Νέα

Γνώμες για Ανδρέα Παπανδρέου. Κατέστρεψε την Ελλάδα;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα maniatis1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ανδρέας Παπανδρέου,λαοπλάνος-φίδι κολοβό ή ηγέτης;;;

  • λαοπλάνος-φίδι κολοβό

    Ψήφοι: 141 68,4%
  • ηγέτης,έδωσε ψωμάκι στον λαό

    Ψήφοι: 54 26,2%
  • λευκό

    Ψήφοι: 11 5,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Μηνύματα
12.375
Like
34
Πόντοι
166

ΕΝΔΕΙΔΙΚΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ 1.30 KAI STO 2:40


 

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Μηνύματα
128
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

ΠΑΣΟΚΙΣΜΟΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

Ζώντας σε αυτή την χώρα και όντας πολιτικοποιημένος παρατηρώ μια περίεργη συμπεριφορά των συμπολιτών μου Ελλήνων και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας.
Πρώτον θα πρέπει να δηλώσω ότι δεν ανήκω πολιτικά σε κάποιο κόμμα ούτε καν σε παράταξη, αν ανήκω κάπου θα έλεγα ότι ανήκω στην περίφημη μεσαία τάξη.
Είναι γεγονός ότι σήμερα βιώνουμε μια τρομαχτική επίθεση στο βιοτικό επίπεδο και στο εισόδημα μας, που οφείλεται κατά τους πολιτικούς που εφαρμόζουν την πολιτική αυτή στην οικονομική κρίση, το κράτος δεν έχει λεφτά, πριν από τις εκλογές είχε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του σημερινού πρωθυπουργού της Ελλάδος. Βέβαια για την αγορά πανάκριβων εξοπλισμών όπως πχ τα ελαττωματικά υποβρύχια που γέρνουν από τους Γερμανούς βρέθηκαν λεφτά.
Όλα αυτά είναι γνωστά, αυτό όμως στο οποίο θα αναφερθώ είναι στην ανύπαρκτη αντίδραση των Ελλήνων σε αυτήν την πολιτική συμπεριφορά.
Είναι πολλοί αυτοί που μου λένε ότι αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία θα γινόταν επανάσταση, ενώ τώρα δεν μιλάει κανείς. Γιατί άραγε; Που οφείλεται;
Κάθομαι και συλλογίζομαι κάποια πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν. Θα ξεκινήσω με την  θητεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην εξουσία και κάποια μέτρα που δοκίμασε να πάρει, μέτρα οικονομικά και θεσμικά, όπως πχ οι ιδιωτικοποιήσεις και οι μηδενικές αυξήσεις στους μισθούς, η αλλαγή του ασφαλιστικού συστήματος κλπ. Αποτέλεσμα : μια τρομαχτική αντίδραση που δεν επέτρεψε στην Μητσοτάκη την παραμονή στην εξουσία για πολύ. Ακόμα και το όνομα Μητσοτάκης ταυτίστηκε στην καθομιλουμένη με την κακοτυχία. Το αν συμφωνώ η όχι με αυτήν την αντίδραση, θα έλεγα ναι, γιατι όπως είπαμε ανήκω στην μεσαία τάξη η οποία θίγεται άμεσα, αλλά  εγώ αλλού θέλω να καταλήξω.
Φεύγει λοιπόν ο Μητσοτάκης από τη εξουσία και επανέρχεται το ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον Κώστα Σιμίτη. Τι γίνεται; Εφαρμόζεται ακριβώς η ίδια πολιτική, ιδιωτικοποιήσεις, ακρίβεια κλπ. με μόνη διαφορά ότι δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση. Ο Κώστας Σιμίτης κερδίζει την μια εκλογική αναμέτρηση μετά την άλλη και κανένας δεν αντιδρά. Πραγματικά αναρωτιέμαι και ρωτώ συμπολίτες οπαδούς του ΠΑΣΟΚ να μου δώσουν μια εξήγηση σε αυτό, και μου απαντάνε ‘όχι στην Δεξιά’. Προσπαθώ να αναλύσω αυτήν την θέση τους. ‘Δεξιά’ λοιπόν είναι μια κακή πολιτική που έλαβε χώρα την δεκαετία του 50 και για πολλούς τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης. Θα