Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (3 μέλη και 70 επισκέπτες)

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Φυλής 65β Μαριά η Γαλλίδα ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί κωλάρα , απλό πρόγραμμα , σήμερα φορούσε ένα μάυρο ολόσωμο τρυπητό διχτυωτό και το στρινγκ απο πάνω.

Γαλλίδα που απαντά με "Yes"!!!

Σήμερα στο Φυλής 80 ήταν ένα καλό με ωραίο σώμα και βυζιά,αλλά η γειτονιά ήταν γεμάτη σκατόφατσες και καθότι ήμουν μόνος δεν τολμούσα να αφήσω τη μηχανή έξω και να την τεστάρω...Αν την ξέρει κάποιος και την έχει δοκιμάσει,ας πει εντυπώσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
295.154
Πόντοι
47.170
Τραβάτε να δείτε τη Ροξάννη στο Φυλής 40 και δεν θα μετανιώσετε (οι περισσότεροι)
κοίτα ρε εκεί ήμουν και δεν μπήκα μιάς και συνήθος έχει μπάζα...δώσε κανα χαρακτηριστικό....

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
δεν πρέπει να διαβάζεις συχνά.......

Ναι είναι γεγονός αυτό.Έλειπα και ένα διάστημα από την Ελλάδα τώρα τις γιορτές οπότε έχω χάσει επεισόδια.Μπορείς να μου παραθέσεις ενότητες που αναφέρουν για την κοπελιά;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
295.154
Πόντοι
47.170

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
457
Πόντοι
2.046
ασχετο με το θεμα αλλα εχω δει τελευταια ενα ταμπελακι στα καταστηματα, στα περιπτερα, και στα αναψυκτηρια

το οποιο λεει << ο πελατης δεν ειναι υπωχρεομενος να πληρωσει, εφοσον δεν παραλαβει αντιτιμο αποδειξης>>

με την ιδια λογικη στα μπουρδελα πως θα ταν?  Βλεπουμε την κοπελα, γαμαμε, και αν δεν ειναι καλη πληρωνουμε λιγοτερα, η καθολου?  :birdman: θα ταν καλυτερα ετσι  :birdman:

αλλα εχουν να ασχοληθουν με την αυξηση τιμολογιων της ΔΕΗ και οχι το πως θα γαμει ο ελληνας ...

εμενα θα μαρεσε αυτο.. ..θα ταν η κοινωνια καλυτερη..  :birdman:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.760
Πόντοι
7.783
...
Αλκιβιάδου 16β Καρολίνα μελαχρινή με μαλλί αλα Λάιζα Μινέλι όπου έμοιαζε σαν περούκα ,χοντή με τεράστια κοιλιά μπουτάρες και 4αριά πεσμένα βυζιά , ακα τελειωτικό και αυταρχικό.
...

Είτε είσθε άδικος, είτε είσθε λακές του κ. bakalhs που την αποκάλεσε "γεωπροωθητή"...

Ναι, έχει μερικά παραπανίσια κιλά, αλλά δεν είναι φρικαλέα όπως την παρουσιάζετε... 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
261
Like
13.590
Πόντοι
20.705
κοίτα ρε εκεί ήμουν και δεν μπήκα μιάς και συνήθος έχει μπάζα...δώσε κανα χαρακτηριστικό....

έχει κάνει ο Professor ενημέρωση. μελαχρινή, μακρύ μαλλί, πολύ καλό σώμα αδύνατο, πρόσωπο ενδιαφέρον με σλάβικα χαρακτηριστικά, κώλο και ακάποτο. πολύς κόσμος μέσα και τις δυο φορές που πέρασα κι έτσι δεν την δοκίμασα. Η κριτική που έχει ανέβει όμως με έχει ψήσει.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το τελευταιο καιρο που πηγαινω 3η βαρδυα φυλλης βλεπω οτι το επιπεδο εχει πεσει παρα πολυ ουσιαστικα συναγωνιζεται το μεταξι.στις αλλες βαρδυες δεν ξερω τι παιζει αυτες τις μερες αλλα δυστυχως ολες οι καλες φευγουν

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
457
Πόντοι
2.046
το τελευταιο καιρο που πηγαινω 3η βαρδυα φυλλης βλεπω οτι το επιπεδο εχει πεσει παρα πολυ ουσιαστικα συναγωνιζεται το μεταξι.στις αλλες βαρδυες δεν ξερω τι παιζει αυτες τις μερες αλλα δυστυχως ολες οι καλες φευγουν

πρωι και μεταμεσονυχτια ειναι τα ιδια παντελη μου τα ιδια παντελακι μου..

