apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 220
- Πόντοι
- 866
το μονο σιγουρο στην ζωηαπόλυτε δείγμα τέτοιας συμπεριφοράς πριν μπεις δεν είναι ο κανόνας όμως κατά πλειοψηφία ισχύει αυτό που λες!
ειναι ο θανατος τυπε
θρασυβουλας
το μονο σιγουρο στην ζωηαπόλυτε δείγμα τέτοιας συμπεριφοράς πριν μπεις δεν είναι ο κανόνας όμως κατά πλειοψηφία ισχύει αυτό που λες!
Δεν ψάχνει Ρουμάνες ο τύπος...μία και μοναδική Γιάννα που ξέρω είναι στο 54Β η οποία είναι και ΤΡΕΛΟ μωρό! στα περί δωματίου οι απόψεις διίστανται!
το μονο σιγουρο στην ζωη
ειναι ο θανατος τυπε
θρασυβουλας
![]()

α όλα κ όλα, ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει! άντε γεια μας και οι φόλες μακριά μας!Δεν ψάχνει Ρουμάνες ο τύπος...
Ουκρανές είναι οι κοπέλες
γαμιοταν δεξια κι αριστερα..σ΄οποιον της τα σκαγε..αστειο σχετικα περιστατικο σημερα καθως πηγα στο ιασ 31β μπας και πετυχω την αλισα μιας και ηθελα να τον χωσω σε μια μικροσωμη,η κοπελια δεν ηταν εκει αλλα μια μαυρουλα,
ρωτωντας την κοντη παχουλη τσατσα με μαλλι που θυμιζει ανανα που ειναι η αλισα πεταχτηκε και με εντονο υφος μου ειπε "να μην ξανακουσω για αυτο το ονομα εδω μεσα μετα απο αυτο που εκανε"
καπακια την ρωτησα τι εκανε και μου απαντησε "ασε μη σου πω τι εκανε !" ξερει καποιος κατι ?
γαμιοταν δεξια κι αριστερα..σ΄οποιον της τα σκαγε..![]()
τη συγκεκριμένη δεν την έχω πάρει ποτέ (εκτός από το ότι μου την σπάει σαν γκόμενα, χαζοβιόλα) γι αυτόν το λόγο συν πως μέτα διάβασα από εδώ από συναγωνιστές πως είναι ξεπέτα στο δωμάτιο... όλο το σκηνικό πριν μπεις είναι παραμύθι και την πατάνε αρκετοί γιατί δεν είναι και άσχημη από εμφάνιση και κορμί! απόλυτε δείγμα τέτοιας συμπεριφοράς πριν μπεις δεν είναι ο κανόνας όμως κατά πλειοψηφία ισχύει αυτό που λες!
Παρεμπιπτόντως έχει πλάκα που έβγαλε τον κλώνο του να φρεσκαρισθεί για να τον έχει σε ετοιμότητα ...
...
Δεν κατανοώ, ούτε γιατί οι κλώνοι είναι κακό πράγμα, ούτε γιατί οι προμότορες είναι κακό πράγμα.
Αντιθέτως, αντιλαμβάνομαι ότι συμμετέχουμε σε ιστότοπο στον οποίο οι χρήστες είναι ανώνυμοι (άρα εν δυνάμει είναι όλοι κλώνοι), καθώς και ότι ο ίδιος ο ιστότοπος προμοτάρει την πορνεία.
Άρα, οι κλώνοι και οι προμότορες είναι το DNA του παρόντος ιστοτόπου.
Άμα δεν την πρόλαβες εχτές, παίζει και σήμερα στην απογευματινή βάρδια,Καλησπέρα χίστες.. ψάχνω την Ιρίνα απο φωκαιας 27 κατω που δουλευε με τη Γιάννα... μετα που αλλαξε ιδιοκτησια το μαγαζί η Γιαννα εξαφανίστηκε και η Ιρίνα είχε πάει στη Βέργας.. τωρα μηπως ξέρει κανένας που δουλευει;![]()
![]()
Δεν κατανοώ, ούτε γιατί οι κλώνοι είναι κακό πράγμα, ούτε γιατί οι προμότορες είναι κακό πράγμα.
Αντιθέτως, αντιλαμβάνομαι ότι συμμετέχουμε σε ιστότοπο στον οποίο οι χρήστες είναι ανώνυμοι (άρα εν δυνάμει είναι όλοι κλώνοι), καθώς και ότι ο ίδιος ο ιστότοπος προμοτάρει την πορνεία.
ενα αστερι ακομα στον κυριο παρακαλω !!