συμφωνήσω μαζί τους, με βάση το γεγονός ότι ανήκω στην μεσαία τάξη όχι στην άρχουσα. Όμως μετά από την συμφωνία μου αυτή ρωτώ τον συμπολίτη μου οπαδό του ΠΑΣΟΚ : ‘Ωραία αυτά που μου λες περί Δεξιάς, τα σέβομαι, και μάλλον συμφωνώ μαζί σου αλλά ο Σιμίτης τα ίδια δεν κάνει;’ Εκεί είναι που δέχομαι μια περίεργη απάντηση : Δεν έχει σημασία αρκεί η Δεξιά να μην ξαναρθεί. Βεβαία για τον οπαδό Δεξιά είναι η Νέα Δημοκρατία Για μένα πάλι όχι. Δεξιά θα μπορούσα να χαρακτηρίσω μια πολιτική συμπεριφορά την οποία φέρει και το Πασοκ του Σημίτη σε μεγαλύτερο ίσως βαθμό. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Άποψη μου ότι αυτό οφείλεται στον Ανδρέα Παπανδρέου τον οποίο και κακίζω. Πολλοί είναι αυτοί που κατηγόρησαν η κατηγορούν τον Ανδρέα, για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, για πολιτική με δανεικά κλπ. εγώ λοιπόν αυτά τα παραβλέπω, δεν τα θεωρώ σοβαρά. Εγώ πιστεύω ότι ο Ανδρέας έκανε κάτι πολύ πιο σοβαρό και καταστροφικό από πέντε θαλασσοδάνεια : Την ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής, και εξηγώ. Ένας οπαδός μια ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ πχ. αν η ομάδα του δεν πάει καλά και χάνει συνέχεια, θα στενοχωρηθεί, θα εξοργιστεί, αλλά άλλη ομάδα δεν θα γίνει. Ε λοιπόν το ίδιο συμβαίνει με το ΠΑΣΟΚ. Όταν ανέλαβε ο Ανδρέας Παπανδρέου την εξουσία είχε μπροστά το σύνθημα της αλλαγής, που σήμαινε να απαλλάξει το κράτος από τις στρεβλώσεις που είχε μέχρι τότε. Τι έκανε όμως, αντί να φέρει ένα κράτος δικαίου απλά άλλαξε τα θύματα με τους θύτες. Δημιούργησε ένα κράτος με δικούς του οπαδούς, κυνήγησε ανελέητα τους αντιπάλους του, πήρε την ιστορική του εκδίκηση. Όμως δημιούργησε ένα σύστημα από φανατισμένους οπαδούς, οπαδούς με μοναδική ιδεολογία με μοναδικό πιστεύω, το ΠΑΣΟΚ. Δηλητηρίασε τις ψυχές και το μυαλό χιλιάδων ανθρώπων, νέων ανθρώπων που είναι οι σημερινοί ψηφοφόροι. Οπαδοί που πιστεύουν ότι είναι οι καλύτεροι, ότι ανήκουν στην περίφημη ‘δημοκρατική’ παράταξη, λες και οι άλλοι δεν είναι δημοκράτες. Οπαδοί που πιστεύουν ότι είναι προοδευτικοί λες και οι άλλοι δεν είναι. Το περίφημα ‘Άρειο’ κόμμα. Σας θυμίζει κάτι αυτό; Τρομάζω με αυτό που μου θυμίζει. Από την άλλη τα μιάσματα,οι κατώτεροι, οι ‘δεξιοί’ που πρέπει να εξαφανιστούν γιατί είναι οι κακοί. Σας θυμίζει κάτι αυτό; Τρομάζω με αυτό που μου θυμίζει.
Και φτάσαμε στο σήμερα. Θυμάστε τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008; Για πολλούς δικαιολογημένα, για άλλους όχι. Όπως και να έχει μια δεκαπεντάχρονη ψυχούλα έφυγε από την ζωή. Εγώ όμως γνωρίζω μια άλλη επίσης δεκαπεντάχρονη ψυχούλα που έφυγε από την ζωή το 1984. Τι έγινε τότε; Τίποτε σχεδόν και δεν θα ξεχάσω τους ίδιους αυτούς ανθρώπους που επαναστάτησαν το 2008, τι έλεγαν για αυτό το παιδί μονό και μονό επειδή ήταν ο αρχηγός τους στην εξουσία.
Το 2010 τρεις άνθρωποι νεκροί, μάλλον τέσσερις, με το αγέννητο παιδί. Τι έγινε; Τίποτε, απολύτως τίποτε…
Και φτάσαμε στα σημερινά απάνθρωπα μέτρα που βάζουν ταφόπλακα στις ελπίδες μας, και στο μέλλον των παιδιών μας. Αντίδραση καμία. Ούτε καν μια διαμαρτυρία που θα μπορούσε κάλλιστα να εκφραστεί με τις περιφερειακές εκλογές…
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κανένας Ανδρέας και κανένας Αναγνώστου δεν φταίει.