δηλαδη για να καταλαβεις οτι βαρανε μυγιες εκει, ο τσατσουλης με τα χοντρα γυαλια μας την ειπε που καναμε βολτα και οτι πρεπει να πληρωνουμε 1 ευρω για να της βλεπουμε  :jerking:

και πως θες ρε τσατσουλη να περασει ο αλλος με 20 ευρω οταν δεν προσφερεις κατι αξιολογο εμφανισιακα και μπορει να βρει ανταξιο εστω και κανα 2 στο μεταξουργειο με 10?

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.861
Πόντοι
2.886

Xilnik ,σου οφείλω κέρασμα !

Οι συστάσεις σου ήταν πολύ σωστές !

Να ' σαι καλά !

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
295.154
Πόντοι
47.170
Είτε είσθε άδικος, είτε είσθε λακές του κ. bakalhs που την αποκάλεσε "γεωπροωθητή"...

Ναι, έχει μερικά παραπανίσια κιλά, αλλά δεν είναι φρικαλέα όπως την παρουσιάζετε... 
ναι οκ να συμφωνήσω ,αν εννοείτε φυσικά ότι έχει μερικά παραπανίσια κιλά απο τα ήδη πολύ παραπανίσια κιλά της  :grin: :grin: :grin:
φορούσε ένα φόρεμα το οποίο απορώ πως δεν είχαν ανοίξει η ραφές του  απο τα κιλά που το ξεχείλωναν....

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Άλλη μια κουραστική μέρα για το επιβατικό κοινό που ένα από τα θύματα του ήμουν και εγώ.Παρολ'αυτά άντλησα δύναμη από τη σκέψη των πορνοκορασίδων και έτσι επισκέφτηκα το Μεταξουργείο και τη Φυλής.

Μεταξούπολη 16:00-17:00

Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 δεξιά η Ροζαλίντα,δίνει κώλο στο 10ευρω και εμφανισιακά είναι μια μέτρια μαυρομάλλα με αγύμναστο σώμα.
                  22β Μια αδύνατη ξανθιά milf που στην παρουσίαση είχε όρεξη.
                  17 Μια γρια που στο μόνο που χρησίμευε είναι να ανακατεύει το στομάχι μας
                  15 Στρουμπουλή ''Ρωσίδα'' με κοντό καστανό μαλλί

Κεραμεικού 13 Η chubby κοντούλα Ατζέλικα,69-ισπανικό μιας και έχει μπόλικο στήθος,αξιοπρεπής παρουσία εδώ και καιρό
          13α Το κλασικό πλέον δίδυμο Χριστίνας/Ανέτας που δυστυχώς παρά την καλή εμφάνιση οι υπηρεσίες είναι μετριότατες
          13γ Η Ρουμάνα με τα γυαλάκια που άλλοτε ήταν και κοκκινομάλλα,τυπική στο κρεβάτι
          15α Είχε δύο κοπέλες είδα μόνο τη μια,μια skinny γκομενίτσα μάλλον γυφτάκι με piercing στο φρύδι
          15β Μια νοστιμούλα ξανθιά,όχι το αλβανό η Μαρία που συχνάζει εκεί με το ανύπαρκτο στήθος

Δεληγιώργη 39 Μια τσουπωτή μελαχρινή με φορεματάκι και τατουάζ στο μεγάλο της στήθος.

Μαραθώνος 59 Στα 20 ευρώ μια μελαχρινή που φαινόταν χαμηλών τόνων,νέα σε ηλικία κανονική σε ύψος/πλάτος.

Κωνσταντινουπόλεως 166β Άλλη μια μελαχρινή με ωραίο σωματάκι και μέτριο πρόσωπο
                  166α Δύο γιαγιάδες Ελληνίδες

Ιάσωνος 1α Καστανή ψηλόλιγνη με κανονικό πρόγραμμα και 69 η οποία φόραγε ένα ροζ ρουχαλάκι
        1β Μια ξανθιά milf που και αυτή πρόσφερε 69 (μιας και δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να γλείφεις μουνί τάνας).
        19α Πάνω η Φαίδρα από Λεωνίδου 28,σκούρο ξανθό μαλλί-μικρό στήθος και όμορφο σώμα.Ήταν μαζί με μια άλλη που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο δωμάτιο.
        31 Περιέργως δεν είχε μαύρη αλλά μια μαυρομάλλα με αρκετά πιασίματα
        30α Η Ελισάβετ,ξανθιά με πλαστικά βυζιά και αρκετά τατουάζ.
        31β Πήγα για το πιπίνι την Αλίνα αλλά στη θέση του βρήκα μια mature και δεν έδωσα περαιτέρω σημασία.
        43 Κλασικά το skinny γυφτάκι
        46 α+β κλειστά,ο όροφος είχε μια ρουμάνα με μαύρο μεσοφόρι
        Στο 44 δεξιά συνήθως βρίσκεται η κάκιστη σε υπηρεσίες Αλεξάνδρα που σιγά μην είναι από Ρωσία.Χ

