Νέα

Μαρτυρία σοκ κατά Σαλμά: Παρέσυρε πεζούς με το υπηρεσιακό του ΙΧ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα kazabuburas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Μηνύματα
7.064
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Έξαλλοι είναι κάτοικοι του Μεσολογγίου και της Ναυπάκτου και φοιτητές  του ΤΕΙ  με τον Μάριο Σαλμά μετά τα όσα πρωτοφανή έγιναν το μεσημέρι,  την φυγή του υπουργού από το ξενοδοχείο Θεοξένια και την παράσυρση ατόμων από το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο.
Όπως γράφει το οnairnews.gr, ο υπουργός στην προσπάθειά του να διαφύγει από το μαινόμενο πλήθος που παρέμενε από το πρωί στο χώρο, άφησε πίσω του τραυματίες και ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο! Οι καταγγελίες για τραυματισμούς αλλά και οι μηνύσεις πολιτών για σωματικές βλάβες από τον οδηγό του αυτοκινήτου του κ. Σαλμά πέφτουν κυριολεκτικά βροχή αυτή την ώρα στα δικηγορικά γραφεία της πόλης.
4 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με κατάγματα, αναπνευστικά και άλλους τραυματισμούς από την "απόδραση" του υπουργικού αυτοκινήτου.
Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα 8 άτομα που έχουν τραυματισθεί ελαφρύτερα, τα οποία μεταφέρθηκαν επίσης στο νοσοκομείο και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ανάμεσά τους ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου  καθώς και φοιτητές του ΤΕΙ Μεσολογγίου. Σε λίγα λεπτά αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση για τα όσα έγιναν σήμερα στο Μεσολόγγι από το Δήμο Μεσολογγίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν μαζικές αντιδράσεις και καταγγελίες κατά του Υπουργού Υγείας.
Ο Μάριος Σαλμάς παρέμεινε για ώρες γύρω από κυκλωμένο από τους πολίτες ξενοδοχείο, αφού  λίγο νωρίτερα με την προκλητική άρνησή του να συναντηθεί με την συντονιστική επιτροπή (με επικεφαλής τους δημάρχους Μεσολογγίου, Ναυπακτίας) καθώς και την βουλευτή Μαρία Τριανταφύλλου, πυροδότησε κυριολεκτικά την κατάσταση που τελικά ξέφυγε από κάθε έλεγχο κατά την φυγή του.
Το agriniopress.gr μίλησε με κάτοικο του Μεσολογγίου, τον κ. Πέτρο Σκαρμούτσο, που τραυματίστηκε ελαφρά από την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου του υπουργού, μέσα από το πλήθος.
"Είδαμε τον κ. Σαλμά, να μπαίνει στο υπηρεσιακό του αυτοκίνητο από την κουζίνα του ξενοδοχείου. Ο οδηγός έβαλε μπροστά και με τέρμα γκάζι και με ελιγμούς έπεσε πάνω στον κόσμο. Δεν πάτησε καθόλου φρένο! Ο καθρέφτης του συνοδηγού έσπασε στο χέρι μου. Είδα άλλους διαδηλωτές να παρασέρνονται από το αυτοκίνητο, ευτυχώς δεν είχαμε χειρότερα" λέει ο κ. Σκαρμούτσος.
Με απεργία πείνας του δημάρχου Μεσολογγίου και νέα συγκέντρωση αύριο στις 6μμ απαντούν οι Μεσολογγίτες
"Μετά από ένα μήνα εμπαιγμού, περάσαμε στη βία και τους ξυλοδαρμούς πολιτών. Καταγγέλλω την απροκάλυπτη χρήση βίας των αστυνομικών δυνάμεων, και τον ενορχηστρωτή της υφυπουργό. Η αλαζονεία του και η επίδειξη πυγμής τροφοδότησε τη χρήση της αστυνομικής βίας.
Όμως δεν πτοούμαστε. Το δίκιο είναι με το μέρος μας. Συνεχίζουμε μέχρι την τελική δικαίωση. Αύριο ξεκινώ την απεργία πεινάς. Στις 6μμ νέα συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία. Το Μεσολόγγι δεν σκύβει το κεφάλι.".
Πηγή βίντεο: onairnews