Δημοκρατικά εκλεγμένοι πρωθυπουργοί είναι,δεν πήραν την εξουσία με το ζόρι.

Με την ψήφο εκατομμυρίων διπόδων ψηφοφόρων.

Όταν βγάζεις πλαστή φώτο Μητσοτάκη με Γερμανούς και λες "να κάνουμε και κανένα δωράκι,αλλά όχι και 500 εκ" και παίρνεις 48%,οποιαδήποτε συζήτηση είναι περιττή.

Ούτε καν με όρους ψυχιατρικής.

+10.000...
Παρεπιπτόντως, τα περί ανεξέλεγκτου χρέους είναι ομολογία αποτυχίας ή μου φαίνεται;
 

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Μηνύματα
587
Like
4
Πόντοι
6
αν και ψηφιζω Ν.Δ θεωρω οτι ο αντρεας ηταν ο πιο ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ πρωθυπουργος που ειχε η ελλαδα μονο τον χειρισμο του με το ΣΙΣΜΙΚ τα λεει ολα,ειπε στους τουρκους αν μπειτε στα ελληνικα χωρικα υδατα εχουμε πολεμο και η τουρκοι της κοτες διοτι ηξεραν οτι δεν αστειευοταν.ενω ο κρεατοελιας ξεπουληθηκε στους αμερικανους και τους ειπε και ευχαριστω.
 

Επισκέπτης
Φεύγει λοιπόν ο Μητσοτάκης από τη εξουσία και επανέρχεται το ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον Κώστα Σιμίτη.

Είσαι λάθος.
Ξεχνάς 3 χρόνια.
Όταν έπεσε ο Μητσοτάκης το 1993,
επανήλθε το ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον ημιθανή Ανδρέα Παπανδρέου
που παρίστανε τον πρωθυπουργό Ελ-Σιντ μέχρι το 1996.
Όταν ο Χάρος γλύτωσε την Ελλάδα από τον Ανδρέα (σκατά στον τάφο του)
τον διαδέχθηκε ο Σημίτης ...
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
36
ΖΗΤΩ η αναρχια ετσι και ειχαμε ανα ρχια δηαλδη κανενα νομο τι ωραια που θα ητανε θα τους καθαριζαμεν ολους και τελος.

Τωρα εχουμε τοσοι πολλη δημοκρατια που δεν την αντεχουμε ειναι υπερβολικα πολλη.


Η ανεργια  ειναι ηδη στο 25% σε ποια χωρα ευρωπης ειναι τοσο μονο σε εμας και στις εκλογες  που θα γινουν ολοι θα τρεξουν να γλυψουν τα αγαπημενα τους κομματα αλλα απαο δουλειες τιποτα.Και ο λογος ειναι γιατι ολοι πιστευουν οτι ετσι θα φτιαχτουν .

