Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 262 άτομα (3 μέλη και 259 επισκέπτες)

nstssp

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
4.160
πολυ σωτο...κ εγω το επιβεβαιωνω.τη μια με ικανοποιησε σε μεγαλο βαθμο και την δευτερη ηταν πολυ ωτιβα και σνομπ......

φτου τη γκαντεμιά μου εγω μια φορά πήγα και έπεσα κατευθειαν στο δευτερο σενάριο  :-

αλλά από κορμί, "φωνάρα" η γκόμενα  :tits:

vargburz

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Καλησπέρα παίδες,γνωρίζει καπoιος αν η Μαρίνα η milf στην Ερημίτου δουλεύει ακόμη εκει;

extramask

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
166
Πόντοι
6.115
Έγραψα μια κριτική για τη Λούση που επέστρεψε για λίγο στην πόλη και βρίσκεται όχι στο La Femme όπως παλιά αλλά στο Ταντάλου 8Α. Θα είναι εκεί για 2 βδομάδες περίπου απ΄'ότι μου είπε.
Προσωπικά τη θεωρώ μία από τις καλύτερες επιλογές.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
2.584
Πόντοι
506
μαλλον γυρισε η λουση
και πηγε στο βαρδαρη ρε γαμωτο...
καλα οι ιδιοκτητες των στουντιο τι κανουν;
παλι το μουνι τους ξυνουν και συνεχιζουν με τα μπαζα
ρε γυρισε η λουση...

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
17
Πόντοι
3.015
Στο πρωτο link οντως μοιαζει, αλλα δεν ειναι αυτη... :-

kassler

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
45
Like
3.827
Πόντοι
11.795
μαλλον γυρισε η λουση
και πηγε στο βαρδαρη ρε γαμωτο...
καλα οι ιδιοκτητες των στουντιο τι κανουν;
παλι το μουνι τους ξυνουν και συνεχιζουν με τα μπαζα
ρε γυρισε η λουση...

έλα ντέ τι κάνουν τα ξύνουν......Λούση για στούντιο και μόνο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
17.355
Bαρδαρισια βολτα πριν λιγο με πολλη ορεξη αλλα δυστυχως οι 4 στοχοι μου ελλειπαν και δε μου τραβηξε κατι αλλο το ενδιαφερον.Βασικα ηθελα Καμελια,Μαγια,να δω τη Μελινα που ειναι φιλη της Νικολ και γιατι οχι και Νταϊανα αλλα πετυχα 0/4

-Προμηθεως 25.η Ερρικα  :S :S
-Προμηθεως 19.η Βικυ η Μολδαβη πολυ ομορφη ξανθια μιλφ αλλα αγγουρι μεσα.Η τσατσα μαλιστα με ενημερωσε οτι πρωι-βραδυ αυτη δουλευει πλεον γιατι ειναι αφεντικο και ο,τι θελει κανει :jerking: :jerking:...καλες δουλειες να ευχηθω
-Προμηθεως 14.κλειστο
-Προμηθεως 11.η Τζοανα
-Προμηθεως 5.η καινουρια Αλεξανδρα που εχει φωτο στα αλλο σαϊτ.Πραγματι συμπαθητικο μελαχρινο πιπινι και απο κοντα
-Σαπφους 5.η Καρμεν η Βουλγαρα με το δυνατο τσιμπουκι.Απο εξω ειναι εντελως μπαζο αλλα μεσα καλη,εγω την εχω παρει 3 φορες
-Σαπφους 7.η Γκαμπριελα με το κοντο μαλλι που δουλευε νυχτα μεχρι προτινος
-Σαπφους 8.η μικροσκοπικη Αντζελα...στη νυχτερινη της θεση στο Νικ.Ουρανου 1α εχει παει η Σοφη
-Σαπφους 20.η Τινα με την κωλαρα και νυχτα η Βουλγαρα Αντζελικα η πολυ χοντρη.Η Βερονικα απο βδομαδα λεει
-Σαπφους-Τανταλου πρασινο.η Χριστινα μια πολυ ψηλη,μελαχρινη με μοντελισιο κορμι και συμπαθητικη φατσα.Την τσατσα την ξανθια την κοντη λετε μαλακισμενη τωρα τελευταια?
-Τανταλου 8.η Τζουλη η μπουμπουκα  :tits: :tits:.Καλη περιπτωση μεσα απ'οσο θυμαμαι αλλα δε την πεθυμησα μαλλον
-Τανταλου 14.κλειστο
-Τανταλου 9.Μικαελα μελαχρινη υψηλων κυβικων με μεγαλα βυζια και ομορφια ματια.Σαν συνολο ομως ειναι εντελως Γεωργιανη κωλοφατσα