Πάντως για......δε ξέρω ο Φανούρης ήταν επιεικής με τα σωματικά της χαρακτηριστικά...
δεν έμοιαζε...Γαιοπροωθητὴς...

Σου το εύχομαι φίλε Dawn......
Η ψυχολογία είναι πεσμένη αλλά θα ανακάμψουμε.
...
Χε, χε...Να 'σαι καλά....
ωραίο το λογοπαίγνιο.
...
Ευχαριστώ (απ' τη μεριά μου)......
Συγχαρητήρια για όλους και όλες τις ενημερώσεις.
...
Δεν πειράζει, την επόμενη φορά....
Είχα σχεδιάσει και εγώ καταδρομή την Παρασκευή αλλα δυστυχώς πέσαμε σε φλόμπα.
...
Τι σου είναι η χροιά της φωνής!......
λες για το σπιτάκι στο Ψυρρή; Είναι γνωστό τρανσόσπιτο αυτό.
...
«Θα το σκεφτώ!» Που έλεγε και ο Θεοφράστου στο "Επί τροχών"...
θα σου πρότεινα μια μέρα να περάσεις για σπάσιμο. Βέβαια υπάρχει κίνδυνος να αποδειχτεί ξεπέτα
...

...
καλά της έκανες!!!
...

Κέντημα, εύγε![size=11pt]Μετά τη χθεσινή καταιγίδα...
[/size]
...
Τα μασταράκια της Καίτης είναι μηδαμινά, αλλά ξεγελά ο γεμιστός στηθόδεσμος που φορά....
Δροσοπούλου 98: Εδώ δούλευε μόνο η Καίτη˙μία ομορφούλα μελαχρινή με σπαστό μαλλί έως τους ώμους, μεσαίο στήθος, ...
...
Ο ορισμός του γκουρμέ....
Περγάμου 27 αριστερά (ισόγειο): Εκεί δούλευαν η Ολγα και η Καίτη. Η πρώτη είχε ίσια ξανθά μαλλιά έως τους ώμους, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, μεγάλο στήθος, περίσσια κρέατος, μέτριο ύψος, στρογγυλή κωλάρα και καμπυλοειδείς μπουτάρες. Η δεύτερη ήταν ισοϋψής, είχε ίσιο καρέ μαλλί μ' ξανθόμαυρες ανταύγειες, επίσης χαμογελαστό πρόσωπο, μεγάλο στήθος και περίσσια σάρκας όπως και η πρώτη. Σήμερα ανακοινώθηκε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 20 και παρτούζα στα 40. Τις πήρα σε παρτούζα με 30...
...
Από χθες και ώρα 11:20, ένωσα κι εγώ την ψωλή μου με τις ψωλές των συναγωνιστών που διεισδύουν στη στοματική κοιλότητα της Σόνιας!...
Βέργας 3 (δεξιά πόρτα): Η Σόνια από Διδύμου. Ψηλή επιβλητική milf μ' ανάγλυφα χείλη, κοντό καστανόμαυρο μαλλί και ερωτικό μεγάλο στήθος. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 20.
...

Εποποιία, εύγε!Καλησπέρα συναγωνιστές!
...
...
ευρέθη επιτελους η μιλφ Καιτη που τόσο πολύ εψαχνε και αναζητουσε ημερες τωρα ο κος ΠΥΡΑΥΛΟΣ!
...
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Μπράβο παιδιά. Πολύ δυνατές ενημερώσειςΜετά τη χθεσινή καταιγίδα...