Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Για να ηρεμησουν τα πνευματα, σας εχω την ευκαιρια, που ολοι περιμενατε!
Η ευκαιρια της δεκαετιας!

Αυτο ειναι απλως προπαγανδα.Να ερθουν οι Ελληνες εκει να κανουνε τι?
Να μια απαντηση, ο καθενας καθοριζει την ζωη του οπως θελει και του αρεσει και κανεις δεν μπορει να του υποδειξει τι να κανει με ποια να το κανει και πως να το κανει.Ειμαστε ελευθεροι ανθρωποι.
Η πολυ ελευθερια μας εφαγε!Χωρις ποτέ να ημουνα Χουντικος και χωρις να συμπαθω ιδιεταιρα τους δεξιους που κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ συντηριτικοι ανθρωποι δεν μπορω να ξεχασω τα λογια του Γ.Παπαδοπουλου οτι ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΗ ΣΤΟ ΓΥΨΟ!Μηπως ειχε δικιο? :think:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.971
Πόντοι
2.886
Δημητρακη, εγω στο εχω πει: εβρισες νεκρη γυναικα και το παιδι μου? Δεν θα στο ξαναπω. Σου μενουνε κανα τετραμηνο-πενατμηνο. Ετοιμασου. εχω να ποσταρω κατι ωραιες φωτογραφιες σου να γελανε ολοι εδω μεσα οταν θα χεζεις καστανοχωμα. αλητη...

:2funny: :2funny: :2funny:

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
.Ποσο αποτυχημενος μπορει να ειναι κανεις για να παρει γυναικα με παιδι και να το φορτωθει
χαχααχαχα εχεις πολυ πλακα τελικα. εισι και πολυ γελοιος,εκτοσ απο κοτα και χεστης που κλαιγεσαι επειδη σε απειλησα για κατι που θα το κανω πραξη. Αλητη, ακου κατι: Αυτος που λες δεν ειναι τοσο αποτυχημενος, οσο εισαι εσυ που στα 50 σου κοντα,βρισκεσαι σε μια χωρα με 50000000 γυναικες και για να γαμησεις αναγκαζεσαι να γαμας πουτανες φιλιππινεζες και να τις εχεις και για γκομενες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Ποιος ειναι πιο αποτυχημενος τελικα? αυτος που αναφερεις ή εσυ? Εισαι τοσο αποτυχημενος που βριζοντας τους αλλους προσπαθεις να δικαιολογηθεις και να εξυψωσεις τον εαυτο σου. Ενας μαλακας χωρις καν παιδι, ποσο μαλλον και ας μην ειναι δικος σου,αλλα να το μεγαλωσεις σαν δικο σου. Εισαι πολυ χειροτερος αποα ολους τους αλλους. Εγω αν ημουνα εσυ,θα αυτοκτονουσα,παρα να ζω σε μια χωρα που το μουνι ειναι ελευθερο και εγω να γαμαω Φιλιππινεζες στην Ρωσσια ή Πουτανες Πολυτελειας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Και που'σαι ε? Καλοκαιρι κοντη γιορτη...

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
ΕΣΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΡΑΝΖΙΤ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Ή ΕΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ... ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΕΙΑ...

ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ... ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ... (ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ THN ΛΕΞΕΙΣ ΜΟΥΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ)... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ 30 ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΑΓΟΡΑΣΕΙ" ΜΙΑ 24 ΑΡΑ