Κριμα που δεν υπαρχει link για dailymotion video ωστε να το ποσταρουμε κι εδω, αλλα οποιος ανοιξει το link του news247 θα το δει κι εκει.
Ελα να βλεπουμε σχολια.
Ας κανω εγω την αρχη  :P
Ο τσιπρας φταιει και γι αυτο! Και η χρυση αυγη!
Τον τατσοπουλο ξερετε να τον αναφερετε συνεχεια για την μαλακια που ειπε.
Τα μαργαριταρια του κρανιδιωτη βεβαια τα περνατε στο ντουκου.
Τις ασυλληπτες μαλακιες του γεωργιαδη επισης.
Για αυτο εδω τι θα πειτε? Μα φυσικα οτι φταει η...δουρου και ο ..κασιδιαρης ως συνηθως  :2funny:
Και ακομα δεν εχει κλεισει χρονος διακυβερνησης  :2funny:
Μακαρι να ολοκληρωθει η 4ετια, ειλικρινα. Για να μπορουμε να γελαμε με την ψυχη μας με αυτους που...ειναι σοβαροι(οχι σαν τους τσυριζαιους και τα χρυσαυγουλα ντε. Οι νεοδημοκρατες ειναι σοβαρα παιδια-σαν τους μπατσοκους ενα πραμα  :2funny:)
 
OP
OP
kazabuburas

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Μηνύματα
7.064
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/PublishingImages/2012/10/161012160526_6911.jpg[/img[/URL]]

To Eθνος δεν αναφερει τιποτα πουθενα. :2funny: :2funny: :2funny:
Λεει μονο για 'ενταση και μικροεπεισοδια το μεσημερι' σε αλλο αρθρο....το απογευμα μαλλον δεν τους ενδιαφερει τι εγινε  :2funny: :2funny: :2funny:

Για να δουμε Καθημερινη....τιποτα απολυτως επισης  :2funny: :2funny: :2funny:
Αρα ολοι οι υπολοιποι ειναι φυσικα...βαλτοι...α και αυτοι στο μεσολογγι μαλλον ειναι...μεταφερομενοι απο τις σκουριες! Κατεβηκαν μεσολογγι για κανα 3ωρο-4ωρο για το τζερτζελο και μετα θα ξανανεβουν πανω για να συνεχισουν τα επεισοδια στις σκουριες, στη βιλα αμαλιας κλπ κλπ...ε φανταστικοι 'υπερασπιστες της νομιμοτητας'?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[URL unfurl="true"]http://www.enikos.gr/politics/127402,Kataggelies_gia_traymatismoys_apo_to_ypo.html[/URL]

[URL unfurl="true"]http://www.inews.gr/89/fygi-salma-katangelies-gia-minyseis-kai-travmatismous-apo-to-ypourgiko-aftokinito.htm[/URL]

[URL unfurl="true"]http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/286989/sok-kataggelloyn-parasyrsi-kata-ti-diafygi-salmapicsvid[/URL]

[URL unfurl="true"]http://www.axortagos.gr/mesologgi-figi-salma-kai-kataggelies-gia-travmatismous-nees-foto.html[/URL]

[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=196715&catid=6[/URL]

[URL unfurl="true"]http://exelixeis.gr/astinomika/to-ypoyrgiko-aytokinito-toy-salma-paresyre-pezous-kata-ti-diafigi-tou[/URL]

[URL unfurl="true"]http://www.agrinioculture.gr/2013/03/10/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B3%CE%B9-%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CE%B1/[/URL]

 
OP
OP
kazabuburas

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Μηνύματα
7.064
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Α...και αν ειναι δυνατον, παρακαλειται ο boldemort να κανει το πρωτο σχολιο...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.731
Πόντοι
1.306
Ένταση επικράτησε την Κυριακή στο Μεσολόγγι, έξω από το ξενοδοχείο όπου επρόκειτο να μιλήσει ο αναπληρωτής υπ. Υγείας, Μάριος Σαλμάς.

Σε βίντεο του aixmitv, φαίνεται το αυτοκίνητο του κ. Σαλμά να αποχωρεί με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο, ενώ την ίδια ώρα επεισόδια σημειώνονται έξω από το ξενοδοχείο.

