ρε ποντικομαμή σε όλα μέσα είσαι ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εκτός αν θέλει να μας προειδοποιήσει για κάτι επερχόμενο ο ποιητής.....

ρε ποντικομαμή σε όλα μέσα είσαι ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η διακριτικοτητα και η ευγενεια ειναι ενα απο τα χαρσκτηριστικα μου, οπως λενε τουλαχιστον αυτοι που με γνωριζουν.Συντήρηση, ναι. Όλοι και όλα τα χρειάζονται αυτό.
Αναστήλωση όμως......, χρειάζονται μόνο τα μνημεία.
Ούτε καν περνάει από το μυαλό μου ότι θα μπορούσε μία τόσο ευγενική παρουσία σαν τη δική σας, να αποκαλέσει τοιουτοτρόπως, τας κορασίδας του 104. Το εκλαμβάνω ως ολίσθημα της γραφής.![]()
Εκτός αν θέλει να μας προειδοποιήσει για κάτι επερχόμενο ο ποιητής.....
![]()
![]()
![]()
Είναι ενδιαφέρον το πόσο λατρεύουν κάποιοι θαμώνες να ανασκαλεύουν τα ίδια πράγματα. Έχω πει πολλάκις ότι ο λόγος που το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις, οφείλεται στη μανία τους να απαντούν ως δικηγόροι σε ερωτήσεις που δεν αφορούν ούτε εκείνους αλλά απευθύνονται ξεκάθαρα στην πραγματικά αρμόδια (Άντζελα).Αυτό που διαβάζω απο την κορασίδα '' ΣΕΡΒΑ'' Νατάσα δεν λέει οτι η Κέλλυ,δεν είναι σέρβα... απλά νομίζει οτι είναι ρουμάνα.Το νομίζω οτι είναι μέχρι το οτι είμαι σίγουρος οτι είναι ρουμάνα και όχι σέρβα έχει τεράστια διαφορά και η απόσταση μεταξύ τους ειναι χαώδης.Με αυτή την λογική μπορώ και εγώ να πώ , νομίζω οτι η κοπέλα είναι απο το ουζμπεκιστάν...Τώρα σε οτι αφορά το μαγαζί της Αντζελας,δεν μπορώ να καταλάβω,εσένα τι σε νοιάζει αν δυσφημειται η αν διαφημήζεται,έχεις καποιο μερίδιο στο μαγαζί και χάνεις κάποια κέρδη?
Επίσης η ίδια "προσφορά" έχει προταθεί και από τον amjik. Πραγματικά δεν έχεις παρακολουθήσει καθόλου τη συζήτηση.Επίσης εάν θέλεις να γαμηθείς με την Κέλλυ,που απο οτι λές ευχαρίστως θα το έκανες,αλλά το πρόβλημα είναι το οικονόμικο....στα πλαίσια των εορτών πολυ ευχαρίστως να σου κάνω ένα δώρο και να σε καλύψω οικονομικά....έτσι ίσως καταλάβεις αν είναι σέρβα η ρουμάνα η οτιδήποτε άλλο.
Γελοίος!Σου χρωστάω κ μια απάντηση για τους χαρακτηρισμούς...Οι διάφοροι χαρακτηρησμοί δεν είναι απαραίτητο να είναι πάντα άμμεσοι,υπάρχουν και έμμεσοι,και πιστεύω να καταλαβαίνεις τι λέω....
Ανταποδίδω την ευχή, αλλά αμφιβάλλω ότι μπορείς να μου φανείς χρήσιμος σε κάτι.Σου εύχομαι καλή χρονιά,και είμαι στη διαθέση σου για οτι θελήσεις...
Άντε να δούμε πότε θα σταματήσετε λοιπόν...Υ.Γ. Ο καλύτερος τρόπος για να μην προχωρείς είναι να ακολουθείς μια έμμονη ιδέα.
Να ανοίξω ένα thread για θέματα που αφορούν το 104; Με συγχωρείς αλλά βρισκόμαστε στο πλέον αρμόδιο thread. Αν θεωρείς ότι εδώ μέσα είναι χώρος μόνο για καρδούλες και λουλούδια, θα σε απογοητεύσω.ρε ροκαβλον ελεος πια μας εχει πρηξει εντελως αυτον το καιρο...αν εχει φαει κολημΑ με τις καταγωγες ανοιξε ενα θρεντ και μιλα εκει..εδω δεν προσφερεται αλλο..
Δεν θυμάμαι να έχω ζαλίσει εσένα συγκεκριμένα ή κάποιον άλλον συναγωνιστή. Εφόσον τα post μου δεν έχουν ουδεμία σχέση με κανέναν σας, η ανάγνωσή τους είναι καθαρά προαιρετική νομίζω!αμαν πια οτι κομπλεξ του κολησει του καθενος πρεπει να μας ζαλιζει ολους...και στο κατω κατω δεν εισαι μονος εδω εσυ με τον καβιρο για να το γαματε ετσι συνεχεια με τα κοληματα σας!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
Μπα μην ανησυχείς. Θα απαντώ πλέον μόνο σε καινούρια επιχειρήματα ;)Βρήκες την ώρα με τα σπαμ...........................
Πάνω που ζεσταίνονταν η κατάσταση, να έχουμε "θέμα" μέχρι την Τρίτη!
Πηγαινε δες την, μιλα της και τα ξαναλεμε.Ρε Cheyenne μας δουλεύεις; Τι γλυκειά;
Ο ορισμός της προστυχόφατσας είναι η κοπέλα, όπως αρμόζει άλλωστε!
Πρέπει να είναι πολύ διαφορετική στην πραγματικότητα απ' ό,τι στη φωτογραφία για να την πεις γλυκειά!Πηγαινε δες την, μιλα της και τα ξαναλεμε.
Μην κρινεις μονο απο την φωτογραφια.
Η διακριτικοτητα και η ευγενεια ειναι ενα απο τα χαρσκτηριστικα μου...
Η συγκεκριμένη αρέσει πολύ και στο δικό μου γούστο οφείλω να ομολογήσω!