πολυ σωτο...κ εγω το επιβεβαιωνω.τη μια με ικανοποιησε σε μεγαλο βαθμο και την δευτερη ηταν πολυ ωτιβα και σνομπ......
φτου τη γκαντεμιά μου εγω μια φορά πήγα και έπεσα κατευθειαν στο δευτερο σενάριο :-
αλλά από κορμί, "φωνάρα" η γκόμενα

πολυ σωτο...κ εγω το επιβεβαιωνω.τη μια με ικανοποιησε σε μεγαλο βαθμο και την δευτερη ηταν πολυ ωτιβα και σνομπ......

Στο πρωτο link οντως μοιαζει, αλλα δεν ειναι αυτη... :-Λετε να γυρισε η original Σιμονα ή της μοιαζει μονο? σε ενα link λεει οτι ειναι ΠΑΛΙ Θεσσαλονικη
μαλλον γυρισε η λουση
και πηγε στο βαρδαρη ρε γαμωτο...
καλα οι ιδιοκτητες των στουντιο τι κανουν;
παλι το μουνι τους ξυνουν και συνεχιζουν με τα μπαζα
ρε γυρισε η λουση...
...καλες δουλειες να ευχηθω
.Καλη περιπτωση μεσα απ'οσο θυμαμαι αλλα δε την πεθυμησα μαλλον

ηθικο διδαγμα....το βραδυ τρωμε ελαφρα.....ρε παιδια αποψε ειδα ονειρο οτι πηγα να γαμησω την Νταϊανα σε ενα υπερπολυτελες στουντιο που δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα και ενω την περιμενα στο δωματιο,μπουκαρε απο το παραθυρο ο Λεκτικος Επεξεργαστης ο μακαριτης και μ'αρχισε στις κλωτσιες με μανια...πολυ κλωτσια ομως.
Αφου ξυπνησα με εντονο τιναγμα και ενιωσα ανακουφιση που ηταν ονειρο
Τι μπορει να συμβαινει μεσα στο κεφαλι μου?![]()
![]()
-Τανταλου 8.η Τζουλη η μπουμπουκα![]()
.Καλη περιπτωση μεσα απ'οσο θυμαμαι αλλα δε την πεθυμησα μαλλον
Ο ποιος μπουκαρε???ρε παιδια αποψε ειδα ονειρο οτι πηγα να γαμησω την Νταϊανα σε ενα υπερπολυτελες στουντιο που δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα και ενω την περιμενα στο δωματιο,μπουκαρε απο το παραθυρο ο Λεκτικος Επεξεργαστης ο μακαριτης και μ'αρχισε στις κλωτσιες με μανια...πολυ κλωτσια ομως.
Αφου ξυπνησα με εντονο τιναγμα και ενιωσα ανακουφιση που ηταν ονειρο
Τι μπορει να συμβαινει μεσα στο κεφαλι μου?![]()
![]()
οχι τι καινουρια...1,5 χρονο δουλευει κυριως στα τριδυμα του Βαρδαρη αλλα και Αν.Γεωργιου 30-24.Και νυχτες κανει καμια φορα...αλλα ειναι λιγο βρωμιαραΑυτη ποια ειναι παλι?
-Σαπφους 5.η Καρμεν η Βουλγαρα με το δυνατο τσιμπουκι.Απο εξω ειναι εντελως μπαζο αλλα μεσα καλη,εγω την εχω παρει 3 φορες
Νεο φρουτο?μονο πρωι δουλευει?
αυτο το καλο παιδακιΟ ποιος μπουκαρε???![]()

εξω την ειχε στην αυλη;ρε μαγκες το καινουργιο στουντιο το ειδατε, διπλα απο το ν. ουρανου 26 ειναι, βαλανε και ταμπελα. Εχθες περασα απο εκει βιαστηκα και δεν την ειδα καλα, αλλα νομιζω οτι ειχε μια γυναικα![]()
![]()
το ειδες εσυ το στουντιο που λεωεξω την ειχε στην αυλη;![]()
τσου....παρασκευη που θα ανεβω θα το δω αν ειναιτο ειδες εσυ το στουντιο που λεω