Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.883
- Πόντοι
- 266
ποια ηταν η πιο ομορφη;νικολ 5
εφη 8
καντυ 7
μαντυ 7
καμελια δεν εχω δει
αφρουλα 8
σαρα 9
και με ποια εκανες το καλυτερο γαμησι;
ποια ηταν η πιο ομορφη;νικολ 5
εφη 8
καντυ 7
μαντυ 7
καμελια δεν εχω δει
αφρουλα 8
σαρα 9
καντυ την εχω δει αλλα δεν την εχω δοκιμασει δε ξερω κατι δεν με τραβαει σε αυτη τη κοπελα μπορει να κανω και λαθος, αλλα επειδη δεν ειμαστε για πειραματα οι δυο standar επιλογες για μενα ειναι η εφη και η αφρουλα, τουλαχιστον με αυτες ξερω οτι δεν θα κλαψω τα λεφτα μου
κ ομως φιλε η Αφρουλα (κωλλετη) απο βαρδαρη ξεκινησε κ μετα βρεθηκε εκει που ειναι τωρα... ;)και αναφερομαι σε αυτες που ειναι σε studio γτ εχω σταματησει εδω και καιρο να πηγαινω στο βαρδαρη εκει τα πραματα ειναι τραγικα παρε τη μια και χτυπα την αλλη
Νικολ,Νταΐανα δε σου αρεσουν?οχι δεν αφοριζω βαρδαρη απλως σχολιαζω τη σημερινη κατασταση του βαρδαρη, και η εφη και η αφρουλα απο βαρδαρη ξεκινησαν εκαναν εκει το αγροτικο τους και τωτα ειναι top αλλα τωρα υπαρχει γενικα κριση στα νεα ταλεντα, μια βερονικα δεν μπορει να σωσει τη κατασταση θελουμε νεο αιμα γτ οταν αποσυρθουν αφρουλα και εφη εμεις οι studiakοι καηκαμε
ώπα αλ το γάμησες...έχοντας πάει με έφη,άφρο και νικόλ...και οι 3 είναι καλές...αλλά η άφρο σαφώς καλύτερη...και φυσικά ομορφότερη...ανεξάρτητα από κριτικές...δε με καταλαβες...
Δεν ειπα να πανε σε μια.Αλλωστε ουτε εγω το κανω.Αλλα υπαρχουν καποια στανταρακια που δεν εχουν ακουστει οσο θα'πρεπε και υπαρχουν και καποια στανταρακια που ακουγονται σε βαθμο αηδιας δηλαδη.Οπως και να'χει ομως τα στανταρακια θα ακουγονται γιατι δουλευεουν με πελατεια.
Επισης ριχνοντας μια γρηγορη ματια στις κριτικες βρηκα τα εξης στατιστικα στοιχεια που καλο θα ηταν να τα κανεις καπως ομορφα καποια στιγμη μιας και σου αρεσουν οι κριτικες...
Η Μαρα εχει μεσους ορους 9,3 και 9,7
Η Ειρηνη 8,9
η Νικολ 7,9 και 7,5
Τα μπαζακια δηλαδη...
Απο την αλλη οι περιφημες Βερονικα,Αφρο και Εφη εχου κατω απο 8,00
Εντυπωση μου'κανε και θα το ψαξω και για καποιες αλλες πολυδιαφημισμενες εδω μεσα
δεν ξερω τι ειναι υποκειμενικο φιλε αλλα με τον χα διαφωνω .....δεν μπορει σε εμφανιση να βαζει στην καντυ που ειναι μοντελα-ψηλη μουναρα 7 και στην σαρα που ειναι μια απλα συμπαθητικη μελαχρινουλα ψηλοτερο βαθμο.....ουτε να συγκρινουμε 25 αρες με τριανταρες+.....πχ εφη και αφρο.....να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες....μιλαμε για εμφανιση....ποια θα βλεπες στον δρομο και θα γυρναγες να πεις ενα γεια σου τσολια μου,ή ενα τι μαναρι εισαι εσυ παιδι μου.....την καντυ ή την ναντια;την νικολ ή την αντριαννα πχ; μιλαμε οχι για επιδοσεις.....ποια θα τραβαγε πανω της βλεμματα λεμε....Καν΄τυ εσυ την αρχη και ανοιξε ενα θεμα με μια λιστα να παιξουμε εκει αμα ειναι
Παντως δες διαφορα Αλ σε δυο γνωμες απο 10 στο 7 η Καντυ
Οτι και να λεμε στην κολοκιθοπιτα και σε λοιπα ορεκτικα θα καταληξουμε
το νοημα ειναι οτι επειδη εγω εβαλα κριτικη για Νικολ και τωρα τελευταια ο STELIOS τον τρωει ο κωλος του μαζι μου(δεν ξερω γιατι),μπηκε και μου την ειπε ταχα λεγοντας για ντορο γυρω απο την Νικολ?ώπα αλ το γάμησες...έχοντας πάει με έφη,άφρο και νικόλ...και οι 3 είναι καλές...αλλά η άφρο σαφώς καλύτερη...και φυσικά ομορφότερη...ανεξάρτητα από κριτικές...
Δεν ήξερα τα παρασκηνιακά...και πραγματικά δεν τα καταλαβαίνω...νομίζω ότι απάντησα με το δεύτερο μήνυμα... Δε θα μαλώνουμε και για πουτάνες...ΕΛΕΟΣτο νοημα ειναι οτι επειδη εγω εβαλα κριτικη για Νικολ και τωρα τελευταια ο STELIOS τον τρωει ο κωλος του μαζι μου(δεν ξερω γιατι),μπηκε και μου την ειπε ταχα λεγοντας για ντορο γυρω απο την Νικολ?
Κατι παρομοιο ειχε κανει προσφατα με ειρωνικες παραθεσεις σε μηνυμα μου.
o STELIOS εχει σαν πατημα τον jo εδω μεσα αλλιως απο μονος του δε λεει τιποτα...
Οποτε εγω εξηγησα στον jo που δινει πολυ εμφαση στις κριτικες να εξηγησει στον προστατευομενο του οτι ετσι κι αλλιως ο ντορος απο μονος του δε λεει τιποτα εδω μεσα και πως ακομα και ετσι αν ειναι,ριχνοντας μια ματια στις κριτικες σαν δειγμα η Νικολ βρισκεται βαθμολογικα πιο υψηλα απο αλλες για τις οποιες εχει γινει πολυς ντορος εδω μεσα.Ε κατι δειχνει και αυτο...
Το'πιασες τωρα?
δεν ξερω τι ειναι υποκειμενικο φιλε αλλα με τον χα διαφωνω .....δεν μπορει σε εμφανιση να βαζει στην καντυ που ειναι μοντελα-ψηλη μουναρα 7 και στην σαρα που ειναι μια απλα συμπαθητικη μελαχρινουλα ψηλοτερο βαθμο.....ουτε να συγκρινουμε 25 αρες με τριανταρες+.....πχ εφη και αφρο.....να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες....μιλαμε για εμφανιση....ποια θα βλεπες στον δρομο και θα γυρναγες να πεις ενα γεια σου τσολια μου,ή ενα τι μαναρι εισαι εσυ παιδι μου.....την καντυ ή την ναντια;την νικολ ή την αντριαννα πχ; μιλαμε οχι για επιδοσεις.....ποια θα τραβαγε πανω της βλεμματα λεμε....
ωραια....εσυ που με παρακολοθεις θεωρεις οτι στους βαθμους μου ως προς εμφανιση ειμαι αντικειμενικος;ειμαι στον μεσο ορο του μεσου αντρα οσον αφορα τα γουστα μου;ασε τις επιδοσεις της καθεμιας....ή αν θες βαλτες κι αυτες ....εγραψα ποτε για καμια κατι δηθεν πανηγυρικο που δεν ισχυσε ή εβαλα κανεναν λαθος βαθμο;με δικαιωνει ή οχι η ιστορια εδω μεσα;Η βαθμολογία που βάζει ο καθένας είναι καθαρά υποκειμενικό κριτήριο. Η βαθμολογία που βάζει ο καθένας λαμβάνεται πιο σωστά υπ'όψιν αν παρακολουθείς τις κριτικές/ποστς του ατόμου για να καταλάβεις την κλίμακα του. Τότε αποκτά περισσότερο νόημα.
η βαθμολογια στην εμφανιση δεν ειναι αντικειμενικος δεικτης.Οι μεσοι οροι που ανεφερα πριν ηταν απο σχεση αποδοσης/τιμης.Αυτο δεν ειναι ολο το ζουμι στην τελικη?ωραια....εσυ που με παρακολοθεις θεωρεις οτι στους βαθμους μου ως προς εμφανιση ειμαι αντικειμενικος;ειμαι στον μεσο ορο του μεσου αντρα οσον αφορα τα γουστα μου;ασε τις επιδοσεις της καθεμιας....ή αν θες βαλτες κι αυτες ....εγραψα ποτε για καμια κατι δηθεν πανηγυρικο που δεν ισχυσε ή εβαλα κανεναν λαθος βαθμο;με δικαιωνει ή οχι η ιστορια εδω μεσα;
το νοημα ειναι οτι επειδη εγω εβαλα κριτικη για Νικολ και τωρα τελευταια ο STELIOS τον τρωει ο κωλος του μαζι μου(δεν ξερω γιατι),μπηκε και μου την ειπε ταχα λεγοντας για ντορο γυρω απο την Νικολ?
Κατι παρομοιο ειχε κανει προσφατα με ειρωνικες παραθεσεις σε μηνυμα μου.
ωραια....εσυ που με παρακολοθεις θεωρεις οτι στους βαθμους μου ως προς εμφανιση ειμαι αντικειμενικος;ειμαι στον μεσο ορο του μεσου αντρα οσον αφορα τα γουστα μου;ασε τις επιδοσεις της καθεμιας....ή αν θες βαλτες κι αυτες ....εγραψα ποτε για καμια κατι δηθεν πανηγυρικο που δεν ισχυσε ή εβαλα κανεναν λαθος βαθμο;με δικαιωνει ή οχι η ιστορια εδω μεσα;