Νέα

Θεωρητική πουτανολογία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
προσθετω οτι δεν μπορει να υπαρξει συναισθημα ενω ταυτοχρονα η αλλη εργαζεται ως πορνη
ειναι αντιφατικες εννοιες
Μπορώ να κατανοήσω την παραδοξότητα του να τρέφεις αισθήματα για πόρνη
κι αυτήν εν μέρει,
καθ'ότι η πόρνη δεν απωλύει την ανθρώπινη υπόστασή της,φαντάζομαι.
Πώς καθίστανται αυτά αντιφατικά όμως,
συγνώμη
αλλά δεν δύναμαι να το αντιληφθώ.

Επισκέπτης
οσο για τον φιλο ροκβλον φιλε ολοι εχουμε περασει ακυρες φασεις σε σχεσεις αλλα αυτο δεν παει να πει οτι θα σταματησω να ψαχνω..
Μπα μια χαρά ήταν οι σχέσεις μου, απλά απ' ό,τι βλέπω δεν τις έχω ανάγκη καθώς σεξ βρίσκω εύκολα με πληρωμή ή άνευ, ενώ δεν μου έχει παρουσιαστεί η ανάγκη για συναισθηματική κάλυψη από γυναίκα όπως μου λέγανε παλιά οι φίλοι μου.

με το να πω οτι γαμαω πουτανες και δεν θελω να εχω κοπελα ειναι σαν να λεω οτι τραβαω μαλακια απο επιλογη και δεν θελω να γαμησω ΠΟΤΕ..
Γούστα είναι αυτά.
Εγώ έχω κάνει το ίδιο πετυχημένα γαμήσια με πόρνες και μη πόρνες καθώς και το ίδιο αποτυχημένα. Θεωρώ λοιπόν, ότι η παρομοίωσή σου είναι άκρως υπερβολική.

και τελος για την απιστια για εμενα η πουτανα δεν ειναι απιστια και προσωπικα εγω διαχωριζω πολυ καλα στο μυαλο μου ποια κοπελα αγαπαω και ποια ΠΟΥΤΑΝΑ γαμαω χωρις συναισθημα..
Συγγνώμη φίλε, αλλά άνθρωπο που τον αγαπάς δεν τον κοροϊδεύεις όσο βολικό και να 'ναι και όσο κι αν το διανθίζεις στο μυαλό σου.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
βρε αγόρι μου πριν υπάρξει πίστη πρέπει να υπάρχει επικοινωνία και ταύτιση επιθυμιών.άμα η άλλη είναι ανέραστη,ανοργασμική και ο σύντροφος της απλά το υπομένει στο όνομα της πίστης τότε άστα να πάνε.
Σωστο κι αυτο, αλλα μπορουν να κανουν προσπαθειες επαφης... να μιλησουν ανοικτα για το οποιο θεμα και απο εκει και περα βλεποντας και κανοντας

Αν δεν εχουν μιλησει μεταξυ τους, για το οποιοδηποτε θεμα, τοτε ειναι ανουσια και η οποια σχεση μεταξυ τους, γιατι τοτε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ

Επισκέπτης
Μπα μια χαρά ήταν οι σχέσεις μου, απλά απ' ό,τι βλέπω δεν τις έχω ανάγκη καθώς σεξ βρίσκω εύκολα με πληρωμή ή άνευ, ενώ δεν μου έχει παρουσιαστεί η ανάγκη για συναισθηματική κάλυψη όπως μου λέγανε παλιά οι φίλοι μου.
Γούστα είναι αυτά.
Εγώ έχω κάνει το ίδιο πετυχημένα γαμήσια με πόρνες και μη πόρνες καθώς και το ίδιο αποτυχημένα. Θεωρώ λοιπόν, ότι η παρομοίωσή σου είναι άκως υπερβολική.
Συγγνώμη φίλε, αλλά άνθρωπο που τον αγαπάς δεν τον κοροϊδεύεις όσο βολικό και να 'ναι και όσο κι αν το διανθίζεις στο μυαλό σου.
αποψη σου και ειναι σεβαστη αλλα διαφωνω 100%!

Επισκέπτης
εχω και εγω εμπειρια απο πουτανα που μου πουλησε αισθημα αλλα ευτυχως δεν την πιστεψα ποτε!!!!

και ειχα και την τυχη να γνωρισω μια πουτανα που πραγματικα με γουσταρε σαν φιλο και μαλιστα μιλαγαμε και συχνα στο τηλεφωνο μεχρι να φυγει για τσεχια και μετα αλλαξε τηλεφωνο και την εχασα..

υ.γ. την συγκεκριμενη ενω μιλαγαμε που και που ειχα να την γαμησω 2χρονια!!!!!! ΝΤΝΣΑ

Ποιος σου ειπε οτι πηγε στην Τσεχια? Στην Καρδιτσα πηγε.  :2funny:

Επισκέπτης
εγω εχω να της μιλησω απο οταν ηταν αθηνα!!!
και δεν ψινομαι να παω να την βρω στην καρδιτσα!!

η ντενισα εχει 2 παιδια (πρεπει να ειναι περιπου 10χρονων διδυμα) και καθε 3-4 μηνες παει τσεχια για κανα μηνα!!!
αλλα αυτη την φορα δεν γυρισε στην αθηνα :'(

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.114
Πόντοι
20.605
Μπορώ να κατανοήσω την παραδοξότητα του να τρέφεις αισθήματα για πόρνη
κι αυτήν εν μέρει,
καθ'ότι η πόρνη δεν απωλύει την ανθρώπινη υπόστασή της,φαντάζομαι.
Πώς καθίστανται αυτά αντιφατικά όμως,
συγνώμη
αλλά δεν δύναμαι να το αντιληφθώ.

συν-αισθημα , ενα προς ενα (που λενε και οι μαθηματικοι) ,
μεταξυ πελατη και εν ενεργεια πορνης που δεν θελει να αλλαξει επαγγελμα
δεν υπαρχει,
ή ειναι αδυνατο να διαρκεσει.
Για μενα συν-αισθανεσαι τον αλλο οταν τον θεωρεις κομματι του εαυτου σου
ειναι αδυνατον να αισθανεσαι κομματι του εαυτου , εναν που δινεται σε ολους

ειναι σα να μην σεβεσαι τον ιδιο σου τον εαυτο
εχω και εγω εμπειρια απο πουτανα που μου πουλησε αισθημα αλλα ευτυχως δεν την πιστεψα ποτε!!!!

και ειχα και την τυχη να γνωρισω μια πουτανα που πραγματικα με γουσταρε σαν φιλο και μαλιστα μιλαγαμε και συχνα στο τηλεφωνο μεχρι να φυγει για τσεχια και μετα αλλαξε τηλεφωνο και την εχασα..

υ.γ. την συγκεκριμενη ενω μιλαγαμε που και που ειχα να την γαμησω 2χρονια!!!!!! ΝΤΝΣΑ
συμφωνοι ,
οσο καταλαβαινει ο καθενας το ρολο του και δεν εχει αυταπατες τοτε το δεχομαι

δεν δεχομαι τις αυταπατες

Επισκέπτης
και τελος για την απιστια για εμενα η πουτανα δεν ειναι απιστια και προσωπικα εγω διαχωριζω πολυ καλα στο μυαλο μου ποια κοπελα αγαπαω και ποια ΠΟΥΤΑΝΑ γαμαω χωρις συναισθημα..
αν δεν είναι απιστία να υποθέσω οτι το λες στην κοπέλα σου?

Επισκέπτης
προσθετω οτι δεν μπορει να υπαρξει συναισθημα ενω ταυτοχρονα η αλλη εργαζεται ως πορνη
ειναι αντιφατικες εννοιες

Αμα ειναι ετσι δεν μπορει να υπαρξει συναισθημα και με μια γκομενα που της κερνας τον καφε ή το φαγητο.  :sunglasses:

Επισκέπτης
συν-αισθημα , ενα προς ενα (που λενε και οι μαθηματικοι) ,
μεταξυ πελατη και εν ενεργεια πορνης που δεν θελει να αλλαξει επαγγελμα
δεν υπαρχει,
ή ειναι αδυνατο να διαρκεσει.
Για μενα συν-αισθανεσαι τον αλλο οταν τον θεωρεις κομματι του εαυτου σου
ειναι αδυνατον να αισθανεσαι κομματι του εαυτου , εναν που δινεται σε ολους
Είναι λίγο διαφορετικό,λιγότερο απόλυτο αυτό που λες από το προηγούμενο.
Μπορείς να συν-αισθάνεσαι τον άλλο,όταν κι απλά επιθυμείς να γίνει κομμάτι του εαυτού σου
κι ας μη γίνει ποτέ.

Επισκέπτης
ειναι σα να μην σεβεσαι τον ιδιο σου τον εαυτο συμφωνοι ,
οσο καταλαβαινει ο καθενας το ρολο του και δεν εχει αυταπατες τοτε το δεχομαι

δεν δεχομαι τις αυταπατες
μα δεν υπηρχε αυταπατη με την ντενισα σαν φιλοι μιλαγαμε και ποτε δεν μου πουλησε (ή της πουλησα) συναισθημα..

με την αλλη κοπελα με καβλωνε πολυ και την επαιρνα συχνα και αυτη μου ελεγε διαφορα αλλα ποτε δεν την πιστεψα και τελικα εμαθα απο συναγωνιστη εδω οτι του ελεγε τα ιδια!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Και γαμω τα ατομα αν μιλαμε για την ιδια
μου ειχε δωσει το τηλεφωνο της κι εμενα αλλα δεν πηρα ποτε.....

Ειναι απο τα καλυτερα κοριτσια που γνωρισα ποτε !!!!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
47
Πόντοι
1.246
Εγώ πάντως, που είμαι άντρας με τρίχες στην πλάτη, έχω την ίδια απορία.
οχι δεν της το λεει,γιατι δε θα μπορεσει να καταλαβει(η γυναικα του) οτι ειναι 2 διαφορετικα πραγματα

...αυτο θα σου απαντησει

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.114
Πόντοι
20.605
Είναι λίγο διαφορετικό,λιγότερο απόλυτο αυτό που λες από το προηγούμενο.
Μπορείς να συν-αισθάνεσαι τον άλλο,όταν κι απλά επιθυμείς να γίνει κομμάτι του εαυτού σου
κι ας μη γίνει ποτέ.
η επιθυμια ειναι ποθος και στην προκειμενη περιπτωση , ανεκπληρωτος

Συν-παθεια , σημαινει οτι πονας τον αλλο σαν το ιδιο σου τον εαυτο

Αμα ειναι ετσι δεν μπορει να υπαρξει συναισθημα και με μια γκομενα που της κερνας τον καφε ή το φαγητο.  :sunglasses:
οχι λαθος κανεις
δεν την εξαναγκαζω να μου ανοιξει τα ποδια της επειδη την κερασα
εχει την ελευθερια να το κανει αν με ερωτευτει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom