maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.507
- Πόντοι
- 266
![]()
![]()
Καλό!
Τελικά ποια είναι αυτή η τύπισα? έχεις κανένα link?
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=98218.915]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=98218.915[/url]
![]()
![]()
Καλό!
Τελικά ποια είναι αυτή η τύπισα? έχεις κανένα link?
φιλαρακι με τι ψυχη να το γαμησεις αυτο?
O καλος ο μυλος ολα τα αλεθει αδερφε.Εστω μια φορα για εμπειρια.φιλαρακι με τι ψυχη να το γαμησεις αυτο?
3000 ρουβλια επαιρνε στην Μοσχαεχει δοκιμασει κανεις αυτο το ζουμερο μουνακι?
σκεφτομαι για αυτην ή την Σασα εντος ολιγων ημερων..
3000 ρουβλια επαιρνε στην Μοσχα
3000 ρουβλια επαιρνε στην Μοσχα
προσπαθησα να κανω ερευνα για την
το tineye τη βγαζει καθαρη... την πηρα τηλ , λεει ειναι οτι βλεπω στη φωτο (!) και 85ευρω το απλο προγραμμα...παντως η προφορα της μου φανηκε λιγο..σπαστη! κανεις συναδελφος εχει δοκιμασει?

προσπαθησα να κανω ερευνα για την
το tineye τη βγαζει καθαρη... την πηρα τηλ , λεει ειναι οτι βλεπω στη φωτο (!) και 85ευρω το απλο προγραμμα...παντως η προφορα της μου φανηκε λιγο..σπαστη! κανεις συναδελφος εχει δοκιμασει?
φίλε δεν έχουμε δοκιμάσει, ούτε κάποιος έμπειρος από εδώ θα δοκιμάσει... Η αγγελία κάνει μπαμ ότι είναι μούφα... Απαντάει σπαστά πολύ απλά επειδή είναι γραφείο και σε καμία περίπτωση η Ελληνίδα ( ο θεός να τη κάνει ) που βλέπεις στη φωτό... Σιγά μην έπαιρνε 85 αν ήταν αυτή...
προφανώς γραφείο της πλάκας που ψαρεύει... δική μου πρόταση.. μακριά... τώρα αν εσύ θέλεις να πάρεις το ρίσκο...![]()
εχετε δικιο παιδια... απλα με παραξενεψε το γεγονος οτι στο τηλ η κοπελα ηταν σε εξωτερικο χωρο γιατι ακουγοταν πολυ βαβουρα... αν ηταν γραφειο δε θα επρεπε να ηταν σε εσωτερικο χωρο? thanks και για το googleimage δεν το ηξερα!
εχετε δικιο παιδια... απλα με παραξενεψε το γεγονος οτι στο τηλ η κοπελα ηταν σε εξωτερικο χωρο γιατι ακουγοταν πολυ βαβουρα... αν ηταν γραφειο δε θα επρεπε να ηταν σε εσωτερικο χωρο? thanks και για το googleimage δεν το ηξερα!
![]()
![]()
το γραφείο το λέμε πάντα μεταφορικά... γραφείο=κύκλωμα... τώρα αν έχουν νοικιάσει γραφείο δεν ξέρω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παντως θα βολευε....
πας βλεπεις πασαρελα...
διαλεγεις 2-3...
γινετε ενημερωση γιαυτες...
επιλεγεις...
παιρνεις φευγεις...
τουλαχιστον θα ησουν ηπετιος για τις ξενερες...![]()
![]()
![]()
ναι όντως ωραία θα ήταν...
![]()
![]()
το γραφείο το λέμε πάντα μεταφορικά... γραφείο=κύκλωμα... τώρα αν έχουν νοικιάσει γραφείο δεν ξέρω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()