Οι παπανδρεου ολοι τους χαμενα κορμια  ηταν ειναι και θα ειναι (παλι καλα που εχει και παιδια ο γιωργος για να μας κυβερνησουν στο μελλον)
ο μητσοτακης και το σοι χαμενο κορμι ειναι ο καραμαλνης και το σοι του χαμενο κορμι ειναι (κατα συμπτωση εχει και αυτος παιδια για να μας κυβερνησουν τι ωραια)

εσεις καθεστε και ασχολειστε με τον γιωργο πειτε μου πως ειναι δυνατο να περνει το χρεος 290 ( που το ειχε παρει ο καραμανλης απο το 100 κατι και το εκανε 290 )  να το κανει 340 και να μας λεει οτι θα τα ξεπληρωσουμε ολα μεχρι δεκαρας.

Εγω τουλαχιστον ξερω οταν χρωστας δεν δανειζεσε αλλα βρισκεις τροπο να βγαλεις λεφτα να πληρωσεις !!

Υπηρχαν κατι κομματοσκυλα τον απριλιο και τον μαιο του 2009 που βγαιναν στην τηλεοραση και λεγανε οτι δινουν την συνταξη  και το μισθο τους για να σωθει η ελλαδα υπηρχαν κατι κοροιδα που λεγανε τωρα που ηρθε ο γιωργακης τωρα θα τους δειξει.

Μα καλα ολοι οι μαλακες μονο εδω στην ελλαδα ζουνε?

Και  ο γιωργακης τα γαμισε και χρωσταμε και θα χρωσταμε  και ο επομενος θα τα γαμισει και θα χρωσταμε .

η λυση ειναι μια αναρχια βαρατε αλληλους  αλλιως αυτος ο τοπος δεν καταλαβαινει ειδαμε και την πουστο γενια του γαμημενου πολυτεχνειου (στην κολαση να ψοφησουν ολοι  τους ) που τα γαμησανε ολα εχου παρει ολες τις θεσεις και γαμανε τον κοσμο και κοσμακη εχουνε καταστρεψει ολο τον τοπο.

Ακομα και σε βαρια αντι εργατικες χωρες του στυλ αγγλια γερμανια που τους πηδανε απο το πρωι μεχρι το βραδι ακομα και εκει ειναι καλυτερα εχουν καλυτερες συνθηκες.ολα αυτα που γινονται δεν γινονται εδω.
Παρτε παραδειγμα αυτο που εγινε στην ιαπωνια με το τσουναμι επειδη απετυχε να ειναι αποτελεσματικος με την αντιμετωπισης ο προθυπουργος παρετηθηκε (και μιλαμε για φυσικη κατστροφη που στην τελικη δεν ειχε καμμια ευθυνη ο ανθρωπος)
Εδω ο αχρηστος παρετηθηκ ξαναηρθε ξαναπαρετηθηκε  για να δειξει οτι ειναι αντρας  Με λεφτα τα δικα μας ρε  το παιζεις αντρας  ηθελε να μπλοφαρει το γομαρι και το επιαξε αντρας.Ειχε και τον αλλο μεγαλο αντρα τον σαμαρα  σαν  εμετεος με γυαλια ειναι αυτος
και το επαιξε  ρε ειμαστε σοβαρη ?Επρεπε να κανουμε ντου και να τους σκοτοσουμε ολους αυτους μεχρι 4 γενια να εξαφανιστουνε
εχουν κανει τοσο μεγαλο κακο στον τοπο και ακομα κανουνε και εσιε λετε για τον γιωργακη?
Βγηκε και ο λοβερδος και απειλησε οτι θα φυγουνε !!πλακα κανει και εαν φυγουνε αλλους μαλακες να μασ κυβερνησουνε δεν θα βρουμε ? μονο αυτοι ειναι εδω ?
ετσι γιατι τα κρατουσα καιρο


εγινα κατανοητος η να το παρω αλλη μια φορα
 

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Μηνύματα
532
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Πατριώτης. Πιστεύει και υποστηρίζει την χώρα του.

Ηγέτης. Μπόρεσε και πήρε συνεχόμενες εκλογές

Εξυπνος. Δεν θέλει ανάλυση αυτό. Σου κάνει το μαύρο, άσπρο.

Αρχηγός. Οραματιστής. Γνώστης της πολιτικής. Ήρεμη δύναμη.

Μακάρι να είχαμε κι άλλους τέτοιους πολιτικούς άντρες.
 

