σαπιλα μαζι με μουχλα νομιζω ηταν απο το μουνι που ευοδιαζε και σαπιλα απο το στωμα μαζι με πουτσιλα.ελπιζω να σου καλυψα τις αποριες
Κρίμα,η αγαπημένη μου είναι μιγμα μασχαλίλα με ποδαρίλα.
σαπιλα μαζι με μουχλα νομιζω ηταν απο το μουνι που ευοδιαζε και σαπιλα απο το στωμα μαζι με πουτσιλα.ελπιζω να σου καλυψα τις αποριες
Κρίμα,η αγαπημένη μου είναι μιγμα μασχαλίλα με ποδαρίλα.
Προφανώς διαθέτω τριαδική υπόσταση...Γεια σου Εύα-Ελένη-Κωνσταντίνα.
Ακριβώς. Το δεύτερο χαρακτηριστικό τους είναι να γίνονται αντιληπτές από συγκεκριμένο δαιμόνιο μέλος του siteΚύριο χαρακτηριστικό των κρυφών καμερών είναι να μην γίνονται αντιληπτές.
Ακριβώς. Το δεύτερο χαρακτηριστικό τους είναι να γίνονται αντιληπτές από συγκεκριμένο δαιμόνιο μέλος του site
Και το έλυσε τελικά ο ...Σαΐνης; Ανευρέθη η... κρυφή;Είχα πάει μια μέρα στην Εύα με εκείνο το μηχανάκι που ανιχνέυει κάμερες.
Και άρχιζε να σφυρίζει στο δωμάτιο.
Πρόβλημα-πρόβλημα
πες μου πώς το λύνεις
Αστυνόμος Σαίνης!(το είχα μάθει πριν 30 χρόνια από τον γιο μου και μου έμεινε.)
Μπράβο Σαΐνη! Να υποθέσω ότι σφύριξε κάποιο μηχάνημα εντοπισμού συγκεκαλυμμένων nicks;Πάντως,αν είσαι η Κωνσταντίνα,πολύ θα ήθελα να κανουμε μαζί ένα πρόγραμμα.
Αυτό με σοκάρει :o. Άκου ΄ντράπηκα'! Είναι δυνατόν;Αλλά και η εύα καλή είναι,ωραία κωλομέρια έχει.(ΕΝτελβαις λεμε.)
Την μπανίζω όταν βγαίνει από το δωμάτιο και γυρίζει την πλάτη.
Αλήθεια πολλές φορές σκέφτηκα "αντί να έρθει η (ας πούμε) Μαρία,δεν έρχεσαι εσύ μωρή καριόλα"?(για την Εύα)
αλλά ντράπηκα να της το πω.
Δυστυχώς εδώ το site δεν μπορεί να βοηθήσει..Κάτι μου λέει ότι πρέπει να είναι πολύ βρωμιάρα στο γαμήσι η Εύα
Σκέτη ξεφτίλα το θρεντ,καλή σας μέρα.
δε πιστευω τελικα να τησαπιλα μαζι με μουχλα νομιζω ηταν απο το μουνι που ευοδιαζε και σαπιλα απο το στωμα μαζι με πουτσιλα.ελπιζω να σου καλυψα τις αποριες
δε πιστευω τελικα να τηκ να μη τη σουταρισες
αυτες ειναι οι γυναικες σου νικολα η Α' ΕΘΝΙΚΗ??
στις χαριζουμε να τιςμονος σου
(αληθεια το χοντρος πως προεκυψε δε ξερω)
Ξερει κανενας Που στο διαβολο πηγε η κλειω απο βασιλακη σμαιλ;
Μπουταρες ειχε η ξεκωλιαρα
Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι να επικοινωνησει με το πλησιεστερο αστυνομικο τμημα.
Την μερα που εξαφανιστηκε φορουσε μαυρο κυλοτακι![]()