έχει κανείς το τηλέφωνο αυτής εδώ , αν ναι ας το στείλει με πμ... 

ναι καλε το χριστινακι ευγενεστατο αλλα θα μου επιτρεψει "καπως μπερδεμενο"..... την μια με τις σεξουαλικες μπουταρες και βυζαρες μας καλει να αισθησιασθούμε και την αλλη μας παρουσιαζεται "αφεντρα" και ποδολαγνος....
τι απο ολα παιζει κυριος ειδε.....
λίγο από όλα.. όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω που λέμε ;)
πάντως παίζει και σε άγριες καταστάσεις ;) ;) ;) (fisting, κλπ κλπ κλπ κλπ)...
Η ορθογραφία σε πείραξε!
Το που πληρώνετε λεφτά για να πηδήσετε τις κ.κ. Χριστίνα, Αρτέμιδα, Μαρίνα και λοιπά μπάζα δεν σου λέει κάτι;
Ομολογώ πως σας ζηλεύω λίγο που τα καταφέρνετε και σας σηκώνεται με τόσο άσχημες γυναίκες, αλλά είναι απαραίτητο και να τις πληρώνετε;
Θέλω να πως τέτοιου επιπέδου δεν βρίσκετε στο τζάμπα, γιατί εγώ βρίσκω. Άσχετα που δεν μου είναι χρήσιμες...
Η ορθογραφία σε πείραξε!
Το που πληρώνετε λεφτά για να πηδήσετε τις κ.κ. Χριστίνα, Αρτέμιδα, Μαρίνα και λοιπά μπάζα δεν σου λέει κάτι;
Ομολογώ πως σας ζηλεύω λίγο που τα καταφέρνετε και σας σηκώνεται με τόσο άσχημες γυναίκες, αλλά είναι απαραίτητο και να τις πληρώνετε;
Θέλω να πως τέτοιου επιπέδου δεν βρίσκετε στο τζάμπα, γιατί εγώ βρίσκω. Άσχετα που δεν μου είναι χρήσιμες...
βρίσκουμε .. βρίσκουμε.. απλά δεν φτάνουν ;)
βρίσκουμε .. βρίσκουμε.. απλά δεν φτάνουν ;)
Καλημέρα, καλά είσαι?
μια χαρά φίλε... γιατί να μην είμαι ??? είμαι εξω από νοσοκομείο και από φυλακή...
ηθικόν ακμαίον, ανήθικον ακμαιότατον...
Μινιμαλιστική προσέγγιση του ζειν,αλλά εξαιρετικώς προσήκουσα στις εποχές που διάγουμε. Keep walking.......
κάθος .. ορισμός του ευ ζείν...
Μινιμαλιστική προσέγγιση του ζειν, αλλά εξαιρετικώς προσήκουσα στις εποχές που διάγουμε. Keep walking.......
τι εχουν οι εποχες που διαγουμε?
είναι εποχές του "προσέχουμε για να έχουμε" ^ 2
αυτο δεν ισχυε εξ απ ανεκαθεν?![]()