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Μηνύματα
6.176
Κριτικές
4
Like
1.646
Πόντοι
266
Πατριώτης. Πιστεύει και υποστηρίζει την χώρα του. ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΟΛΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ 1,9 ΔΙΣ ΤΟ 1981 ΣΕ 19 ΔΙΣ ΤΟ 1989 (900%!!) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

Ηγέτης. Μπόρεσε και πήρε συνεχόμενες εκλογές. ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

Εξυπνος. Δεν θέλει ανάλυση αυτό. Σου κάνει το μαύρο, άσπρο. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

Αρχηγός. Οραματιστής. Γνώστης της πολιτικής. Ήρεμη δύναμη. ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ, ΤΩΝ PAMPERS, ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΤΩΝ 500 ΕΚ. ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ.

Μακάρι να είχαμε κι άλλους τέτοιους πολιτικούς άντρες. ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, Η ΧΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.
 

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Μηνύματα
3.114
Like
242
Πόντοι
36
o κλασικος ο μαλακας ο νεοελληνας οταν του εδωσε φραγκα ο ανδρεας τι εκανε?
τα ετρωγε ολα! καθε μερα ταβερνα, καθε 3 μερες μπουζουκια, ενα μηνα διακοπες το χρονο, 2 αυτοκινητα η καθε οικογενεια κλπ
και τωρα καθονται και κλαιγονται που τους μειωσανε τον μισθο ενω εχουν φαει εκατομμυρια τοσα χρονια στην καλοπεραση αν κανανε καλυτερη διαχηρηση οταν τα ειχανε τα φραγκα θα ειχε ο καθενας 150.000 στην ακρη
τωρα φατε αερα κοπανιστο
 

Επισκέπτης
:shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit:
10367999.jpg
 

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Μηνύματα
11.883
Κριτικές
140
Like
421
Πόντοι
3.595
"Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29"
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο σε μεγέθυνση

Τι λέει το κείμενο:
   
1. Απομάκρυνση από τις επιλεγμένες θέσεις θα αποφασίζονται μόνο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. από την Πλευρά του Ανδρέα Παπανδρέου επιτρέπονται μόνο φραστικές παρεκκλίσεις.

2. Προς ικανοποίηση των Ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων θα επιτραπεί η αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και ΗΠΑ

3. Ελαχιστοποίηση της δύναμης του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος. Η μείωση αυτή δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριο που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της KGB.

4. Επιτρέπονται φραστικές "συγκρούσεις" με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως ανοικτός πόλεμος.

5. Ο σύνδεσμος μεταξύ ΗΠΑ και Ελληνικής κυβέρνησης θα αναλάβει να καθησυχάζει τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.

6. (Έχει διαγραφεί με μαρκαδόρο)

7. Αν και όταν το επιθυμεί η ομάδα(?) τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται εναποθηκευμένα  στην Ελλάδα θα αντικατασταθούν ή ανταλλαχθούν με νέα.

8. Όταν η CIA και DIA χρειάζονται όπλα για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό, η κυβέρνηση του Παπανδρέου θα προβαίνει σε πωλήσεις και μεταφορές όπλων με τις τιμές που θα ισχύουν τότε. Θα ειδοποιείται σχετικά από την υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας (των ενόπλων δυνάμεων) των ΗΠΑ

9. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα Κύπρου με αντίδωρο την μη ύπαρξη προβλημάτων με την Τουρκία.

10. Η ανοχή απέναντι στην τρομοκρατία (το υπόλοιπο σβησμένο με μαρκαδόρο)

11. Το οικονομικό θέμα θα ρυθμιστεί από τον Brian Crosier. Οι εταιρείες που υποστηρίζουν το κίνημα Παπανδρέου στην Ελλάδα, θα καταθέσουν 100.000.000 δολλάρια για την δημιουργία του νέου κόμματος. (έχουν διαγράψει 3 λέξεις) ARAMKO (επίσης διαγραφή 2 λέξεων με μαρκαδόρο) της Wall Street είναι (διαγραφή 1 λέξης). Οι τράπεζες: Chase Manhattan Bank (διαγραφή 4 λέξεων)

Υπογραφή
Ανδρέας Γ. Παπανδρέου
Andreas Papandreou



 

Συνημμένα

  • chasemanhattanpapandreo.jpg
    chasemanhattanpapandreo.jpg
    143 KB · Εμφανίσεις: 19

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.403
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Πατριώτης. Πιστεύει και υποστηρίζει την χώρα του.