Κολωνού 27β Η Τζώρτζια,bbw ξανθιά με τελειωτικό στο στήθος και στα 15 κώλος
        32α Μελαχρινή λεπτή με μέτριο πρόσωπο που στο σαλόνι τονίστηκε η περιποίηση της αρχιδοσακούλας
        32β Δύο πιπίνια στα 15 ευρώ,μια ξανθιά και μια μελαχρινή.
        47 Πάνω και κάτω είχε μαύρες.

Φυλής 17:30-18:45

Φυλής 109α Η Άννα πίτσος,μελαχρινό αλβανάκι που προσφέρει ακάποτο τσιμπούκι/γλωσσόφιλα και όταν ήταν στο 134 και τελειωτικό στο στόμα.
      134 Όλα κλειστά
      40 Μια Σίσυ με μπορντό μαλλί και γατίσια μάτια,πρόσφερε και κώλο.
      59 Κάτω (ο όροφος κλειστός)κλασικά η ψήλη γκόμενα που έχει σύστημα να φοράει ρούχα και όταν βγαίνει στο σαλόνι να κάνει flashing.
      61 Μια λεπτή μελαχρινή με μικρό στήθος
      65 Κλειστά
      74 Πέτυχα στην αλλαγή του δεξιού,μία με μπορντό μαλλί έδινε τη θέση της σε μια μελαχρινή με πεσμένο στήθος.
      80 Εντυπωσιακή παρουσία,με μακριά μαλλιά και καλό ανάστημα.Αρκετά νόστιμη.

Μαγνησίας 11 Τσουπωτή ξανθιά με ωραίο στήθος.

Διδύμου 8β Μια κοκκινομάλλα με πλαστικό βύζο που πρόσφερε και αυταρχικό
        7β Μια ψηλή ξανθιά,νεαρή σχετικά.
        7α Λόρη,κοντά μαλλιά και ελεύθερο στοματικό.Καλό σώμα.
        16α Η μιλφ Λίλιαν μαζί με μια μελαχρινή
        18α Η Αλιόνα και αυτή με αυταρχικό χαχα.
        18β Το τροφαντό μου ξανθό γουρουνάκι η Σύλβια
        20 Μια μιλφ με γυαλάκια

Φωκαίας 27Β Μια κοντή με κοντά μαλλιά που έκανε ακροβατικά στο σαλόνι,στο ισόγειο μια ξανθιά με τατουάζ στο στήθος.
        27α Μια μελαχρινή που μαζί με την τσατσά έψηναν έναν πελάτη,συνηθισμένη τακτική του μαγαζιού.
        25β Μια νόστιμη μελαχρινή με αποδεκτό σώμα/ύψος.
        24 Μια ξανθιά Ρωσίδα που επειδή δεν πέρασα με στόλισε με διάφορα επίθετα.ΝΑ ΠΑ'ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΊ
        19 Ορεξάτη τσούπρα με όμορφο μακρύ μαλλί και ωραία περιποιημένα νύχια ποδιών.

Γυρνώντας σπίτι έριξα και 3 μαλακίες για να μην αντιγράφω τον απόλυτο που βαράει 2 και ηρέμησα.Τι θα γίνει πια με αυτές καινούριες δε θα φέρουν?Τα ίδια και τα ίδια μας έσπασαν τα αρχίδια.

Επισκέπτης
Να σημειώσω ότι στην χθεσινή βόλτα μου στη Φυλής, το βραδάκι, στο Φωκαίας 25Α, ξαναγύρισε η Ουκρανή, μαυρομάλλα, με κατάλευκο δέρμα, όμορφο πρόσωπο, η οποία δούλευε πριν μερικά χρόνια στον ίδιο οίκο, πάλι απογευματινή βάρδια τον περισσότερο καιρό.Το όνομα αυτής - πολύ πρωτότυπο, είναι η αλήθεια - Άννα, με καλές υπηρεσίες, κατά το παρελθόν, σε απλό πάντα πρόγραμμα.

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.559
Πόντοι
4.460
έχει κάνει ο Professor ενημέρωση. μελαχρινή, μακρύ μαλλί, πολύ καλό σώμα αδύνατο, πρόσωπο ενδιαφέρον με σλάβικα χαρακτηριστικά, κώλο και ακάποτο. πολύς κόσμος μέσα και τις δυο φορές που πέρασα κι έτσι δεν την δοκίμασα. Η κριτική που έχει ανέβει όμως με έχει ψήσει.

Μου φαίνεται το κοριτσάκι θα τιμηθεί δεόντος!
Πολλά υποσχόμενη φαίνεται από την κριτική που άφησε ο συνάδελφος!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.748
Πόντοι
4.587
H Λαρίσα Καυλέσκου από ο Μποτοτσάνι των τρανσιλβανικών άλπεων της ρουμανίας, εργάζεται στον οίκο της Ιάσωνος 20Α. Ξανθιά και με σώμα αθλήτριας της Εθνικής Ρουμανίας, τόλμισα να την δοκιμάσω για πρώτη φορά χθες στο δεκάρικο. Δεν ήταν και άσχημα σ΄ αυτή τη τιμή (τα φράγκα στερέψανε). Τα προκαταρκτικά της είναι αρκετά αλλά λειτουργούν με χρονοδιακόπτη που πρέπει να έχει ενσωματωθεί κάπου επάνω της έτσι ώστε την ώρα που την χαϊδεύεις ή ρουφάς τις ρόγες της ή παίζεις την κλιτωρίδα και ενώ δείχνει να γουστάρει, σταματάει αμέσως σαν να έπεσε ο γενικός της πολυκατοικίας. Ας πούμε ότι λειτουργεί σαν κουρδισμένο ρομπότ. Σημειωτέων ότι είναι πολύ χαδιάρα και θέλει αγκαλίτσες. Πάντως μου εκμυστηρεύτικε ότι είναι πολύ ερωτευμένη με την Ελλάδα και τους έλληνες αλλά μισεί φουλ τις ελληνίδες. Γιατί άραγε;

Και ένα ανεκδοτάκι για ξερουτίνιασμα

Γυρνάει καυλωμένος ο σύζυγος σπίτι και πάει με φόρα στη γυναίκα του και της λέει:
- Γυναίκα έλα γρήγορα. Σήμερα καινούργια κόλπα! θέλω να το κάνουμε από τα αυτιά!!!
- Μα δεν γίνεται άντρα μου! μπορεί να κουφαθώ!!!
- Γιατί μωρή;; Τόσο καιρό που σε γαμάω από το στόμα έχεις μουγγαθεί;;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.904
Πόντοι
13.165
Επισκεψη σημερα φυλης 136 στην τζενη,,κοινως νταιανα η βουλγαρα,επιστροφη,οπως εγραψε χτες και ο προφεσορας
Αναμικτα συναισθηματα κατα τη διαρκεια του αγωνα,απο δικης μου πλευρας,αφου σε καποια διαστηματα του αγωνα,επρεπε να προσπαθησω σκληρα για να μη τελειωσω,και σ αλλα διαστηματα ημουν σε φαση πληρους ταντρικης διεγερσης και ηθελα να τελειωσω,χωρις να μου βγαινει.Αυτα κανει η καβλα
Τελικα η συνεδρια ολοκληρωθηκε στο εικοστο λεπτο ως συνηθως στα ορθια,και αφου περασαμε πρωτα απ ολες τις στασεις,απο πανω αυτη,εγω, και πλαγιαστα

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
...136 ειρηνη,η ξανθια μλφ.Η υπηρεσια μου ανεφερε οτι περιμεναν σημερα την νταιανα να επιστρεψει αλλα δεν ηρθε..Σημαισα εχει να ερθει παντως,μια η΄δυο μερες καθυστερηση δεν εχουν σημασια,καθως την ειχα καταβρει μαζι της...

Hello και καλή εβδομάδα σε όλους,

η Τζένη / Νταϊανα επέστρεψε και σήμερα ήταν στο πόστο της (πρωί πάντα)!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Έχετε πάει με γυναίκα;
Έχουμε και όχι μόνο επί πληρωμή όπως εσείς ''κύριε'' Πύραυλε.
Παρεμπιπτόντως κάντε μας καμιά ενημέρωση για το Κωνσταντινουπόλεως 166,καιρό έχετε να το προμοτάρετε επισκεφτείτε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom