Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πολυ ζεστη σημερα...
Καλημερα φιλε μου μαλλον δικια της θα ειναι...αλλα το θεμα ειναι οτι τελικα θα βρεθει με κανεναν απο εδω η μπηκε για να μας φτιαξει μονο?????Η φωτογραφία που έχεις στο προφίλ σου είναι δικιά σου;![]()
Καλημερα φιλε μου μαλλον δικια της θα ειναι...αλλα το θεμα ειναι οτι τελικα θα βρεθει με κανεναν απο εδω η μπηκε για να μας φτιαξει μονο?????
Η φωτογραφία που έχεις στο προφίλ σου είναι δικιά σου;![]()
οι φωτογραφια ειναι δικη μου οπως και ολες οι δωτο απο τα site στο λονδινο και στην κυπροΗ φωτογραφία που έχεις στο προφίλ σου είναι δικιά σου;![]()
οι φωτογραφια ειναι δικη μου οπως και ολες οι δωτο απο τα site στο λονδινο και στην κυπρο
οι φωτογραφια ειναι δικη μου οπως και ολες οι δωτο απο τα site στο λονδινο και στην κυπρο
οχι δεν εκανα παραπονα. Δεν θα εκανα κατι τετοιο δημοσια. οποιον δεν θελεις απλα δεν τον βλεπεις.
οχι δεν εκανα παραπονα. Δεν θα εκανα κατι τετοιο δημοσια. οποιον δεν θελεις απλα δεν τον βλεπεις.
Και δουλεύεις κανονικά αυτόν τον καιρό; Σε ποιο blog βρίσκουμε πληροφορίες για υπηρεσίες κλπ;

Αν δεν κανω λαθος τα εγραψες στο μπλογκ σου και μετα ανεφερες για το συμβαν εδω.

Επειδη οι περισσοτεροι ειναι πρωτοι στην ειρωνεια απο τον υπολογιστη οσοι ενδιαφερονται ξερουν πως μπορουμε να επικοινησουμε. φιλιαΣε αυτους που ειναι να απαντησω απανταω... δεν θα ασχολειται και ολη μερα με το σαιτ αυτη!
Επειδη οι περισσοτεροι ειναι πρωτοι στην ειρωνεια απο τον υπολογιστη οσοι ενδιαφερονται ξερουν πως μπορουμε να επικοινησουμε. φιλια