Ηγέτης. Μπόρεσε και πήρε συνεχόμενες εκλογές

Εξυπνος. Δεν θέλει ανάλυση αυτό. Σου κάνει το μαύρο, άσπρο.

Αρχηγός. Οραματιστής. Γνώστης της πολιτικής. Ήρεμη δύναμη.

Μακάρι να είχαμε κι άλλους τέτοιους πολιτικούς άντρες.

ΟΚ, προκάλεσες την κουβέντα αλλά δεν μπορεί να τα πιστεύεις αυτά...
 

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.403
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Ο Α.Γ.Π είναι σίγουρα μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που οι ενέργειές του μας ακολουθούν 15 χρόνια μετά τον θάνατό του (και για αρκετά χρόνια ακόμα).
Λόγω ηλικίας, δεν μπορούσα να καταλάβω πλήρως τον φανατισμό και την λατρεία των ψηφοφόρων του στις αρχές της δεκατίας του 80. Ίσως γιατί δεν είχα ζήσει καταστάσεις από την Δεξιά που μετατράπηκε σε ΝΔ στα μάτια των περισσότερων. Από τα ακούσματα συγγενών κατάλαβα πως υπήρχε μια μεγάλη "καταπίεση" από την Δεξιά και οι Έλληνες με μια διαφορά φάσης στράφηκαν προς τον Σοσιαλισμό. Θα δεχτώ πως οι αρχικές προθέσεις ήταν τίμιες με διάθεση προσφοράς... Δυστυχώς όμως η εξουσία διαφθείρει και ο Α.Γ.Π. βρήκε τον τρόπο να έχει την υποστήριξη του λαού για την 10ετία. Όταν η κατάσταση είχε ξεφύγει, βρήκε τον τρόπο να μην μπορεί να υπάρχει διάδοχη κατάσταση (θυμάμαι πως η ΝΔ είχε πάνω από 45% το 89 αλλά δεν μπορούσε να σχηματίσει κυβέρνηση!!!) και όσο κυβερνούσε η ΝΔ να απειλείται συνέχεια από τον 151ο βουλευτή, ήταν θέμα χρόνου να πέσει σαν κυβέρνηση.
Η 2η θητεία του ήταν απλά τραγική (εδώ θυμάμαι περισσότερα) και αισθάνομαι πως στην πραγματικότητα μας κυβερνούσε η Δήμητρα...
Θα μπορούσα να γράψω πολλά περισσότερα, απλά θα κλείσω με το εξής: είναι κρίμα ένας άνθρωπος που έχει ικανότητα να κυβερνήσει έναν τόπο και να περάσει την πολιτική του, να το κάνει με τρόπο που φέρνει περισσότερα προβλήματα από λύσεις... τέτοιοι άνθρωποι είναι σπάνιοι και για μένα χαραμίζουν την δυνατότητά τους
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
153.136
Κριτικές
1
Like
30.862
Πόντοι
8.006
Ο Α.Γ.Π είναι σίγουρα μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που οι ενέργειές του μας ακολουθούν 15 χρόνια μετά τον θάνατό του (και για αρκετά χρόνια ακόμα).
Λόγω ηλικίας, δεν μπορούσα να καταλάβω πλήρως τον φανατισμό και την λατρεία των ψηφοφόρων του στις αρχές της δεκατίας του 80. Ίσως γιατί δεν είχα ζήσει καταστάσεις από την Δεξιά που μετατράπηκε σε ΝΔ στα μάτια των περισσότερων. Από τα ακούσματα συγγενών κατάλαβα πως υπήρχε μια μεγάλη "καταπίεση" από την Δεξιά και οι Έλληνες με μια διαφορά φάσης στράφηκαν προς τον Σοσιαλισμό. Θα δεχτώ πως οι αρχικές προθέσεις ήταν τίμιες με διάθεση προσφοράς... Δυστυχώς όμως η εξουσία διαφθείρει και ο Α.