Ποια μου θυμιζει, ποια μου θυμιζει, απο φυλης71
?
?σωστος...
Ποια μου θυμιζει, ποια μου θυμιζει, απο φυλης71?
δεν πρεπει να ειναι η ρενατα.στο σωμα μοιααζει πολυ (αν εβλεπα τον κωλο θα σιγουρευομουν) αλλα απο μουρη αν και δεν φαινετε καλα δεν μοιαζεισωστος...
ρενατα...
(φοραει και το χρυσο σταυρουδακι ;) )
αυτη ειναι 99%...δεν πρεπει να ειναι η ρενατα.στο σωμα μοιααζει πολυ (αν εβλεπα τον κωλο θα σιγουρευομουν) αλλα απο μουρη αν και δεν φαινετε καλα δεν μοιαζει
Ε αλλιως ειναι η εμφανιση στα σκοταδια του μπουρδελου και αλλιώς στις φωτό.δεν πρεπει να ειναι η ρενατα.στο σωμα μοιααζει πολυ (αν εβλεπα τον κωλο θα σιγουρευομουν) αλλα απο μουρη αν και δεν φαινετε καλα δεν μοιαζει
ειναι δες τα ματια,ακου 20δεν πρεπει να ειναι η ρενατα.στο σωμα μοιααζει πολυ (αν εβλεπα τον κωλο θα σιγουρευομουν) αλλα απο μουρη αν και δεν φαινετε καλα δεν μοιαζει
εμενα η αποψη μου και τα ματια μου λενε οτι δεν ειναι αυτη....παντως μοιαζει αρκετα....αυτη ειναι 99%...
εχω και εγω ενα ιδιο στο σπιτι μου....Αυτή είναι.
Πέραν των άλλων φορά και το ίδιο βρακί.
Τύπε, σ' έβγαλε κι εσένα η κρίση στο κλαρί;εχω και εγω ενα ιδιο στο σπιτι μου....
ειμαι η ρενατα?????????![]()
![]()
![]()

Tυπε,αν ειναι στουντιο ποσταρετο στην ημερησια ενημερωση για στουντιο,εδω ειναι για μπουρδελα!!!φιλικα!!!Εχει παει κανεις παιδια απο studio Paradise στο Αγρινιο καμμια βολτα να δει τι παιζει εκει? Απευθυνομαι κυριως σε Αγρινιωτες του site αλλα και σε οποιον πορνορεπορτερ συναγωνιστη ετυχε να περναει απο εκει μιας και το εν λογω ιδρυμα βρισκετε στην εθνικη οδο εξω απο το Αγρινιο ( κομβο Αμαλιας ).......Με Αγαπη ......
Ολοι ετσι ειμασται τυπεοκ φιλε και συγνωμη .....με χαζεψε το μουνι.....
Κατα την γνωμη μου,αν εισαι απο εκει,γιατι δεν πας να ριξης μια ματια,και να ενημερωσης,ετσι και αλλιως η εισοδος δεν ειναι υποχρεωτικη!!!Οξεια Μουνιτιδα ........Χρονια και ανιατη Ασθενεια ........
Καλα να περασης φιλε,ας μην σπαμαρουμε αλλο στο νημα!!!Φιλε απο εκει ειμαι αλλα λειπω δυο μηνες τωρα και θα κατεβω τα Χριστουγεννα . Δεν εχει καιρο που ανοιξε και γιαυτο εχω αγνοια.