Eσύ ρε μαλακα που ξέρεις τι γυναικα του? ξέρεις ότι είναι 30 και δεν μετράει? ξέρεις ότι δεν έχει λεφτά και ότι ήταν άφραγκη? είχες ποτε εσύ καμια ουκρανη γκόμενα εκτος από τα μεταξουργεία που πας και γαμάς μέσα στην σύφιλη? και ξέρεις ότι βρίσκεις 24 χρόνH μουνάρα? ίσως ναι αν μετράς να βρείς αν είσαι σαν το κώλο τις μαϊμούς όπως ο μήτσοs μια ζωή μπουρδέλο θα την βγάζεις!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Δημητρακη, εγω στο εχω πει: εβρισες νεκρη γυναικα και το παιδι μου? Δεν θα στο ξαναπω. Σου μενουνε κανα τετραμηνο-πενατμηνο. Ετοιμασου. εχω να ποσταρω κατι ωραιες φωτογραφιες σου να γελανε ολοι εδω μεσα οταν θα χεζεις καστανοχωμα. αλητη...
Μεχρι τοτε μπορει να σε εχουνε κλεισει στο τρελοκομειο :2funny:ή να εχεις αυτοκτωνησει ως τοτε :2funny:Σου ειπα τα προβληματα σου οχι εδω! Ελα ντισκο να με βρεις θα σου ριξουμε ενα ξυλο με τους σεκιουριταδες :2funny:που σε πονει και που σε σφαζει :2funny:ή θελεις να σε καταγγειλω απο πριν να σε μαζεψουνε απο το αεροδρομιο :2funny:Ελα παρε κατι ενδιαφερον   .ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΟΥ ΚΥΝΔΙΝΟΥ ΔΕΣ ΕΔΩ Προσωπική κρίση. Tα μεγάλα προβλήματα της ζωής, όπως ένα διαζύγιο, η απώλεια μιας δουλειάς ή ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου, είναι καταστάσεις που δύσκολα χειρίζεται κάποιος. Μια τέτοια κρίση για τα άτομα με κατάθλιψη είναι αιτία να στραφούν σε απόπειρα αυτοκτονίας..Καλα δεν ντρεπεσαι ρεζιλι γινεσαι :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.971
Πόντοι
2.886
χαχααχαχα εχεις πολυ πλακα τελικα. εισι και πολυ γελοιος,εκτοσ απο κοτα και χεστης που κλαιγεσαι επειδη σε απειλησα για κατι που θα το κανω πραξη. Αλητη, ακου κατι: Αυτος που λες δεν ειναι τοσο αποτυχημενος, οσο εισαι εσυ που στα 50 σου κοντα,βρισκεσαι σε μια χωρα με 50000000 γυναικες και για να γαμησεις αναγκαζεσαι να γαμας πουτανες φιλιππινεζες και να τις εχεις και για γκομενες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Ποιος ειναι πιο αποτυχημενος τελικα? αυτος που αναφερεις ή εσυ? Εισαι τοσο αποτυχημενος που βριζοντας τους αλλους προσπαθεις να δικαιολογηθεις και να εξυψωσεις τον εαυτο σου. Ενας μαλακας χωρις καν παιδι, ποσο μαλλον και ας μην ειναι δικος σου,αλλα να το μεγαλωσεις σαν δικο σου. Εισαι πολυ χειροτερος αποα ολους τους αλλους. Εγω αν ημουνα εσυ,θα αυτοκτονουσα,παρα να ζω σε μια χωρα που το μουνι ειναι ελευθερο και εγω να γαμαω Φιλιππινεζες στην Ρωσσια ή Πουτανες Πολυτελειας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Και που'σαι ε? Καλοκαιρι κοντη γιορτη...

Γελάσαμε ,αλλά ,φιλαράκο θα σου δώσω μια συμβουλή .
Μην το παρατραβάς με τον Δημητράκη ,διότι δεν ξέρεις τι σε περιμένει...
Κατ' αρχην ο Δημητράκης είναι 38 ετών και οχι 50 ,και έχει παιδιά
και μάλιστα απο πλουσια γυναίκα ...
Αλλά το κυριώτερο είναι ότι αν συνεχίζεις να τη λες στο Δημητράκη
και τον εκνευρίσεις πραγματικά ,δεν ξέρεις τι μπορεις να πάθεις...
Μην τα βαζεις με καποιους που δεν ξερεις...

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ελπιζω οι Μοντερατορ να τον μπαναρουνε αφου απειλει.
αχαχααχ δεν ντρεπεσαι να κλαιγεσαι ρε οτι σε απειλησα και να ζητας να με μπαναρουνε αντι να με αντικρουσεις σαν αντρας? Τοσο ξεφτυλισμενος εισαι? Μιλα σαν αντρας...Τελοσπαντων , τι να λεμε. Τα ιδια και τα ιδια. Κλαψιαρη...

