καμια κριτικη για την κυρια γιατι σκεφτομαι να το
σημερα
σημερα
σημεραΔεν ειναι γραφειο "λεει" απλα εξυπηρετει καποιες κοπελες που μενουν ολες μαζι και δενΤο ίδιο τηλ εμφανίζεται και στην ναταλυ:
Άρα μάλλον γραφείο ...
Πήρες τηλ;
μάγκες το έχω ξαναγράψει και επιμένω σε αυτό... όσο και να μην αρέσει σε μερικούς η εμφάνιση η δική μας παίζει σημαντικό ρόλο... οι κριτικές είναι υποκειμενικές... το παράδειγμα το έχω ξαναδώσει... και ένας ταξιτζής με άλλη όρεξη δουλεύει αν έχει κούρσα μια μουνάρα και χαζεύει τα μπουτάκια της... και αλλιώς αν έχει μια γριά.... έτσι και οι πουτάνες... το πρόγραμμα τους είναι ίδιο... αλλά διαφορετικά εκτελεσμένο ανά πελάτη...
Την απάντηση που θα πάρω την ξέρω... όπως, ότι αν δεν μπορεί να μην κάνει αυτή τη δουλειά... Η απάντηση είναι η εξής... Ότι μπορεί...μπορεί...γιαυτό και την κάνει... αλλά είναι απολύτως φυσικό να αποδίδει καλύτερα με έναν όμορφο άντρα...
βρέ φίλε μου με όλο το θάρρος... σε παρακολουθώ συνέχεια που γράφεις και το μόνο που κάνεις είναι να βρίζεις τις κοπέλες...
έχεις καμία καλή εμπειρία να μας πείς... γιατί αν σου φταίνε όλες και όλα μάλλον το πρόβλημα είναι δικό σου....
Το ίδιο τηλ εμφανίζεται και στην ναταλυ:
Άρα μάλλον γραφείο ...
Πήρες τηλ;
αυτο το γεναιοδωρο κομματι το ξερει κανεις?
Ξερει κανεις εαν δουλευει ακομα στο Αχαρνων 104?[size=12pt]Αν πρόσεξες αναφέρει για Κοπέλα διαφορετικού τύπου συνεπώς τραβέλι... οπότε μακριά!!!
Για τη Βίβιαν τώρα δεν ξέρω περισσότερα για το τι ζητάει σήμερα... κάνε ένα τηλεφώνημα και αν θέλεις ενημέρωσέ μας
Θα την βρείς και στο Facebook ως Βίβιαν Αποστολίδου!!![/size]
ειδα σχολια αλλα οχι καμια σοβαρη κριτικη . μονο οτι ειναι BBW και ευγενικη. κατι πιο συγκεκριμενο? την εχει παρει κανεις και να μπορει να μας πει με λεπτομερειες τι κανει τι δεν κανει και αν λεει?τυπε δες πιο πισω τα σχολεια που χουν γινει για την κυρια
Η γνωστη πληθωρικη Βιβιαν απο καποιο studio της Κων/πολεως(δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει)αυτο το γεναιοδωρο κομματι το ξερει κανεις?
χα!χα! πολυ καλο!!!!Παρε δρομο οσο πιο μακρυα μπορεις αυτη θα επρεπε να πληρωνει για να την γαμησουνε και οχι να ζηταει .
Ναι και το πληρώνουν με τον κώλο τουςεγω που δεν ειμαι αδωνης...
αλλα ειμαι Αδωνις... (με γιωτα γραφεται)
και παω με πουτανες? ενω θα μπορουσα να γαμαω τσαμπα? ολα τα μοντελα? στην πασαρελλα?
μηπως κανω κανα λαθος?

Koυταμάρες.
Μήπως δουλεύεις στο ΣΔΟΕ στη διασταύρωση στοιχείωνδεν ξερω για το τηλ, οι φωτο ειναι απο το κοντοπουτανακι www.google.gr/search?hl=el&biw=1001&bih=621&q=aubrey%20addams&gs_sm=s&gs_upl=0l0l0l300147l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=iw&ei=Tv_oTuOpCLDc4QT-oaCVCQ]aubrey addams[/url] παντως.. ;)
www.stooorage.com/show/729/3026438_7325123_massage-creep-aubrey-addams.jpg][/url]
. Αυτό θα πεί ενημέρωση 
Μεχρι πριν ενα μηνα το ειχε 100 συν 20 τα extra το κατεβασε?
αυτο το γεναιοδωρο κομματι το ξερει κανεις?