Μονο γυφτακια,Αλβανοι,σκουροχρωμοι και μαλλον γυφτοβουλγαροι εκαναν τσαρκα.Μαλιστα στο πρασινο συνεπεσα με καμια 15αρια τετοιους,ισα ισα χωρουσαμε.
Και τελος,τωρα που αναψαν τα καλοφιρερ σιγα σιγα το τι βρωμα αναδυεται μεσα στα σπιτια δεν περιγραφεται.Ειδικα στο Σαπφους 7 ηταν αηδια σκετη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
17.355
ρε παιδια αποψε ειδα ονειρο οτι πηγα να γαμησω την Νταϊανα σε ενα υπερπολυτελες στουντιο που δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα και ενω την περιμενα στο δωματιο,μπουκαρε απο το παραθυρο ο Λεκτικος Επεξεργαστης ο μακαριτης και μ'αρχισε στις κλωτσιες με μανια...πολυ κλωτσια ομως.
Αφου ξυπνησα με εντονο τιναγμα και ενιωσα ανακουφιση που ηταν ονειρο

Τι μπορει να συμβαινει μεσα στο κεφαλι μου? :idiot: :idiot:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
513
Πόντοι
4.906
ρε παιδια αποψε ειδα ονειρο οτι πηγα να γαμησω την Νταϊανα σε ενα υπερπολυτελες στουντιο που δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα και ενω την περιμενα στο δωματιο,μπουκαρε απο το παραθυρο ο Λεκτικος Επεξεργαστης ο μακαριτης και μ'αρχισε στις κλωτσιες με μανια...πολυ κλωτσια ομως.

ηθικο διδαγμα....το βραδυ τρωμε ελαφρα..... :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
522
Πόντοι
4.955
-Τανταλου 8.η Τζουλη η μπουμπουκα  :tits: :tits:.Καλη περιπτωση μεσα απ'οσο θυμαμαι αλλα δε την πεθυμησα μαλλον

Εξακολουθεί να είναι καλή περίπτωση μέσα al, μην την χάσεις  :sunglasses:

Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
223
Like
18.792
Πόντοι
66.277
Αυτη ποια ειναι παλι?
-Σαπφους 5.η Καρμεν η Βουλγαρα με το δυνατο τσιμπουκι.Απο εξω ειναι εντελως μπαζο αλλα μεσα καλη,εγω την εχω παρει 3 φορες
Νεο φρουτο?μονο πρωι δουλευει?

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
17
Πόντοι
3.015

Ο ποιος μπουκαρε??? :cheesy:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
17.355
Αυτη ποια ειναι παλι?
Νεο φρουτο?μονο πρωι δουλευει?
οχι τι καινουρια...1,5 χρονο δουλευει κυριως στα τριδυμα του Βαρδαρη αλλα και Αν.Γεωργιου 30-24.Και νυχτες κανει καμια φορα...αλλα ειναι λιγο βρωμιαρα

Ο ποιος μπουκαρε??? :cheesy:
αυτο το καλο παιδακι

Συνημμένα

• 0.jpg
    0.jpg
    18,1 KB · Εμφανίσεις: 25

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
17.355
μινι βολτα χθες τη νυχτα με καταθεση στη Νικολ στο Σαπφους 8 η οποια για ακομα μια φορα ηταν αψογη αν και μεταξυ μας εγω σιγα σιγα αρχισα να την χορταινω πλεον  :- :-.35 λεπτα ηταν στο δωματιο και φυσικα την ξεκωλιασα παλι

