Καλησπέρα συναγωνιστές, διάβασα προσεκτικά όλα αυτά που γράφηκαν στις τελευταίες 10-15 σελίδες, άλλοτε γέλασα, άλλοτε προβληματίστηκα. Κι εγώ προτείνω να ξαναδώσουμε έμφαση στην ενημέρωση και όχι σε προσωπικές αντιπαραθέσεις που έτσι κι αλλιώς δεν βρίσκουν λύση πίσω απο μια οθόνη υπολογιστή. Θα ξαναπώ ότι τα γούστα διαφέρουν όπως και οι άνθρωποι. Ναι μεν παίρνεις μια ιδέα απ το site αλλά η επί τόπου παρουσία σε ένα ίδρυμα είναι καθοριστική για την προσωπική μας εκτίμηση χώρου-κοριτσιών-υπηρεσιών. Δε σ΄αρέσει κάπου λες γειά και φεύγεις, ούτε φωνές, ούτε υστερίες. Συνεχίζω λοιπόν με ενημέρωση, όπως κάνω όποτε μπορώ, από τότε που μπήκα στο φόρουμ.
Επίσκεψη σε Smile Κ.Καραμανλή, ο Βασίλης ευγενικός,φιλικός, εξυπηρετικός. Φυσικά θα μου πείς, αφού έχεις τα Ευρώ στην τσέπη, ΟΚ το δέχομαι. Ο χώρος και τα δωμάτια απλά καλός, έχω πάει και σε καλύτερα. Τα κορίτσια, Η Γιώτα, ξανθιά χαμογελαστή με σέξι ντύσιμο, ίσως η καλύτερη παρουσία εκεί μέσα κατα την γνώμη μου, Η Ελπίδα όμορφη κοπέλα ψηλή με 3

την οποία και επέλεξα και πέρασα υπέροχα. Η Σιμόν, κάπως έτσι, μελαχροινή με μάλλον ωραίο σώμα, γιατί την είδα καθιστή και δεν μπορώ να κρίνω σωστά, μια ακόμη μελαχροινή κοπέλα με ωραίο σώμα, δεν θυμάμαι όνομα, πρέπει να είναι η κοπέλα που κάποιοι χαρακτήρισαν, μελανούρι ή πολύ μελαχροινή σε προηγούμενα πόστ και η Ιόλη εμένα μου φάνηκε λίγο γεμάτη ή κάνω λάθος το όνομα! Ελειπε και μια ακόμη, Βάνα νομίζω. Στ΄αρνητικά τα στενά κρεβάτια του μασάζ σε σχέση με άλλα ιδρύματα. Εγώ πάντως έμεινα ευχαριστημένος και θα ξαναπήγαινα. Τιμές το φούλ 80, θεωρώ ότι μπορεί να πέσει λίγο ακόμη σε όλα τα ιδρύματα για να πηγαίνουμε συχνότερα ;)