Επισκέπτης

Δηλώσεις Λοβέρδου:
QUIZ:
Ποιοι είναι οι 7 νόμιμοι οίκοι;
Οι άλλοι είναι ΟΛΟΙ παράνομοι.
(Η ανάρτηση μπήκε και στην ενημέρωση Στούντιο: H αναφορά μου είναι στο συγκεκριμένο θέμα όχι σε όλες τις δηλώσεις, ανεξαρτήτως ενδιαφέροντος)
Χρήσιμη πληροφορία αν και μου φένεται περίεργο! Εννοείς την Εύα απο Κων/πολέως, έτσι;
Αυτη ηζανα παιδες μεχρι 12,15 ηταν στο ποστο της με πελατη μεσα,πριν λιγο εννοω,πρεπη να δουλευη τρεις βαρδειες σερι!!!Βολτα στους οικους 150 λεπτα,συνολικη πεζη διαρκεια 220 λεπτα!!!Στο μπουρδελακι Μ.Αλεξανδρου 15 τα πρωινα δουλευει η Ζανα το γνωστο γκιλφ που τα κανει ολα.Ετσι οπως βγαιναμε απο τον οικο, η τσατσα εκανε την υστατη προσπαθεια να μας κρατησει,λεγοντας οτι η τιμη ειναι 5 ευρω...
Επισης στη Ρεμουνδου στο δεξιο οικο (πανω),απογευματινη βαρδια ειναι μια αλβανιδα με τσιγγανικα χαρακτηριστικα,η τσατσα ανακοινωσε ελευθερο στοματικο και ακουσα κατι για ελευθερο πρωκτικο..Πιστευω να εκανε λαθος η τσατσα και να μπερδευτηκε με το ελευθερο στοματικο![]()
Τύπε δεν είναι στο πρόγραμμα. Δυο φορές πάντως, μετά το γαμήσι, της έχω ζητήσει να το γυρίσει σε ακά πίπα, και παρά το γεγονός ότι την έχω ειδοποιήσει για το τελείωμα, τα έχει πάρει στο στόμα και τα έχει φτύσει στον νιπτήρα.
Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο – Ξανθιά άσχημη προμίλφ, μέσα σε ολόσωμο βρακί, μεσαία πεσμένα βυζιά, κώλο δεν είδαμε, με πρωκτικό στα 20 και βασικό στα 15.
Μαραθώνος 59 – Μόνικα, μελαχρινή νεαρή ρουμάνα με μπουκλωτό μαλλί, λεπτή με ωραίες αναλογίες, μικρομεσαία βυζάκια και καλό κώλο. Βασικό στα 15.
Αχιλλέως 40 – Μαυριδερό γύφτικο μπάζο με μεγάλα πεσμένα βυζιά, κάμποσα κιλά παραπάνω, βασικό στα 15.
Αχιλλέως 51 – Μελαχρίνη ομορφούλα γνωστή από κάπου, με ωραίο σώμα, μεγαλούτσικα βυζιά και καλό κώλο. Βασικό στα 15.
Πολύ καλή μπουρδελο-ενημέρωση και πολύ καλό κείμενο ...Καθομουν μονος στον σταθμο του μεταξουργιου,12,40,ενα απαλο κομματι επαιζε με πιανο και σαξοφωνο,οτι επρεπε για να με χαλαρωση,προσπαθουσα να βαλω σε μια ταξη το μυαλο μου για να θυμηθω οσο καλυτερα μπορωβτα γεγονοτα προσωπα και πραγματα.Η κουραση ηταν κακως παραγων,τετοιο τολμημα ουτε οταν ημουν νεος δεν ειχα σκεφτη να κανω,220 λεπτα πεζοποριας μεσα απο πακια,πρεζονια,σομαλους,σουδανους,ρουμανακια που φευγανε για την πατριδα,υσατσαδες που αλλαζουν καθως και κοπελες που πηγαιναν να πιασουν βαρδεια!!!Για να μηνσας κουρασω τις λεπτομερειες στον ρομαντισμο!!!...
5 ευρώ;;; Σε λίγο θα τους πηγαίνουμε ένα σουβλάκι να τις γαμήσουμε...Στο μπουρδελακι Μ.Αλεξανδρου 15 τα πρωινα δουλευει η Ζανα το γνωστο γκιλφ που τα κανει ολα.Ετσι οπως βγαιναμε απο τον οικο, η τσατσα εκανε την υστατη προσπαθεια να μας κρατησει,λεγοντας οτι η τιμη ειναι 5 ευρω...