Γ.Π. βρήκε τον τρόπο να έχει την υποστήριξη του λαού για την 10ετία. Όταν η κατάσταση είχε ξεφύγει, βρήκε τον τρόπο να μην μπορεί να υπάρχει διάδοχη κατάσταση (θυμάμαι πως η ΝΔ είχε πάνω από 45% το 89 αλλά δεν μπορούσε να σχηματίσει κυβέρνηση!!!) και όσο κυβερνούσε η ΝΔ να απειλείται συνέχεια από τον 151ο βουλευτή, ήταν θέμα χρόνου να πέσει σαν κυβέρνηση.
Η 2η θητεία του ήταν απλά τραγική (εδώ θυμάμαι περισσότερα) και αισθάνομαι πως στην πραγματικότητα μας κυβερνούσε η Δήμητρα...
Θα μπορούσα να γράψω πολλά περισσότερα, απλά θα κλείσω με το εξής: είναι κρίμα ένας άνθρωπος που έχει ικανότητα να κυβερνήσει έναν τόπο και να περάσει την πολιτική του, να το κάνει με τρόπο που φέρνει περισσότερα προβλήματα από λύσεις... τέτοιοι άνθρωποι είναι σπάνιοι και για μένα χαραμίζουν την δυνατότητά τους
Αντε, να σου τα πω εγω που τα εζησα.
Ικανοτατος ρητορας. Παραμυθας. Μπορουσε να πει ασπρο σημερα και να πεισει αυριο τους παντες οτι εννοουσε μαυρο. Κατα την εποχη του ελαμψαν οι μετριοι, οι αφισοκολλητες, οι πρασινοφρουροι. Η ΕΡΤ θυμιζε τηλεοραση χουντας λατινικης αμερικης.
Θυμαμαι οτι μπορει να καναμε και ενα χρονο να δουμε βιντεακι με τον Μητσοτακη στην τηλεοραση. Μια φωτογραφια βαζανε, οταν μιλουσαν για τη ΝΔ. Και στη βουλη ειχαν βαλει την καμερα να παιρνει την....πλατη του, οταν μιλαγε απο τα εδρανα.
Πατησε στα πιο χαμηλα ενστικτα αυτου του λαου για να παγιωσει την εξουσια του.
Ληστεψε τα συνθηματα και τις ψηφους της αριστερας.
Η Καλαματα ειχε ισοπεδωθει απο τους σεισμους κι εκεινος ετρεχε με το κοτερο με τη Δημητρα.
Εξαρτημενος απο το αλκοολ και τα παθη του.
Το 1989 την τελευταια εβδομαδα πριν πεσει, εκανε 20.000 προσληψεις και δεν ειχαν καρεκλες να τους βαλουν. Για να μην μιλησουμε για τις συνολικες.
Ακομη η ΑΔΕΔΥ εχει 70% ΠΑΣΟΚ χαρη στην αξιοκρατια του "εχοντος καλες προθεσεις" ΑΓΠ.
Ό,τι χειροτερο μπορουσε να τυχει στην Ελλαδα.
Ακομη αυτον πληρωνουμε.
Δυο γενιες χαμενες εξαιτιας του.
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
153.136
Κριτικές
1
Like
30.862
Πόντοι
8.006
Πατριώτης. Πιστεύει και υποστηρίζει την χώρα του.

Ηγέτης. Μπόρεσε και πήρε συνεχόμενες εκλογές

Εξυπνος. Δεν θέλει ανάλυση αυτό. Σου κάνει το μαύρο, άσπρο.

Αρχηγός. Οραματιστής. Γνώστης της πολιτικής. Ήρεμη δύναμη.

Μακάρι να είχαμε κι άλλους τέτοιους πολιτικούς άντρες.
Αυτα μπορουν να γραφτουν ΜΟΝΟ απο καποιον που ηταν λιγοτερο απο 10 ετων οταν ζουσε αυτος ο ανθρωπος...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom