Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καθολικός ή ορθόδοξος;;;τι μου θυμησες...
τον ταφο του μωαμεθ γιατι δεν τον εχουν ανοιξει οι τουρκοι;;;;
φοβουνται μην βρουν σταυρο μεσα γιατι ιστορικες πληροφοριες αναφερουν πως εγινε χριστιανος στο τελος της ζωης του
μπορεί να το έχω πει, πάντως το πιστεύω όταν αφήσαμε το Θεόαδικα χανεις τον χρονο σου..
σαν να προσπαθεις να εξηγησεις μαθηματικα σε δυσλεκτικο
ο τυπος εχει μια συγκεκριμενη αντιληψη, που δεν θ αλλαξει ποτε..
ιδιως με την οικονομικη κριση πολλοι τα εχουν ριξει στον χριστο..οτι φταιει αυτος..για τοσο στοκους μιλαμε
τι να πεις απο κει και περα
Καθολικός ή ορθόδοξος;;;
A γαμεί ρε...το διόρθωσα.
Για τους ελληνες, οπως ειπες και εσυ απλως ασε τον καθενα να ειναι οπως θελει. Αλλος θελει να ειναι χριστιανος αλλος αθεος, αλλος δωδεκαθειστης.
Τωρα για τον αν η εκκλησια και η θρησκεια εχει αυτη τη θεση στην κοινωνια, την εχει επειδη η κοινωνια το επελεξε. Εσυ αν δε το κανεις κεφι κανεις περα και δεν ασχολεισε. Δε σε ενοχλουν δεν ενοχλεις, απο εκει και περα τι το σκαλιζεις περισσοτερο το ζητημα?
Μονο την πρωτη γραμμη διαβασα και καταλαβα.Κανενας δεν σε ρωτησε οταν 1,5 χρονων σε βαφτισαν χριστιανο σε μια κολυμπηθρα σε μια εκκλησια.
Μονο την πρωτη γραμμη διαβασα και καταλαβα.
Σε βαφτισανε ρε βλακα, δε σου κανανε περιτομη ή κλειτοριδεκτομη... τι κλαιγεσαι;
Το χειροτερο που μπορει να σου τυχει, ειναι ενας βλακας με αποψη.
Αδικα σπαταλας το χρονο σου.Εγω δεν πιστευω στον θεο και γενικα σε ολα αυτα.Αυτο που θελω να πω για αυτα που λεει το ατομο εδω ειναι ξεκολα απο το κομμα γιατι σε κανανε κολημενο σε μαλακιες που δεν πρεπει να σε αφορουν καν.Αλλα εχουν βρει χαμενους να εχουν για ακολουθους.Εγω προσοπικα γουσταρα τα θρησευτικα γιατι ειχαμε μια μουναρα καθηγητρια που ολοι θελαμε να την πηδηξουμε μας ειχε παρει χαμπαρι αλλα τι κανουμε αυτα εχει η ζωη. ;)
Φιαλαρακο στα λεει και το παιδι εδω εφοσον δεν σου εχουν κανει περιτομη ή κλειτοριδεκτομη μην κλαιγεσαι και ξεκολα απο το κομμα .Σε χαλαει
πότε έδωσε το κράτος στην εκκλησία γή??? συνήθως απαλλοτριώνει και μάλιστα χωρίς να πληρώνει (όχι μόνο την εκκλησία βεβαίως βεβαίως
ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι αισθάνεται και όπως το αισθάνεται
ο αρχιεπίσκοπς έχει το ίδιο στάτους σε αυτήν την χώρα με αυτό που έχει ο αρχιμουφτής,ο αρχιραββίνος και ο αρχιεπ΄σικοπος των καθολικών ή των προτεσταντών... θεωρείται κορυφή μιας οργάνωσης και καλείται σε δημόσιες κοινωνικές εκδηλώσεις όπως καλείται και ο πρόεδρος των "αντιστασιακών", ο πρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου κλπ κλπ...
η εμπάθεια δεν είναι στις αρετές μου όπως στις δικές σου...

αν δεν κάνω λάθος η τηλεόραση είναι ιδιωτική επιχείρηση.. και ένας ιδιώτης έχει αν δεν κάνω λάθος το δικαίωμα να καλέσει να μιλήσει όποιον αυτός γουστάρει, όποτε του γουστάρει .. και στο κάτω κάτω της γραφής σε όποιον γουστάρει και γιαυτόν τον λόγο υπάρχει το τηλεκοντρόλ...
Φιαλαρακο στα λεει και το παιδι εδω εφοσον δεν σου εχουν κανει περιτομη ή κλειτοριδεκτομη μην κλαιγεσαι και ξεκολα απο το κομμα .Σε χαλαει
Μονο την πρωτη γραμμη διαβασα και καταλαβα.
Σε βαφτισανε ρε βλακα, δε σου κανανε περιτομη ή κλειτοριδεκτομη... τι κλαιγεσαι;
Το χειροτερο που μπορει να σου τυχει, ειναι ενας βλακας με αποψη.