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.971
Πόντοι
2.886
Eσύ ρε μαλακα που ξέρεις τι γυναικα του? ξέρεις ότι είναι 30 και δεν μετράει? ξέρεις ότι δεν έχει λεφτά και ότι ήταν άφραγκη? είχες ποτε εσύ καμια ουκρανη γκόμενα εκτος από τα μεταξουργεία που πας και γαμάς μέσα στην σύφιλη? και ξέρεις ότι βρίσκεις 24 χρόνH μουνάρα? ίσως ναι αν μετράς να βρείς αν είσαι σαν το κώλο τις μαϊμούς όπως ο μήτσοs μια ζωή μπουρδέλο θα την βγάζεις!

Ωραία τα λες !  :2funny: :2funny:

Οταν όμως νευριάσεις πραγματικά το Δημητράκη
να δούμε αν θα γελάς ...
Δεν ξερεις τίποτα γι'αυτον...

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1

Γελάσαμε ,αλλά ,φιλαράκο θα σου δώσω μια συμβουλή .
Μην το παρατραβάς με τον Δημητράκη ,διότι δεν ξέρεις τι σε περιμένει...
Κατ' αρχην ο Δημητράκης είναι 38 ετών και οχι 50 ,και έχει παιδιά
και μάλιστα απο πλουσια γυναίκα ...
Αλλά το κυριώτερο είναι ότι αν συνεχίζεις να τη λες στο Δημητράκη
και τον εκνευρίσεις πραγματικά ,δεν ξέρεις τι μπορεις να πάθεις...
Μην τα βαζεις με καποιους που δεν ξερεις...
Φιλαρακο, ο δημητρακης δεν με ξερει καλα εμενα,και ουτε εσυ το ιδιο. Καποιοι ανθρωποι δεν ειναι...δημητρακηδες. Να το θυμασαι αυτο. Τωρα αν σας εχει παραμυθιασει με γεια σας με χαρα σας. Αλλα τωρα ενας ξεφτιλας να βριζει νεκρους, ειναι πουτανας γιος ή δεν ειναι?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
13
Πόντοι
66
Να μια απαντηση, ο καθενας καθοριζει την ζωη του οπως θελει και του αρεσει και κανεις δεν μπορει να του υποδειξει τι να κανει με ποια να το κανει και πως να το κανει.Ειμαστε ελευθεροι ανθρωποι.

ΣΥΜΦΩΝΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ... ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ... ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ..

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
ΣΥΜΦΩΝΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ... ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ... ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ..
Ρε συ πετρο ο καθενας κανει τις επιλογες του, αλλα οχι και να μας κανει τον σπουδαιο ο δημητρακης? λες και αυτος ειναι ο γαμω και εμεις τα μαυρα προβατα και να βριζει νεκρους? Εγω δεν εβρισα κανεναν νεκρο ουτε τα παιδια κανενος. Αυτος ο ξεφτιλας γιατι βριζει?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
13
Πόντοι
66

γιατι γινεσαι αυτο που κατηγορεις το δημητρη? δηλαδη αγενης? εγω σε εβρισα? γιατι με λες μαλακα? εγω σε εβρισα? και ποιο σου ειπε οτι εγω αναφερομουν στην γυναικα καποιου απο εδω? και ποιος σου ειπε οτι ξερω εαν καποια ειναι αφραγκη.... και εσυ λες με υποτιμιτικο υφος λες οτι βγαζω γκομενα απο μουρδελα?

Γιατι απο ολα αυτα που λεω δεν συμπεραινεις οτι απλα κριτικαρω το γεγονος το κοινωνικο οτι ενας ελληνας παιρνει μια ουκρανεζα / ρωσιδα ανω το 30 με παιδι?

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ... ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΩ

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1

να δούμε αν θα γελάς ...

