despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
ρε γυφτο για να πας για μπανιο θες τραμ λεωφορειο τρενο για να πας που ρε κεφαλα στον αλιμο
θες και διακοπες μετα και μαλιστα με κοπελα να τη τρεχεις με τα κτελ κεφτε ε κεφτε![]()

ρε γυφτο για να πας για μπανιο θες τραμ λεωφορειο τρενο για να πας που ρε κεφαλα στον αλιμο
θες και διακοπες μετα και μαλιστα με κοπελα να τη τρεχεις με τα κτελ κεφτε ε κεφτε![]()
ωραια ρε ηλιθιε, πες μου εσυ εαν εχει καμια παραλια κατω στο θησειο η εκει που μενεις να ρθω να τελειωνουμερε γυφτο για να πας για μπανιο θες τραμ λεωφορειο τρενο για να πας που ρε κεφαλα στον αλιμο
καλησπεραααααααααααααααα.............................![]()
![]()
![]()
![]()
ωραια ρε ηλιθιε, πες μου εσυ εαν εχει καμια παραλια κατω στο θησειο η εκει που μενεις να ρθω να τελειωνουμε![]()
![]()
Πες ρε ,η ποιο κοντηνη δεν ειναι το φαληρο? φλοισβος? δεν ξερω και γω πως λεγεται
οσο για κεφτε αστα, εχω περπατησει απο τει αθηνας μεχρι πατησια με τα ποδια χωρις νερο και μαλιστα συνεχεια οταν ειχε απεργειες
Εγω κολυμπησει μικροτερος 10 χλμ καθε μερα χωρις τιποτα και χωρις βοηθειες
εχω σκαρφαλωσει βουνο στην κω μονο και μονο να αναψω ενα κερι σε ενα ξωκλησι
και οσα αλλα θες.. Ποιος ειναι ο κεφτες τωρα? Και μην πεις για στρατο, αυτα αστα![]()
37 η 36?έσπασες και το ρεκόρ σου τις προάλλες..37 μαλακίες σε μια ώρα..πού το πας αυτό;![]()
37 η 36?
γουλφι θα ρθεις μαζι μου διακοπες![]()
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
που πεφτει αυτο?![]()
![]()
ξεχνα το εισαι μικρουλα ακομα![]()
![]()
![]()
![]()
Προτεινε της να παει πουθενα αλλου.Εξαλλου καθε μερα εκει ειναι![]()
Μικρη μικρη αλλα εχει ξεπεταχτει...
Καλημερα απόλυτη καύλα!Καλημερα σε ολους!
Καλη εβδομαδα!![]()
Καλημερα ΜπετυΚαλημερα σε ολους!
Καλη εβδομαδα!![]()
Καλημερα απόλυτη καύλα!
Τι κάνεις?
Καλημερα σε ολους!
Καλη εβδομαδα!![]()