Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Ξερει κανεις να ενημερωσει,τι παιζει απο μεσημεριανες βαρδιες στον βαρδαρη μηπως ????
@ jo:
Με το "κολλημα" εννοω: "αφου θα τα σταξουμε που θα τα σταξουμε, ας μαμησουμε κατι καλο". Κατι που συνηθως πας σε μπιτσομπαρο για να απολαυσεις (οπτικα).
Οσο για τη συμμετοχη μου στο σπορ που ρωτας, ειχα τις εξης αγωνιστικες και τα ακολουθα αποτελεσματα - απο αρχες Ιουνιου:
Νικολ-Κωλεττη [ηττα]
Νατασσα-Μαντζαρου (καλα, μη βαρατε!)[μια ηττα-μια νικη-μια ισοπαλια]
Μαρα [ισοπαλια]
Αφροδιτη-Κωλεττη [νικη]
Σαρα-Κοροβαγκου [δυο νικες]
... και μια μονο ακομη φορα, πριν δεκα χρονια, στο γωνιακο απεναντι απο τα παλαι ποτε ΚΤΕΛ Κατερινης, με μια Ουκρανη, μελαχρινη μικροβυζη, ονοματι Ινα.
Τωρα που μου την θυμησες, Jo, εαν καμια παλιοσειρα θυμαται τιποτα για την Ινα, ας γραψει κατι.
(Να! σας βρηκα homework...)
Μια ερώτηση παίδες!!!η Λάουρα που δούλευε στο sex & in the city το οποίο έκλεισε ξέρετε κατά που είναι?
Λες για την Λάρα το θωρηκτό, καλή γκόμενα με πολλά κυβικά και κάνει και καλό γαμήσι κάνει εγώ την έχω τιμήσει δις. Τώρα πάντως έχει καιρό να φανεί στην πιάτσα, πάντως δεν εξαφανίζεται, κάνει κάποια διαλλείματα κατά καιρούς και ξαναεμφανίζεται.
Έχει δουλέψει επίσης στο Λαφαμ και στην Κατεχάκη.![]()
Απογοήτευση και πάλι παιδιά... πείτε ότι έχετε μπανίσει κάνενα δροσερό καινούργιο πιπίνι να δίωξω τον πόνο μου!![]()
τι θα γινει σε λιγους μηνες;...πιπινια δεν υπαρχουν ,λεφτα δεν υπαρχουν, υποδομη 0 ,οι τιμες οι ιδιες.....καλημερα και μην ανησυχεις ολα θα στρωσουν σε μερικους μηνες ....Supply and demand (disambiguation)..καλη συνεχεια.
Απογοήτευση και πάλι παιδιά... πείτε ότι έχετε μπανίσει κάνενα δροσερό καινούργιο πιπίνι να δίωξω τον πόνο μου!![]()
καποιο μπερδεμα με το ονομα παιζει αδερφε ομως ε ?
ειοδα και δευτερο γυρο εριξες ,χεχεχε
και γω θα το πραξω οταν βολεψει
Καραμαν το κωλουμπια το πηγα αλλου , σε στο δινω να πας Βαρδαρη , ειναι στενα εκει
εισαι και αντζαμπης .. θα φας καναν καθρευτη
Τι λεει η Βερονικη ? για θυμησε και σε μας που δε την ξερουμε
Χθες ξεχασα να πω γυρω στις 10
Τσιρκο ηταν η Κορινα μεχρι 11 το βραδυ και μετα Ρωξξανη μεχρι πρωι
Στο Ερως ηταν η Τσαρινα
τι θα γινει σε λιγους μηνες;
Καλα ρεσυ δεν εχεις φαει Βερονικη.!!??![]()
Βερονικα = Βασηλισα του Βαρδαρη.-
αν δεν κανω λαθος λενε το 26ης Οκτωβρίου 35Α ΄΄τσιρκο΄΄...καλησπερα την παρεα!Το "τσιρκο" πιο ειναι??
remalia
katexak mara
52 mpasta/emmanuela
eros natasa/vanesa
eklisia karla
vitrinato violeta
pao paralia...
nai
ela aretsu frapa
Καλησπέρα παίζει τίποτα καλό Θεσ/νίκη?