Βραδυνη χτεσινη τσαρκα η οποια αρχισε κατα της 23:30 και τερματιστηκε περιπου κατα της 3:30...
Βαρδαρης...
Τανταλου 14. Η καστανοξανθη Κορινα με το φονικο σωμα αλλα απο φατσα ειναι ΓΜΤ.!
Τανταλου 9. Η πορν σταρ Μαρτινα, ντυμενη με σεξυ εσωρουχα, απορουσα χτες και εγω πως την ειχα παρει την πρωτη φορα, γιατι για 2η ουτε λογος.
Τανταλου και Σαπφως γωνια. Η κοπελα ηταν μεσα στο δωματιο αρκετα και δεν περημεναμε αλλο, στο σαλονακι αλοδαποι ταλιμπανεζοι.??? δειχνανε βιντεακια στο κινητο στην γυφτοτσατσα με πιστολιες και πολεμους και κατι τετοια, ο αλλος γαμουσε μεσα στο δωματιο και απο εξω ακουγοταν τουφεκιες απο το κινητο.!!
Σαμφως 7. Η Ιονελα μεσα σε κοκκινο συνολακι, εχει ενα κωλο, ο κοσμος ολος.!!

αλλα επαψε να μου κανει κλικ...
Σαπφως 8. Η ξανθια καυλα ιμιτασιον Λαουρα, γλυκιτατη στο σαλονακι να μας ποιανει εναν εναν τον πουτσο να μας καυλωσει, οντως βαλανε στην τηλεωραση να παιζει κλιπακι με την Λαουρα, η οποια εχει φωτογενεια, βλεποντας την περημενεις, να δεις κανα μουνετο και ξεπροβαλει η ταπεργουμαν.!!
Σαμφως 5. Η ντεκαυλε Μιρελα, εχει ωραιο σωμα, χωρις βυζι αλλα στην μαπα εχει τεζαρει χαλια...
Προμηθεους 11. Βερονικα σταθερα εκει και χτες...
Προμηθεους 14. Η Λαουρα η οριτσιναλ, ειχε κοσμο σημερα αλλα δεν την ειδα ευδιαθετη, την προτιμουσα με μαυρο μαλι ή με το ξανθο κοντο μπουκλε...
Προμηθεους 25. Καραμελα.!!!

κοινως η Καρμεν...

χαζα χαζα ομως εχει ενα σωμα η ατιμη η πουτανα, ενα κωλαρακι αλλο πραμα, οποιος γουσταρει νεκροφιλικομοδινικες καταστασεις εδω θα ανταμιφτει κα με το παραπανω...
και φυγαμε προς αλλη μερια...
Μαντζαρου 1Α. Η κοπελα ειχε προγραμμα και λεει η τσατσα οτι ηταν η Βικτωρια, δεν την εχω δει δεν την ξερω...
Μαντζαρου 10. Κλειστο
Κωλετη. Η πιπινα καστανοξανθη Τανια, ζουπουρλιδικο σωματακι, σχετικα ψιλη, αλλα δεν εχει καλα λογια...
Ν.Ουρανου 1Β. Ενα ολε για την Εβελινα.!! ΟΛΕΕΕ.!! Εβελινα λοιπον τοπλεςς,

σαν να μην περασε μια μερα απο επανω της, τα βυζακια της ειναι σουπερ.!! σαλοναρισμα ομως απλο ουτε ενα γεια...
Φριξου 9. Η Αντριανα τα ειχε μαζεψει και το κλεισε το μαγαζι...τα κονομησε και λεει δεν γαμιουνται.!! δεν ειναι καλο αυτο...
Φριξου 15. Χριστινα ειπε οτι την λενε, μελαχρινη ιμιψιλη κοπελα με ωραιο σωματακι, αλλα φατσα με χαμογελο λες και τρακαρε σε καμια βιτρινα... :S
Φριξου 14. Η Ανιτα η Ιταλιδα, μεσα στο μαυρο παλι σεξυ φορεμα της, απορω με αυτη την κοπελα πως γινετε μια να μου αρεσει και μια να μου ξινιζει, χτες με ξινισε ασχημα δεν την ειδα τοσο καυλιδερη οσο την αλλη φορα, οντως εχει κυταριτιδα που φανηκε εντονα απο πισω στα μπουτια της....χτυπησου μαρη σε κανα γυμναστηριο να φυγει..!!
Ν.Ουρανου 26. Η Ξανθια βουλγαρα Βιολετα, παγωμενη οπως παντα ουτε ενα χαμογελο αυτο το κοριτσι...
26ης Οκτωβρη 35Α. Η Ναστια.?? η αχλαδοσωμη, με καρε μαυρο μαλακι, επειδη χτες ειχα το χρονο να την παρατηρησω αρκετα, ομολωγο οτι εχει ωραιο προσωπακι, αλλα βυζακι μικρο...παρακατω περισοτερα.
Κοροβαγκου. Η Μαντυ μεσα σε μισαωρο προγραμμα, ηθελα να την δω αλλα δεν ξαναπερασαμε...
Α.Γεωργιου 24. και η Τζουλια η καινουρια μεσα σε προγραμμα...
Α.Γεωργιου 4. Η Ξανθια Λιλη πιπινακι χωρις ραστα τελικα, κανονικα μαλια ποιασμενα κοτσο, εφαγε τα κωλοσκαμπιλα στο σαλονακι...
αυτα....και εχουμε και λεμε...καταθεση δικια μου στην Λιλη, με ξενερωσε απιστευτα η καριολα με το που μπηκα μεσα δεν με αφησε να κανω παιχνιδι και με διαταζε να ξαπλωσω, εκει μου ηρθε να την στηλω αλλα καρατηθηκα, στο κρεβατι παντως γαμηθηκε καλα, αλλα ηταν αρκετα ξενερωτη χτες σε σημειο αιδειας.!!
καταθεση φιλου μου πρωτη φορα του, στην Εβελινα.! περασε παρα πολυ καλα λεει, προσφερε προκαταρτικα, δεν βιαστηκε τελειως,χαμογελαστη και ομιλητικη λεει...η μπιτζο-τσατσα η καριολα επεξε με την μουσικη 2 φορες...

διπλη καταθεση του τριτου της παρεας χτες βραδυ, πρωτη στην Λαουρα την ιμιτασιον, το κοριτσι ειναι ασχετο με το θεμα, δεν ξερει να καυλωνει μεσα στο δωματιο, τον ξενερωσε απιστευτα με την καποτα στην σταφιδα, δεν εκανε τιποτα για να τον ανεβασει, βυζι μεγαλο αλλα νεροσακουλα, μουνακι σχετικα στενο αφου δεχτικε δαχτυλιασμα, την εστηλε πριν τελειωσει, αλλα η συμπεριφορα της μεσα στο δωματιο ηταν πολυ καλη, αλλα απλα δεν ξερει, και καπως ετσι ενω ηθελα να την χωσω, εχω αλαξει γνωμη...και 2η καταθεση του, 26ης 35Α στην Ναστια, βυζακι λεει που γεμιζει η χουφτα, σωματαρα λεει, επιδερμιδα μεταξενια, και αυτη κατευθειαν καποτα στην σταφιδα χωρις προκαταρτικα, αλλα την εχυσε καλα.!! ηταν σχεδον 17-20 λεπτα μεσα, πριν τον δικο μου ειχε αλλον ενα, οποτε την ειδα 2-3 φορες να σαλοναρει, εχει ωραιο προσωπακι, μπουταρες με κωλαρα, ψιλη, εμενα το σωμα της δεν με τρελενει οπως τρελενει αλλους και οπως και τον φιλο μου...
Μπορει να ανεβασω μαζι με την δικη μου κριτικη για Λιλη και την διπλη καταθεση του φιλου μου, ποιο πολυ για πληροφορηση μιας και μου τα ειπε τοσο αναλυτικα λες και ημουνα μεσα εγω...