσει κάτω. Thanks.
Πρωτα ματωνεις καλα με τα 80αρια και μετα οταν εισαι πλεον εμπειρος στο χωρο μπαινεις και στα 50αρια αλλα για να μπεις πρωτα πρεπει να ιδρωσεις τη φανελα σου στην ενεργο δραση και οχι απο το site πισω απο το Pc ευκολη λυση μαγκας ειναι αυτος που μπορει να βρει το τηλ μεσα απο τα κονε του και οχι απο το site....
Αυτο πρεπει να σταματησει δλδ ελεος μιλουσα χθες με την κοπελα και μου ειπε οτι δεν θελει αλλους πελατες STOP και ειδικα ετσι απο το Site Διαβαζω καιρο βλεπω και λεω αν ειναι δυνατον γιατι ειναι λιγο οικονομικη ολοι τρεχουν στην ευκολη λυση......
εγω παλι που μιλησα με τη κοπελα μου ειπε πως θελει οποτε εσυ κρατα το τηλ για τη παρτυ σου θα το δωσω εγωΑυτο πρεπει να σταματησει δλδ ελεος μιλουσα χθες με την κοπελα και μου ειπε οτι δεν θελει αλλους πελατες STOP και ειδικα ετσι απο το Site Διαβαζω καιρο βλεπω και λεω αν ειναι δυνατον γιατι ειναι λιγο οικονομικη ολοι τρεχουν στην ευκολη λυση......