Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.290
- Πόντοι
- 3.556
Μη φωνάζεις ειπαμε! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
[/quot ΤΗ ΕΓΕΙΝΕ ΡΕ ΕΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.....
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΗ...ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ....ΦΡΕΣΚΟ..Φτου ρε γαμωτο,και γω πηγα χτες...
Λες να το 'σχισε το καλσόν;σώπα ρε TRIENA που απειλείς κιόλας
Ξερει κανεις αν το μιλφ Δημητρα - Ερρικα , με την φοβερη πιπα ,παλια Δραγουμη και μετα Σπαρτης , δουλεύει ακομα ; και αν ναι, που ; . Πηγα πριν απο λιγες μερες Σπαρτης 30 , οπου είχε το μαγαζι της , αλλα το εχει κλεισει . Απεχω απο τις μασαζοκαταστασεις πανω απο χρονο .
ΔΕΝ ΑΠΙΛΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΑΠΛΟΣ ΣΕ ΑΠΑΝΤΙΣΑ. ΕΣΗ ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΕΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.. ΜΕ ΞΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ?????????σώπα ρε TRIENA που απειλείς κιόλας
ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΝΑ ΜΙΛΦ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ......ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΚΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ...ΘΑ ΑΚΙΣ ΚΠΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΛΦΛες να το 'σχισε το καλσόν;![]()
Γράφηκε πριν λίγες μέρες κάτι για περιοχή Αγ.Τριάδας οτι είναι. Τελικά που είναι ρε παιδιά? Θέλει σύσταση?
ΔΕΝ ΘΕΛΟ ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΟΜΕ. ΤΡΕΛΕΝΟΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΣΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ......ρε ΤΡΙΑΙΝΑ, αντί να τσακώνεσαι με τον κόσμο δε μας λες τι έχει το μαγαζί?
και καμιά φωτό αν είναι εύκολο...
καλημέρα!![]()
ΔΕΝ ΘΕΛΟ ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΟΜΕ. ΤΡΕΛΕΝΟΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΣΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ......![]()
![]()
ΕΝΤΑΞΗ ΚΣΕΡΟ ΠΟΛΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟ (80,90.100,ΚΙΛΑ ΓΥΝΕΚΕΣ) ΚΟΙΝΟΣ ΜΙΛΦ..ΑΦΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΠΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ.....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..ΤΩΤΑΔΕΝ ΘΕΛΟ ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΟΜΕ. ΤΡΕΛΕΝΟΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΣΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ......![]()
![]()
ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...είσαι ιδεολόγος,φαίνεται άλλωστε
Δεν μας είπες όμως, τι τιμές έχει τελικά το μαγαζί? Καμια μιλφ έχει για μας με τα περίεργα γούστα?ΑΛΟΣΤΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΠΑΜ. ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ(ΜΙΛΦ)ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝΕ...
![]()
![]()
tωρα ολα καλα....Δεν μας είπες όμως, τι τιμές έχει τελικά το μαγαζί? Καμια μιλφ έχει για μας με τα περίεργα γούστα?
Εγώ σου είπα να μην φωνάζεις εννοώντας να μην γράφεις κεφαλαία!
Κανένας δεν θέλει τσακωμούς εδω μέσα αλλά ενημέρωση όλοι. Γι΄αυτό σε παρακαλώ συνέχισε να ενημερώνεις και δώσε και καμια φώτογραφία.
Περιμένουμε!
και δεν ειμαι η μελινα να το ξερετε ολοι...οκ..γιαυτο λεο οπιοσ θελει να πιουμε καφε να τον δο και να με δει..καταλαβατε..ολα καλα..tωρα ολα καλα....