-Προμηθεως 25.η Μαρα εμφανως κουρασμενη και βαρεμενη....ερωτηση δικη μου προς την τσατσα "η Νταϊανα εχει ρεπο αυτες τις μερες"...οχι δεν εχει ρεπο εχει περιοδο  :headbang: :headbang: :headbang:
-Προμηθεως 5.η Σοφη ενα πολυ ωραιο μελαχρινο πιπινακι με τελειο κωλαρακι
-Τανταλου 9.η Αλεξανδρα η ροναλντινιο επεστρεψε...αρα μαλακιες μου ελεγε η τσατσα οτι παντρευτηκε και σταματησε οριστικα
-Αν.Γεωργιου 30.η Σανταλ η οποια την ωρα που μπηκα στο σαλονι φωτογραφιζοτανε με κατι λιγουρια και ηταν μες την τρελη χαρα.Μια τετοια προθυμια αυτο το κοριτσι?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
932
Πόντοι
7.205
Μεσημεριανή βόλτα προς Μύλο μεριά, πήγα στοχευμένα απευθείας για Αφρούλα με πολλή όρεξη, αλλά δεν την βρήκα (από αύριο σύμφωνα με τσατσά), στη θέση της η Χριστίνα. Έτσι αναγκάστηκα να κάνω μια βολτίτσα μέσα στην τσατίλα, σαν πεντάχρονο που του πήραν το παιχνίδι ένα πράγμα. Πολλά κλειστά μαγαζιά, τα τρίδυμα επίσης ακόμα να ανοίξουν.

Μικρά παραλειπόμενα:

-Κατεχάκη 13 είχε μια μελαχρινή προς μιλφ μπαμπάτσικη καινούργια, Ειρήνη με ωραίο πρόσωπο και ρωσίδα σύμφωνα με την τσατσά.
-Μαντζάρου 10 η χαρά του παιδεραστή Φλόρι (εκ του Φλορίντα και όχι Φλορισιέντα, πουσου μου χάλασε τη φαντασίωση). Η Άννα/Ανδριάνα την έκανε για Σέρρες οριστικά.
-Κοροβάγκου η Κάρμεν που έχει χαλάσει πολύ εμφανισιακά για τα γούστα μου.
-Α. Γεωργίου 34 η καινούργια Λάρα που είναι πολύ γλυκούλα, αλλά και πολύ πιπίνι.
-Αεροδιάδρομος. Μια μελαχρινή μπαμπάτσικη Σαμπρίνα.
-Αχελώου. Η Βίκυ, φαίνεται ανοίγουν νωρίς. Φέρτε μας την Λούση εκεί πρωινή να αρχίσετε να κάνετε απόσβεση.

Τελικά κατέληξα στην Έφη, μόλις τρίτη φορά μ΄αυτήν και μπορώ να πω η καλύτερη μέχρι στιγμής. Πήρα μασαζάκι, με έβαλε να της κάνω και εγώ ένα (όπου ανακάλυψα ότι καλό είναι να μάθω κάποια πράγματα γύρω από το θέμα), με τον πούτσο ανάμεσα στα κωλομάγουλα και αυτή να κουνιέται γκαβλωτικά, έξι στάσεις γεμάτες, τι να λέμε, η γυναίκα το θέμα έρωτας το κατέχει όσο λίγες. Κρίμα που δεν αφήνει τουλάχιστον κανά γλείψιμο να γουστάρουμε και εμείς οι μερακλήδες.

Επισκέπτης
ρε μαγκες το καινουργιο στουντιο το ειδατε, διπλα απο το ν. ουρανου 26 ειναι, βαλανε και ταμπελα. Εχθες περασα απο εκει βιαστηκα και δεν την ειδα καλα, αλλα νομιζω οτι ειχε μια γυναικα  :grin: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
513
Πόντοι
4.906
ρε μαγκες το καινουργιο στουντιο το ειδατε, διπλα απο το ν. ουρανου 26 ειναι, βαλανε και ταμπελα. Εχθες περασα απο εκει βιαστηκα και δεν την ειδα καλα, αλλα νομιζω οτι ειχε μια γυναικα  :grin: :2funny:
εξω την ειχε στην αυλη; :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom