freemastrupation
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Καλά φεύγω πάνε δώσε 150 ευρώ να κάνεις μπάνιο στην μπανιέρα και να στο πουλήσουν και ως τζακούζι.... 

Εδώ μέσα σε ένα FKK στην Γερμανία τρώω καμία 300 με 400 την ημέρα...άλλη φάση ;)...γουστάρω αλλά δεν βγαίνω να πω ότι μία γκόμενα θα μου φάει 400 ευρώ την ημέρα....Εκτός και αν βγαίνεις με γκόμενα και πάτε για κουμάρι.....
![]()
Καραμαν ... σκυψε !![]()
Αλ δεν ειναι μονο η Νατασσα που δεν διαβασαμε
Εμμανουελα πατρινια επισης
για Καντυολη η πολη περασε 5 κριτικες εχει μονο
και τοσες αλλες ...
η γκομενα φιλε δεν θελει να βγαινει μια φορα την βδομαδα.δεν ξερω τι ηλικια εχεισ και τι η γκομενα σου(μπορει να πηγαινει σχολειο ακομα δεν ξερω),η γκομενα θελει και τα ταξιδακια της και τα 3ημερα της και μπουζουκακι,και φαγητο και μπαρακια και καφεδες και βενζινες στο αυτοκινητο και δωρακια και ντελιβερι φαγητο σπιτι και ποτα μπουκαλια σπιτι και χιλια δυο.και αν δεν εχει και ελευθερο σπιτι θελει και ενα 50ρικο στα ξενοδοχεια καθε φορα.σου βγαινουν πολυυυυυυ περισσοτερο.τωρα αν πηγαινει σχολειο ακομα η ειναι κανα γυφτακι ισως να βολευεται και με σπορια αλλα δεν νομιζω και παλιΜαθηματικά πάντως δεν βγαίνει φίλε ... Εγώ για παράδειγμα το Σάββατο έκανα με την κοπέλα μου έρωτα 4 φορές στο σπίτι μου και φάγαμε και ήπιαμε και είδαμε και δύο ταινίες και κοιμηθήκαμε και αγκαλίτσα... Την Κυριακή βγήκαμε για καφέ και φαγητό και μου στοίχησε μαζί με τα δικά μου 30 ευρώ....
Πως να πείσω τον εαυτό μου ότι βγαίνει πιο ακριβά και ότι αυτό που έζησα το σουκου μπορεί να μου το προσφέρει μία πουτάνά!Εντάξει ήρθε η Σάρα η καινούργια και η Κάντυ πήγα τις δοκίμασα...ρίξαμε 160 ευρώ για δύο πηδήματα..
Άλλη φάση ...ναι, άλλα όχι πιο φθηνά....Μα με ποια βγαίνεις ρε φίλε με την Αγγελοπούλου
![]()
![]()
![]()
χεσε μας ρε μαλακα...παρε δρομο απο δω μεσα σου λενε.Μας φλομωσες στις παπαριες...Καλά φεύγω πάνε δώσε 150 ευρώ να κάνεις μπάνιο στην μπανιέρα και να στο πουλήσουν και ως τζακούζι....![]()
εχεις απολυτο δικιο...θα ακολουθησω τις συμβουλες σου...
τον ξερεις τον δρομο ετσι...
http://[URL unfurl="true"]www.spitoskylo.gr/wp-content/uploads/2008/12/berkshire-9.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
χαχαχαχχαχχαχαχαχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ελα και εγω δεν ξαναστελνω το παραχεσα.οντως μας εχεις πρηξει τα ουμπαλα.ασχολησου με την χαβουζα σου και ασε τι θα κανουμε εμεις και τι θα πουμε στον μπουταρη! ευτυχως εμεις εχουμε ακομα καυλες οχι σαν καπιους που τους εχει μαραθει και το ριξανε στα ηλιοβασιλεματα και στις συλλογες με πεταλουδες. τα φιλια μου στους συναγωνιστες ολους απο σαλονικα που ειναι πολυ μπροστα!!
η γκομενα φιλε δεν θελει να βγαινει μια φορα την βδομαδα.δεν ξερω τι ηλικια εχεισ και τι η γκομενα σου(μπορει να πηγαινει σχολειο ακομα δεν ξερω),η γκομενα θελει και τα ταξιδακια της και τα 3ημερα της και μπουζουκακι,και φαγητο και μπαρακια και καφεδες και βενζινες στο αυτοκινητο και δωρακια και ντελιβερι φαγητο σπιτι και ποτα μπουκαλια σπιτι και χιλια δυο.και αν δεν εχει και ελευθερο σπιτι θελει και ενα 50ρικο στα ξενοδοχεια καθε φορα.σου βγαινουν πολυυυυυυ περισσοτερο.τωρα αν πηγαινει σχολειο ακομα η ειναι κανα γυφτακι ισως να βολευεται και με σπορια αλλα δεν νομιζω και παλι
εγω απο τα δικα σου λεγομενα παντως βγαζω συμπερασμα οτι εισαι πιτσιρικι η γκομενα σου παει σχολειο ακομα και ειναι μπαζο,δεν εχεις σαλιο(ισως ρομα καταγωγη η αλβαναρα) και το λιλι εχει ρυτιδιασει συντομα.και εγω δεν γουσταρω τους ιντερνετοκαυγαδες αλλα αυτη που μου λες να ρωτησω ειναι αυτη ποθ σε γεννησε
Είμαι 28....![]()
Βγαίνω 3 -4 φορές την βδομάδα με γκόμενα και έχω δικό μου σπίτι και στα ταξιδάκια ο καθένας πληρώνει τα δικά του και μοιραζόμαστε τα περισσότερα έξοδα και όσο για το αν μου σηκώνετε θα σου έλεγα τώρα ποιον να ρωτήσειςάλλα άσε δεν γουστάρω ιντερνοτοκαυγάδες βραδιάτικα....
βενζινες πληρώνεις και για να πας στις πουτάνες εκτός και αν είσαι γύφτος και μένεις εκεί κοντά.
..μάλλον από τα λεγόμενα σου δεν νομίζω να σε πλησίασε καμία γκόμενα για την ομορφιά σου αλλά για τα λεφτά σου....
![]()
![]()
Μπα αποκλείετε μάλλον αυτή που γέννησε εσένα δουλεύει εκεί που πας να πληρώσεις να γαμήσεις και δεν το ξέρεις σκατόφατσα.....![]()
ασε που αν της πεις για μποτουλες η για πιπες κ πισωκολλητα ειτε 8α σου γκρινιαζει ειτε 8α λεει το κλασικο αυτα να πας να τα κανεις με καμια πουτανα![]()
γεια σου θεεασε που αν της πεις για μποτουλες η για πιπες κ πισωκολλητα ειτε 8α σου γκρινιαζει ειτε 8α λεει το κλασικο αυτα να πας να τα κανεις με καμια πουτανα![]()