treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μπορεί να είναι όμως από το 'τρία σε ένα'. Και μαγαζάτωρ και εργαζόμενη και πελάτης.... 
Τα δύο(2 in 1 ) τα κατανοώ. Το τρίτο αδυνατώ.Μπορεί να είναι όμως από το 'τρία σε ένα'. Και μαγαζάτωρ και εργαζόμενη και πελάτης....![]()
Η Τριενα ΕΙΝΑΙ η Μελίνα ρε γάτε μου..και πελάτης;
Με προβλημάτισες τώρα. Λούγκρα η Μελίνα; Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ.
Την αλήθεια να τη λέμε. Κοπελάρα. Με πολύ καλή συμμετοχή. Καταδεκτική σε απαιτήσεις.
Όποιος δεν την έχει "πάρει" έχει χάσει.
Τα παραπάνω αφορούν στη θητεία της στο Βασίλη Κωλέττη. Από τότε έχω να τη δω.
(για να μη μου τα χώσετε το λέω μόνος μου...ε...τι να κάνω....με πήρε τηλέφωνο)
Αχ !!!!!!!!!! γιατί;Η Τριενα ΕΙΝΑΙ η Μελίνα ρε γάτε μου..
τωρα να δεις τι κοπελαρα εγινε με καμια δεκαρια κιλα τουλαχιστον παραπανωκαι πελάτης;
Με προβλημάτισες τώρα. Λούγκρα η Μελίνα; Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ.
Την αλήθεια να τη λέμε. Κοπελάρα. Με πολύ καλή συμμετοχή. Καταδεκτική σε απαιτήσεις.
Όποιος δεν την έχει "πάρει" έχει χάσει.
Τα παραπάνω αφορούν στη θητεία της στο Βασίλη Κωλέττη. Από τότε έχω να τη δω.
(για να μη μου τα χώσετε το λέω μόνος μου...ε...τι να κάνω....με πήρε τηλέφωνο)
Έλα τώρα !!!!!!!!!!!!!Το ξεφτυλίσατε
και θα μπει ο House και θα σας γαμήσει όλους και όλες!
Σειρούλα με ¨ξεβρακώσατε" απόψε εσύ κι ο treflejack με το να με αναγκάζετε να εξηγώ αυτά που γράφω συγκεκαλυμμένα.τωρα να δεις τι κοπελαρα εγινε με καμια δεκαρια κιλα τουλαχιστον παραπανω
το δηλωσε κ ο φιλος ο gamikos1 αλλα νομιζω οτι πηρε κατι παραπανω τωρα
Αυτό το 'όλες' ήταν όλα τα λεφτάΤο ξεφτυλίσατε
και θα μπει ο House και θα σας γαμήσει όλους και όλες!
Πού να χάθηκε αυτή η μικρή;..(...) Μοναδικο παρηγορο ,μεχρι πριν κανενα 6μηνο η Ελλη με τα, που τουλαχιστον στην αρχη και σε καποιους γνωστους της εβγαζε καλο προγραμματακι . (...)
ESIS DEN MPORITE NA KSEXORISETE TI POUTSA APO TIN VOURTSA VLEPO,,,,,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν νοιωθεις εσυ καλα που ολοι οι αλλοι δινουν 80 ενω εσυ 100 τοτε χαλαλι σου![]()
Δεν με νοιάζει ποιος/ποια είσαι... Αν συνεχίσεις να γράφεις κεφαλαία και greeklish Θα σε κάνω αναφορά για ban και ας μου σούρουν ότι θέλουν. Εντάξει? Έχει κάποιους κανόνες το φόρουμ και δεν είμαι υποχρεωμένος εγώ να διαβάζω τα αγγλογραμμένα, κεφαλαία ελληνικά σου ενώ όλοι απαντάνε ελληνικά...
[ /quote]DEN TO KANO EPITIDES EXO TORA ENA METAXIRISMENO PS KAI DEN EXEI ELINIKA.KATHOLOU PARIGGILA KAINOURGIO PS YPOMONI LIGES MERES OK DEN THA PATHIS TIPOTA OK,,,,TELOS ME TIS MALAKIES,
![]()
![]()
![]()