Πάντως είναι πολύ μουνάκι...................Μία από τα ίδια φίλε...

Πάντως είναι πολύ μουνάκι...................Μία από τα ίδια φίλε...
ξερει κανεις σας αν δουλευει η κορινα το απογευμα στο ιασωνος 20β...επισης στην απογευματινη βαρδια υπαρχει πουθενα καμια ομορφη μαυρουλα παντα για μεταξουργρειο μιλαω
η λατινα ειναι η σιλβανα,ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ φολα και πατσαβουραΠαίδες, έχω πετύχει καμιά φορά είτε πρωινή είτε απογευματινή βάρδυα στο Χωματιανού 11 (το πάνω) μια λατίνα με βύζους τέντα κ πεταχτή τρελή κωλάρα. Ξέρει κανείς τίποτα?
Επιπλέον, κάπου αναφέρθηκε ότι η γνωστή Νταιάνα από το Αλκιβιάδου 16Α έχει εμφανιστεί κ εκδίδεται πλέον σε κάποιο από τα Τροφωνίου? Ξέρει κανείς κάτι, κ τι ώρες/βάρδιες?
ouuuufη λατινα ειναι η σιλβανα,ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ φολα και πατσαβουρα
η λατινα ειναι η σιλβανα,ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ φολα και πατσαβουρα
Διαφωνω
φυσικό ήταν ,για ξαναδιάβασε τι έχω γράψει...στο υπόγειο ήταν η Χριστίνα , η Αγάπη ήταν απέναντι στο 24...........η βόλτα μου έγινε στις 00.30 το βράδυ.Νεα Σμυρνη...χθεσινη βολτα σε φυλης και φωκαιας...για την Αγαπη πηγαινα αλλα δεν την βρηκα...μαλλον κανεις λαθος!Στο υπογειο ηταν μια αλλη ξανθια κοπελα...που αυτη τη στιγμη μου διαφευγει το ονομα της!Τελικα τιμησα τη Ροζαλιντα...θα ανεβασω κριτικη!
και εγώ..........δεν είναι σουπεράτζα , αλλά μια χαρά περνάς....Διαφωνω
Είναι θέμα ζωδίων.
Ολες οι ψωλες το ιδιο ζωδιο ειναι
ξερει κανεις σας αν δουλευει η κορινα το απογευμα στο ιασωνος 20β...επισης στην απογευματινη βαρδια υπαρχει πουθενα καμια ομορφη μαυρουλα παντα για μεταξουργρειο μιλαω
Είναι θέμα ζωδίων.
Το Σάββατο το απόγευμα ήταν εκεί. Την πήρα και ομολογώ το δούλεψε το δεκάρικο, υπομονετικά.
Στο 33 (όροφος) εμφανίστηκε ένα πιπίνι με όμορφο πρόσωπο, λευκό δέρμα και τατουάζ. Το στήθος ήταν μικρό και καλυμμένο.
Oυτε απεναντι ηταν...τουλαχιστον οταν περασα κατα τις 2..απεναντι ηταν μελαχρινο αδιαφορο κοριτσι...φυσικό ήταν ,για ξαναδιάβασε τι έχω γράψει...στο υπόγειο ήταν η Χριστίνα , η Αγάπη ήταν απέναντι στο 24...........η βόλτα μου έγινε στις 00.30 το βράδυ.
Ειπαμε,μελετατε τας γραφας.. ;)φυσικό ήταν ,για ξαναδιάβασε τι έχω γράψει...στο υπόγειο ήταν η Χριστίνα , η Αγάπη ήταν απέναντι στο 24...........η βόλτα μου έγινε στις 00.30 το βράδυ.