15 ευρώ το Αχιλλέως 51 αλλά βασικό πρόγραμμα. Πάντα είχε φουλ στα 20... Τώρα είναι που έγινε ασύμφορο.Κανεις δεν το σχολιασε αυτο. Για πρωτη ισως φορα αυτα τα σπιτια κατεβαινουν στα 15 ευρω. Ολο το Μεταξι πλεον στα 10 και 15 ευρω.![]()
Δεν εκατσα να ακουσω και προγραμμα,δεν θα το αντεχα αυτο ..5 ευρώ;;; Σε λίγο θα τους πηγαίνουμε ένα σουβλάκι να τις γαμήσουμε...
Πάντως δεν τα κάνει όλα... το βασικότερο όλων δεν κάνει...
Επίσης, στα 10 ευρώ εκεί δεν έκανε καν ελεύθερο στοματικό πριν. Θυμάσαι τώρα τι πρόγραμμα άκουσες;
15 ευρώ το Αχιλλέως 51 αλλά βασικό πρόγραμμα. Πάντα είχε φουλ στα 20... Τώρα είναι που έγινε ασύμφορο.
Ακαποτο τελειωτικο με 10,νομιζω!!5 ευρώ;;; Σε λίγο θα τους πηγαίνουμε ένα σουβλάκι να τις γαμήσουμε...
Πάντως δεν τα κάνει όλα... το βασικότερο όλων δεν κάνει...
Επίσης, στα 10 ευρώ εκεί δεν έκανε καν ελεύθερο στοματικό πριν. Θυμάσαι τώρα τι πρόγραμμα άκουσες;
15 ευρώ το Αχιλλέως 51 αλλά βασικό πρόγραμμα. Πάντα είχε φουλ στα 20... Τώρα είναι που έγινε ασύμφορο.
Ναι η τιμη στα 10 ειναι,απλα οταν φευγαμε για να μας δελεασει ειπε 5ε.Οπψς ειπες πριν την εχω πετυχει και πρωι και απογευμα,μαλλον διπλοβαρδια ειναι ..Ακαποτο τελειωτικο με 10,νομιζω!!
Ας βεβαιωθούμε καλύτερα γιατί ακάποτο τελειωτικό στα 10 ακόμα και για τη Ζάνα... είναι πολύ!Ακαποτο τελειωτικο με 10,νομιζω!!
Έφυγε από Αδάνων;Οπψς ειπες πριν την εχω πετυχει και πρωι και απογευμα,μαλλον διπλοβαρδια ειναι ..
Λογικα αφου βρισκεται στο Μεταξι τελευταιο καιρο..Ας βεβαιωθούμε καλύτερα γιατί ακάποτο τελειωτικό στα 10 ακόμα και για τη Ζάνα... είναι πολύ!
Έφυγε από Αδάνων;
Τα σεβη μοτ στρατηγε ευχαριστω!!Πολύ καλή μπουρδελο-ενημέρωση και πολύ καλό κείμενο ...![]()
![]()
![]()
Το επιβεβαιωνω ακαποτο ,τελειωτικο με 10!Το εχω γραψη και πιο παλια σε αλλη ενημερωση,ευχαριστω για τα καλα λογια σου!!Ας βεβαιωθούμε καλύτερα γιατί ακάποτο τελειωτικό στα 10 ακόμα και για τη Ζάνα... είναι πολύ!
Έφυγε από Αδάνων;
Καλά, Κατερινάκι Νο2 μου μυρίζεται που πήγε για δυο μέρες στο Εφέσου 11. Αυτή είναι πιο όμορφη όμως, οπότε ίσως αντέξει μερικές βδομάδες.Στο 109 καταθεση,Στελλα,με τα αστερακια,τελευταια της μερα στο μαγαζι αυτο καθως και στη Φυλης καθως ΄΄μετακομιζει΄΄για Συγγρου 248 σε στουντιο μαζι με αλλες κοπελες μου ειπε,ξεκιναει απο Σαββατο εκει,ωρες 11 και 30 το πρωι με 8 μιση το βραδυ,εχει καλυτερα φραγκα λεει,ο πηδουλος εξαιρετικος μαζι της.Τωρα αν θα πετυχει εκει σε τετοια εποχη ο χρονος θα δειξει..