Γεια Χαρά Σε όλους.Νεοτατος στο φορουμ και θέλω να μοιραστώ τη δική μου εκδοχή.
Τα πάντα είναι υποκειμενικά.Ο καθένας όπως του κάτσει στο μάτι και είναι καθαρά δικό του θέμα πώς θα νοιώσει νομίζω, ασχέτως πως το βλέπουν οι αλλοι το οποιοδήποτε θέμα.Τα γούστα ποικίλουν και δεν γουστάρουμε όλοι όλους!!!Ετσι δεν ειναι? ;)
Εγω ας πουμε χθες πέρασα από Εβιτα και απο τις 6 που είδα οι 4 ήταν μια χαρά κοριτσαρες.(ειχα καιρο να πάω)Ξεκινησα με το τσεχακι τη Μιχαελα..πιπινακι κουκλι και χειμωδες κορμάκι. Θα την ξαναπαρω σιγουρα!!και μάλλον και τις υπόλοιπες 3 εχει απολα ο μπαχτσες !!!

Α!! ερχονται λέει αυριο και 2 Κρητικές μικρούλες και τσαχπινουλες αποτι λεέι η Εβιτα

Αντε ναρθει καινουργιο αιμα λέμε!!!!

Τουλαχιστον στην Εβιτα χρησιμοποιουν προφυλακτικα αυστυρως και δεν παιζει θεμα να παθουμε και τιποτα μαυτα που ακουμε τελευταια...Πρεπει να προσεχουμε ρε παιδια.Πανω στη γκαβλα πολλα κακα μπορουν να γινουν..Εχουμε και οικογενειες οχι τιποταλλο.
Για τον Σπυρου Αχιλλεα που ενδιαφερεται η Εβιτα ειναι Καλαμβρυτων 26 Καλαμαρια.Στην προτεινω ανεπυφυλακτα.Θα σαρεσει σιγουρα και ο χωρος.Προπαντων Καθαρος και σε προδιαθετει να

.Εμενα αυτο μου βγαζει παντως.Οσο για την Μαριαννα ειναι Αισωπου 3 στο Βαρδαρη.Ετσι και ετσι..Ωραια κοριτσια που και που αλλα επιφοβα τα πραγματα...Εκει κανουν και με χωρις προφυλακτικο αν το θες..ΔΕ ΛΕΕΙ Ασε που φημες λενε οτι καποια απο κειμεσα εχει μεινει εγκυος.......Για φαντασου :S αλλα και πάλι γουστα ειναι αυτά!!