Nαι ο δημητράκης είναι και 2 μετρα με κάτι μούσκουλα τεραστια
άσε που είναι και πάμπλουτος , αυτοί ξέρεις τι μπορούνε να κάνουνε να βάλουνε κανένα πληρωμένο να σε φάνε η μπορεί να μου στείλει την μογγόλα που γαμάει να την δούμε και να τρομάξουμε τόσο πολύ και να πάμε από ανακοπή!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
αχαχααχ δεν ντρεπεσαι να κλαιγεσαι ρε οτι σε απειλησα και να ζητας να με μπαναρουνε αντι να με αντικρουσεις σαν αντρας? Τοσο ξεφτυλισμενος εισαι? Μιλα σαν αντρας...Τελοσπαντων , τι να λεμε. Τα ιδια και τα ιδια. Κλαψιαρη...
Καλα εσυ θα με σκοτωνες πριν λιγο :2funny:θα ρχοσουνα εδω να με σφαξεις :2funny:Να σε αντικορουσω για σενα σημαινει να σε αρχισω στις Χριστοπαναγιες.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ μη κανεις καμια  :jerking:και πας σε καμια γεφυρα να πηδηξεις απο κατω,ή πας να κρεμαστεις.

να δούμε αν θα γελάς ...
Σιγα μην ασχολουμε με τον αρρωστο ανθρωπο,αυτος ειναι να για λυπιση.Αν ειναι να  :ak:θα βρω καποιον στα μετρα μου και οχι το φουκαρα!Αυτο θα ηταν εντελως ανανδρο!Παντος ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!Μεγαλος κουραδομαγκας! :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
13
Πόντοι
66
Ρε συ πετρο ο καθενας κανει τις επιλογες του, αλλα οχι και να μας κανει τον σπουδαιο ο δημητρακης? λες και αυτος ειναι ο γαμω και εμεις τα μαυρα προβατα και να βριζει νεκρους? Εγω δεν εβρισα κανεναν νεκρο ουτε τα παιδια κανενος. Αυτος ο ξεφτιλας γιατι βριζει?

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ... ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΗΔΗ.. ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ... ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ...

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΑΝ ΜΙΛΑΩ ΜΕ "ΣΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΣ" ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ΠΟΝΤΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ... ΛΕΣ...

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ...

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ... ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΗΔΗ.. ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ... ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ...

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΑΝ ΜΙΛΑΩ ΜΕ "ΣΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΣ" ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ΠΟΝΤΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ... ΛΕΣ...

Ενταξει ρε συ, ο ποντιος πιλατος ειναι ξηγημενος. Απλα ισως παρεξηγησε τα λογια σου. Δεν υπαρχει λογος να τσακωνοσαστε μεταξυ σας.
Ειρηνη υμιν  :rolleyes:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.947
Πόντοι
506
Και η λογικη και οι υποληψη και η συνειδηση ειναι προιοντα που καποιοι μας τα εχουν καλλιεργησει. Το σωστο εχει πολλες εννοιες και ο καθενας μας το μεταφραζει οπως τον βολευει.Θα λεγαμε μπραβο στον εαυτο μας που πηγε με μια 18αρα αν ομως η 18αρα κορη μας πηγαινε με εναν 40++ τι θα λεγαμε????? (Παραδειγμα) αλλες ηταν οι αξιες και τα πιστευω των αρχαιων ημων προγονων και αλλες ειναι σημερα και εντελως αλλες θα ειναι σε χιλια χρονια.Οποτε ο χρυσος αρχαιος κανονας ειναι παντα επικαιρος (Μην κρινεις για να μην κριθεις)

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1

φιλε συγγνώμη απλά διαβάζω όλες τις μαλακίες εδώ μέσα και σηκώνεται η τρίχα μου! δεν μπορώ να μην υπερασπίζομαι τον paris!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
2.192
Πόντοι
506
Παντα υπαρχει η εννοια του 'υποκειμενικου'.

Και κακο πραγμα η 'μισαλλοδοξια' (να μισεις αυτο που πιστευει ο αλλος).
Η μισαλλοδοξία σχεδον παντα καταληγει στον (κακο) φανατισμο...

Και μη ξεχνιομαστε, κανεις δεν ειναι τελειος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom