piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
μπου χα χα χα χα χα χα χα γλου γλου γλου γλου γλου γλου γλου
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και εγώ δυσκολεύομαι όπως όλος ο κόσμος, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ζορίζεται, απλά εγώ στις αρχές τις κρίσης (πριν ενάμιση χρόνο), έκοψα τσιγάρο και έτσι τα λεφτά του καπνού μου τα τρωνε οι πουτάνες, ασέ που γαμάω και καλύτερα. ;)
ΥΓ. Ποσοι απο εδω μεσα πληρωσαν την εκτακτη εισφορα ''αλυλεγγυης''.??? απο εμενα παντως ο Γαπ πηρε τα κακαλια μου.!! (μεχρι στιγμης)...
Ε ανέβασε και κριτική όμως να διαβάσουμε. Επειδή έχει κάτι χρόνια να πάρω Έφη και παλιότερα ήμουν πιο ντροπαλός και οι πουτάνες με γαμούσαν παρά τις γαμούσα για πες: η Έφη αφήνει να της βάλεις δάχτυλο για fingerfuck?Καλα την είδα κ με αρκετή όρεξη με κανένα 10λεπτό στα προκαταρτικα που μ έκανε τουρμπο
μετα της έδωσα κ κατάλαβε
να μάθει να μην με ξεσηκώνει έτσι
![]()
οχι.....ουτε γλειφομουνι...η επιτυχια και των δυο κοριτσιων της κωλετη ηταν παντα η πολυ καλη πιπα,η οικειοτητα και ανεση που βγαζουν,η συμμετοχη,η ανεση χρονου και η ποικιλια πολλων στασεων στο απλο.....Ε ανέβασε και κριτική όμως να διαβάσουμε. Επειδή έχει κάτι χρόνια να πάρω Έφη και παλιότερα ήμουν πιο ντροπαλός και οι πουτάνες με γαμούσαν παρά τις γαμούσα για πες: η Έφη αφήνει να της βάλεις δάχτυλο για fingerfuck?![]()
Εντάξει γλειφομούνι λογικό να μην αφήνει. Αλλά ούτε λίγο δαχτυλάκι? :-οχι.....ουτε γλειφομουνι...
KALΩΣ TON johnny red ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ......τσουπ!
Να'μαι και 'γω......
![]()
ΠΗΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΖΟΑΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣΕΣΥ ΦΙΛΕ DEATH MHΠΩΣ ΠΗΓΕΣ Η ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΝΑ ΠΑΣ΄, ΕΧΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΡΑ ΒΑΡΔΑΡΥ ΚΑΙ ΤΟ
ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΙΝ ΠΕΤΥΧΩ ΕΚΕΙ
![]()