Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
πρωτη φορα σου συνεβηκε?
Όχι. Αλλά τι σχέση έχει αυτό τώρα;
πρωτη φορα σου συνεβηκε?
Όχι. Αλλά τι σχέση έχει αυτό τώρα;
Μα τον βλέπεις πώς κάνει. Από κοντά τι θα έκανε? Δε θα χαλούσε τη βραδιά τα μούτρα του?
Άμα καταλάβεις ότι το να έχεις τον αριθμό κάποιου/ας δε σημαίνει τίποτα, ε ναι θα είναι ένα σημαντικό βήμα.
τωρα τι να πω υποχωρω εγω δεν βριζω γυναικες ουτε γλοιωδη υπονουμενα αφηνω.δεν είπα εσένα μαλάκα καλέ
αλλά κ να σ έλεγα ... μεγάλο πλήγμα χαχα
btw κατίνες σας είπα![]()
ε τοτε τι κλαιγεσαι δικε μου,προχωρα παρακατω,υπαρχουν αμετρητες γκομενες.
τωρα τι να πω υποχωρω εγω δεν βριζω γυναικες ουτε γλοιωδη υπονουμενα αφηνω.
Πως κάνω δλδ;![]()
δε μιλησα για γαμο αλλα το να δινεις το τηλεφωνο σε καποιον με τον οποιο κουνουσες την ουριτσα σου σημαινει πως του δινεις τη δυνατοτητα να επικοινωνησει μαζι σου για κατι επιπλεον μεταξυ σας.ετσι γινεται παντα.
ειναι περισσοτερο τιμιο να μην μπαινεις καν στη διαδικασια του φλερτ τη στιγμη που δε θα κανεις κατι μαζι του στη συνεχεια.Αυτο γινεται για λογους εγωιστικουςπάντως είναι καλύτερα να δίνεται η χυλόπιτα απο κοντά. Το sms ή μέσω δικτύου είναι κατάντια. Αυτη η νοοτροπία του "είμαι ευγενική" σας (μας) έχει φαει.
Ε οκ, κάτσε να μάθουμε την αλφαβήτα. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.
Πόσο χρονών είσαι?
τωρα τι να πω υποχωρω εγω δεν βριζω γυναικες ουτε γλοιωδη υπονουμενα αφηνω.
και γιατι φλερταρε μαζι του ολη τη διαρκεια του φαγητου εχεις απαντηση και σε αυτο?...μου το διευκρινίζεις κ όλας χαχα
όχι καλό μου δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι τέτοιο , μάθε να ζεις με αυτό κ θα γίνει η ζωή σου καλύτερη![]()
παιχτη δε βριζω χυδαια γυναικες (μονο στα πλαισια του σεξ ισως μιλησω καπως χυδαια αναλογα) . τωρα τι να σου πω πες με κοπανο.μαλακας εισαι? ξεβαφτισε τη στα μπινελικια τη γουρνολακα
και γιατι φλερταρε μαζι του ολη τη διαρκεια του φαγητου εχεις απαντηση και σε αυτο?
παιχτη δε βριζω χυδαια γυναικες (μονο στα πλαισια του σεξ ισως μιλησω καπως χυδαια αναλογα) . τωρα τι να σου πω πες με κοπανο.
ειμαι και φαινομαιΩ τι τζεντλμαν![]()
...μου το διευκρινίζεις κ όλας χαχα
όχι καλό μου δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι τέτοιο , μάθε να ζεις με αυτό κ θα γίνει η ζωή σου καλύτερη![]()
και γιατι φλερταρε μαζι του ολη τη διαρκεια του φαγητου εχεις απαντηση και σε αυτο?