Johnny Red
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 113
- Πόντοι
- 236
καλα κατσε να γαμησεις πρωτα και μετα τα λεμε .....
θα φας πολυ μαυρισμα λεμεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
Και στη Λάουρα(

καλα κατσε να γαμησεις πρωτα και μετα τα λεμε .....
θα φας πολυ μαυρισμα λεμεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
Χαα χααα!! Αν σε προλαβα παλι ειμαστε 3-0!!Απ την ιδια μπριζα πηραμε ρευμα![]()
όταν λέμε λέιντις, εννοούμε...? μικρός και άπειρος γαρ... Τελικά η Μαρτίνα αξίζει το 30άρι;
παντως η μαρτινα κανει τελεια πιπα.....με φτυσιμο και με γλειψιμο και στα μπαλακια....μαανες εσυ μην ακους.....Και στη Λάουρα() να πάει, Μαυρογυαλούρο θα σε κάνουμε......
![]()
παντως η μαρτινα κανει τελεια πιπα.....με φτυσιμο και με γλειψιμο και στα μπαλακια....μαανες εσυ μην ακους.....![]()
Καλά η Μίχο είναι πολύ κάβλα βαμμένη! Εγώ όταν την γάμησα ήταν έτσι όπως ξύπνησε το πρωί, την πάτησα συνάδελφοι!
μετα θυμηθηκα και το 52 ... παω και απο κει ..Μαανες πανε να δεις πιπινι εχουμε . Ντεκαεννια
Λεπτο αδυνατο με κολαρακι , οσο το ενα κολομερι της Καντυς μικρο βυζακι
μεσα σε ασπρα βρακακια εμφανιστηκε ... για λατρης του ειδους ισως καλη περιπτωση . ομως...
ποιος εφαγε φολα εδω ? ο Ντεκερ ?δε θυμαμαι
σχετικα ομορφουλικο , αλλα τωρα γουστα ειναια αυτα
αλλος μπορει την χαρακτηρισει ατροφικο σκιαχτρο
Δε πηρε εισητηριο αλλα αν υπαρξει ορεξη για τετοιο σωματοτυπο ισως .. απο 30 ξεκινανε εκει
Ουρήστε! Ωραία θα κοιτάξω αύριο μετα το μεσημεριανό συνήθως έχω καύλες!!! Thanksss![]()
συγνωμη αλλα ποιος μαλακας ειπε οτι η μιχο ειναι ασχημη![]()
![]()
τι μουναρα ειναι αυτη...
εχει παει κανεις;
εγω πηγα εχθες στην λιλη και με ξεπεταξε >![]()
μαθητριουλα η πονηρουλα :- :- :-Γαμιακαϊνέ τουμπανιάρη μου είναι μαθητριούλα το κοριτσάκι, πάνε δίδαξέ της ανθρωπολογία!
η σωσιας της Σασας Μπαστα πρεπει να ειναι αυτη?Γουσταρεις Σασα?Ε τοτε ορμα...Αυτη στο 52 την ξανθια την ειδες ?![]()
ειπα κι εγω...Αρα και ο αλλος προχθες στην κριτικη του μαλλον αυτη εννοουσεΜια Μολδαβεζα ρεπατζου της Βικας..
Καλά η Μίχο είναι πολύ κάβλα βαμμένη! Εγώ όταν την γάμησα ήταν έτσι όπως ξύπνησε το πρωί, την πάτησα συνάδελφοι!