Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ελα εσυ πισω και σου χω πολυ πιο δυνατη νυφουλα...Asta auta re.. kana thlefwnaki gia to mwro paizei ? Pes kai pairnw aeroplano aurio
γεια σου μρε διομηδη...![]()
![]()
*Θα δείτε τί έχετε να πάθετε που την κακολογήσατε την Δημητρούλα.
Έπειτα την κάλεσε στην μπουτίκ για να τη γνωρίσει. Η Δ. Αλεξανδράκη πήγε. Εκεί την περίμενε ο Ρώσος μεγιστάνας και η αδελφή του, ο οποίος, φιλώντας της το χέρι της, είπε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που σας γνωρίζω. Θα ήθελα να μου επιτρέψετε να σας κάνω ένα δώρο. Έχω διαλέξει κάποια πράγματα για σας, αλλά μπορείτε να πάρετε κι ό,τι άλλο θέλετε. Θα είναι μεγάλη μου τιμή να δεχτείτε το δώρο μου».
Και αγενής ο Καυκάσιος χωριάτης, που αντί να πέσει κάτω να της φιλήσει τα παπούτσα και να της γλύψει τις σόλες ενδεής και χεσμένος από ευτυχία, την έβγαλε με χειροφίλημα και χοντράνθρωπος που νόμιζε ότι θα τη ρίξει με δώρα. Νεόπλουτοι βλάχοι δεν ξέρουν πώς να φερθούν σε μια κλασάτη γκόμενα >![]()

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πες οτι αστειευεσαι ρε μορτη

τσαλακωνεις την σακουλα κ την στουπωνεις σαν μπαλα στο στομα τυπε μου...με την βασικη προυποθεση οτι την εχουν φιμωσει πρωτα για να μην μιλαει, συμφωνω μαζι σου τυπε![]()
![]()
![]()

Μην πιτσιλάς τον κόσμο ρε;

πυρφοριζω για το τεμαχιον...Μην πιτσιλάς τον κόσμο ρε;![]()
Δημητρα- σφιχτης, απο τα πιο ταιριαστα ζευγαρια που εχω δει τελευταια
(ειλικρινα)
Πιστευω πως ταιριαζουν σε ΟΛΑ