Στο μεταξύ, επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία για τα γεγονότα, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν δηλώθηκε στις Αστυνομικές Αρχές κανένας τραυματισμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα και ώρα 12:30, διακόσια περίπου άτομα, διαμαρτυρόμενα για το σχέδιο “Αθηνά” μετέβηκαν στον εξωτερικό χώρο κεντρικού ξενοδοχείου στο Μεσολόγγι, όπου πραγματοποιείτο κλειστή συγκέντρωση, με ομιλητή τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Μάριο Σαλμά. Τα άτομα επιχείρησαν να εισβάλουν βίαια στο χώρο του ξενοδοχείου, επιτιθέμενα στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες πραγματοποίησαν περιορισμένη χρήση χημικών.
Στις 15:30, κατά την αποχώρηση του Υπουργού από το ξενοδοχείο, μέσω της παραλιακής Οδού Τουρλιδας - Μεσολογγίου, ομάδα από τα συγκεντρωμένα άτομα, τα οποία είχαν αυξηθεί σε 350, επιχείρησε να παρεμποδίσει τη διέλευση του οχήματος, χωρίς να τα καταφέρει.

Στη συνέχεια και ενώ δεν ήταν σε εξέλιξη καμία αστυνομική επιχείρηση, 63χρονος ημεδαπός, που μετείχε στη συγκέντρωση, υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος προληπτικά.

Μετά από αυτό το περιστατικό τα συγκεντρωμένα άτομα επιτέθηκαν και πάλι στις αστυνομικές δυνάμεις, με ιδιαίτερη σφοδρότητα, χρησιμοποιώντας ξύλινα κοντάρια και πετώντας πέτρες και μάρμαρα, ενώ απωθήθηκαν με ανάλογη χρήση χημικών.

Έως τώρα δεν έχει δηλωθεί στις Αστυνομικές Αρχές κανένας τραυματισμός, ούτε οποιαδήποτε φθορά.
Αυτεπάγγελτα Αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου πληροφορήθηκε ότι είχαν μεταβεί τρεις ημεδαποί (δυο άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας 38,32 και 17 ετών, οι οποίοι έφεραν ελαφρά τραύματα και αποχώρησαν μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Για όλες τις αστυνομικές ενέργειες και την εξέλιξη των περιστατικών ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Μεσολογγίου».


μπουμπου δεν υπαρχει "ηρωας"
 

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Μηνύματα
2.882
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Α...και αν ειναι δυνατον, παρακαλειται ο boldemort να κανει το πρωτο σχολιο...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βροχη οι μηνυσεις  1300 απλη βλαβη  :jerking:

2450 βαρια βλαβη  :knockinb:

3780 γαμησια μεταξυ των διαμαρτυρομενων :fuck2:

και δεν γαμιωμαστε να ασπρισουμε :s&m_3: :s&m_3: :2funny: :2funny: :2funny:
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.755
Κριτικές
2
Like
2.714
Πόντοι
1.306
ερώτηξις  ....

ο Σαλμάς οδηγούσε το αυτοκίνητο ???
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.755
Κριτικές
2
Like
2.714
Πόντοι
1.306
η bwin έδινε στην πιθανότητα να γράψεις κάτι τέτοιο απόδοση 1,0000000001 στην αρχή.
Μετά το κλείδωσε..


ερώτηξις νο 2

αν ανέβεις σε ένα ταξί και ο ταρίφας τρέχει σαν παλαβός γιατί του είπες ότι θέλεις να προλάβεις το αεροπλάνο και προκαλέσει ατύχημα έχεις ευθύνη ???
 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.263
Like
20
Πόντοι
366
ερώτηξις νο 2

αν ανέβεις σε ένα ταξί και ο ταρίφας τρέχει σαν παλαβός γιατί του είπες ότι θέλεις να προλάβεις το αεροπλάνο και προκαλέσει ατύχημα έχεις ευθύνη ???

ηθική αυτουργία :P
 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.263
Like
20
Πόντοι
366
γιατί του είπες να πατήσει όποιον βρεί μπροστά του ???

αναλόγως

ΙΙ. Από τη διάταξη του άρθρου 46 παρ. 1 εδ. α' του ΠΚ, κατά την οποία "με την ποινή του αυτουργού τιμωρείται επίσης: α) όποιος με πρόθεση προκάλεσε σε άλλον την απόφαση να εκτελέσει την άδικη πράξη που διέπραξε", προκύπτει ότι για την ύπαρξη αξιόποινης ηθικής αυτουργίας απαιτείται, αντικειμενικώς, η πρόκληση από τον ηθικό αυτουργό σε κάποιον άλλον της αποφάσεως να τελέσει ορισμένη πράξη, η οποία συγκροτεί την αντικειμενική υπόσταση ορισμένου εγκλήματος ή τουλάχιστον συνιστά αρχή εκτελέσεως αυτής, την οποία και τέλεσε. Η πρόκληση της αποφάσεως αυτής μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο, όπως, με συμβουλές, απειλή, με πειθώ ή φορτικότητα ή με την επιβολή ή την επιρροή προσώπου, λόγω της ιδιότητας και της θέσεώς του ή και της σχέσεώς του με το φυσικό αυτουργό. Υποκειμενικώς δε απαιτείται δόλος, ο οποίος συνίσταται στη συνείδηση του αυτουργού, ότι παράγει σε άλλον την απόφαση να εκτελέσει άδικη πράξη και στη συνείδηση της ορισμένης πράξεως στην οποία παρακινεί το φυσικό αυτουργό, χωρίς να είναι αναγκαίος ο καθορισμός της πράξεως αυτής μέχρι λεπτομερειών, αρκεί δε και ενδεχόμενος.



στην τελική ας βγει ο υπουργός να δώσει τον ραλίστα για ν'ακούσουμε μετά και την δικιά του άποψη
 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.263
Like
20
Πόντοι
366

"φύγε μήτσο φύγε!!!" :2funny:
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Α, τον αχρείο!
Αντί να καθήσει να τον προπηκαλίσουν οι συγκεντρωθέντες λαϊκοί αγωνιστές είπε στον οδηγό του να φύγει!
Στην ανάγκη ας καθόταν να τον λυντσάρουν κι όλας, σαν τους Άγγλους αστυνομικούς στη Β. Ιρλανδία αρκετά χρόνια πριν.
Η επανάσταση έχει και θύματα!

Και ενώ του έκλειναν τον δρόμο, ο οδηγός (πιο αχρείος αυτός) πάτησε και γκάζι!

Εδώ πας να περάσεις μια διάγραμμισμένη διάβαση και οι 9 στους 10 Ελληναράδες γκαζώνουν μπας και τους προλάβεις και περάσεις και ενοχληθούν.
Αλλά όσοι περνούν την κάθε διάβαση δεν είναι βέβαια λαϊκοί αγωνιστές κατ' ανάγκην.

Ρε πάτε καλά; Ήθελαν να τον δείρουν τον άνθρωπο, θα βγουν κι από πάνω; :idiot:
Κόψτε τους μπάφους λέμε διότι το έχετε κάψει!
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.755
Κριτικές
2
Like
2.714
Πόντοι
1.306
αναλόγως

ΙΙ. Από τη διάταξη του άρθρου 46 παρ. 1 εδ. α' του ΠΚ, κατά την οποία "με την ποινή του αυτουργού τιμωρείται επίσης: α) όποιος με πρόθεση προκάλεσε σε άλλον την απόφαση να εκτελέσει την άδικη πράξη που διέπραξε", προκύπτει ότι για την ύπαρξη αξιόποινης ηθικής αυτουργίας απαιτείται, αντικειμενικώς, η πρόκληση από τον ηθικό αυτουργό σε κάποιον άλλον της αποφάσεως να τελέσει ορισμένη πράξη, η οποία συγκροτεί την αντικειμενική υπόσταση ορισμένου εγκλήματος ή τουλάχιστον συνιστά αρχή εκτελέσεως αυτής, την οποία και τέλεσε. Η πρόκληση της αποφάσεως αυτής μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο, όπως, με συμβουλές, απειλή, με πειθώ ή φορτικότητα ή με την επιβολή ή την επιρροή προσώπου, λόγω της ιδιότητας και της θέσεώς του ή και της σχέσεώς του με το φυσικό αυτουργό. Υποκειμενικώς δε απαιτείται δόλος, ο οποίος συνίσταται στη συνείδηση του αυτουργού, ότι παράγει σε άλλον την απόφαση να εκτελέσει άδικη πράξη και στη συνείδηση της ορισμένης πράξεως στην οποία παρακινεί το φυσικό αυτουργό, χωρίς να είναι αναγκαίος ο καθορισμός της πράξεως αυτής μέχρι λεπτομερειών, αρκεί δε και ενδεχόμενος.



στην τελική ας βγει ο υπουργός να δώσει τον ραλίστα για ν'ακούσουμε μετά και την δικιά του άποψη

για να δοθεί όνομα θα πρέπει να υπάρξει έστω και μία μηνυτήρια αναφορά αν δεν κάνω λάθος ... έστω και κατ αγνώστου (βεβαίως ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου είναι γνωστός ή φαίνεται σε σχετικά βίντεο)...

έχει κατατεθεί μήνυσις από κάποιον παθόντα ή από συγγενή του ???

γιατί μεταξύ μας αν υπήρχε κάποιος παθών με καροτάκι θα πήγαινε στο τμήμα να υποβάλλει μήνυση ..  :grin:
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.731
Πόντοι
1.306
σιγα αν πηγαινε με ιλλιγγιωδη ταχυτητα οπως λενε θα ειχαμε σιγουρα νεκρο

στο βιντεο εγω βλεπω οτι παει ακρη στο δρομο παταει και φρενο

στην συνεχεια οι αλλοι παρανομα καταλαμβανουν το οδοστρωμα πετωντας πετρες και ξυλα στο αυτοκινητο

προς τσυριζαιους δεν υπαρχει "ηρωας"
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.780
Πόντοι
1.206
για να δοθεί όνομα θα πρέπει να υπάρξει έστω και μία μηνυτήρια αναφορά αν δεν κάνω λάθος ... έστω και κατ αγνώστου (βεβαίως ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου είναι γνωστός ή φαίνεται σε σχετικά βίντεο)...

έχει κατατεθεί μήνυσις από κάποιον παθόντα ή από συγγενή του ???

γιατί μεταξύ μας αν υπήρχε κάποιος παθών με καροτάκι θα πήγαινε στο τμήμα να υποβάλλει μήνυση ..  :grin:

Καλά οι άλλοι με τα ελαφρά τραύματα "κολλάνε" με την ιστορία. Αυτός με το "καρδιακό επισόδειο" πως διάολο να το έπαθε;
Θα είχε μάλλον κατασυγχιστεί που δεν τα είχε κατάφερει να δείρει τον Σαλμά και έσκασε ο άνθρωπος.
Δίκιο είχε! Τόσο κόπο, ούτε ένα "μπουκέτο" να μην ρίξει! :grin:
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.780
Πόντοι
1.206
προς τσυριζαιους δεν υπαρχει "ηρωας"

Μα τί λες τώρα; ΟΛΟΙ οι τσυριζαίοι είναι "ήρωες"! :grin:

Καλά να είναι τα παιδιά, διασκεδάσαμε πάλι δευτεριάτικα. Να περάσει ευχάριστα η βδομάδα. :2funny: :2funny:
 

Επισκέπτης
ερώτηξις νο 2

αν ανέβεις σε ένα ταξί και ο ταρίφας τρέχει σαν παλαβός γιατί του είπες ότι θέλεις να προλάβεις το αεροπλάνο και προκαλέσει ατύχημα έχεις ευθύνη ???
Αυτή η ερώτηση ήταν κλειδωμένη απ' την αρχή..
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.755
Κριτικές
2
Like
2.714
Πόντοι
1.306
εντάξει ρε σείς.. στην χώρα αυτή έχωμεν ειδικότητα εις την κατασκευήν ενόχων...

πάρτε παράδειγμα την δίωξη κατά Αθανασόπουλου (του ΤΑΙΠΕΔ που ήταν στην ΔΕΗ και πριν την Toyota)

Η δίωξη

Η δίωξη αφορά στην υπογραφή της σύμβασης το 2007 για την κατασκευή της μονάδας της ΔΕΗ στο Αλιβέρι. Ύστερα από έρευνα που διεξήγαγε ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος των μελών του ΔΣ της ΔΕΗ για τη μονάδα στο Αλιβέρι η οποία αν και θα έπρεπε να λειτουργεί κανονικά εδώ και δύο χρόνια, μόλις χθες μπήκε σε δοκιμαστική λειτουργία, προκαλώντας ζημία στο δημόσιο που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ.  Η δίωξη αφορά το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί Καταχραστών του Δημοσίου και στρέφεται σε βάρος των μελών του ΔΣ της ΔΕΗ που υπέγραψε την επίμαχη σύμβαση το 2007. Ο εισαγγελέας έκρινε πως θα έπρεπε τα μέλη του ΔΣ της ΔΕΗ να είχαν διαβλέψει ότι δεν θα κατασκευαστεί εγκαίρως ο αγωγός φυσικού αερίου ο οποίος αποτελούσε προϋπόθεση για τη λειτουργία της μονάδας στο Αλιβέρι.



μάλιστα.. αντί να ασκηθεί δίωξη στον Ζερβό που δεν κυνήγησε την κατασκευή του αγωγού ασκήθηκε δίωξη στον Αθανασόπουλο και μάλιστα τον κατηγορούν για έλλειψη ικανοτήτων στην ΜΑΝΤΕΙΑ...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom