Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 152
- Πόντοι
- 2.046
εμμμμ τι πεστα οτει εδο ειμαστε να κανουμε πλακιτσα ολη μαζι ενομενι σαν το σπιτι μασ:-* :-* :-*
Που βλεπεις εσυ τους τσακωμους!!

εμμμμ τι πεστα οτει εδο ειμαστε να κανουμε πλακιτσα ολη μαζι ενομενι σαν το σπιτι μασ:-* :-* :-*
δεν ντρεποσουν λιγο το εβγαλεσ το πουρο ετο ειχεσ ταξι μονο για μενα και το εδιξεσ αλου :- :'(
Την.....πατησα !!!μονο δεν θα γλιτοσισ εχεισ να παθισ πολα![]()
![]()
;)τωρα θα θιμαμε τον υνδιανο ομοσ δεν θα το ξεχνο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και αυτα που μου ελεγεσ εχτεσο τα ξεχασεσ εχουμε τον ταφταρ μαρτιρα εσενα μαι τσεχα θα σε παντρεψουμεΕγω ειμαι σαν τον Ινδιανο. Ερωτες και αγαπες με ολες............παντρια με καμια!!![]()
![]()
Έτσι το επιβεβαιώνω και εγώκαι αυτα που μου ελεγεσ εχτεσο τα ξεχασεσ εχουμε τον ταφταρ μαρτιρα εσενα μαι τσεχα θα σε παντρεψουμε![]()
ειναι και πολι αυστιρεσ αυτεσ θα σε κανονισουν για τα καλα
![]()
![]()
![]()
και αυτα που μου ελεγεσ εχτεσο τα ξεχασεσ εχουμε τον ταφταρ μαρτιρα εσενα μαι τσεχα θα σε παντρεψουμε![]()
ειναι και πολι αυστιρεσ αυτεσ θα σε κανονισουν για τα καλα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το καταλιλο τρα γουδι αλα αυτο ειναι για σενα δεν του κανι του λουκα γιατι τημορι γινεκεσ μα χυροπεεσ
![]()
μονο για μενα :o γιατι μωρε τι σου εκανα εγωΟχι βρε οι χειροπεδες και ο σταυρος![]()
![]()
ειναι μονο για σενα αποκλειστικα!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αναλογα την τιμωρια...........μονο για μενα :o γιατι μωρε τι σου εκανα εγωειμαι πολι εισιχο κοριτσι
θα σου κανι η καρδια ομοσ να με τιμορισ
![]()
Άστο είναι βάρβαρος αυτός δεν έχει τρόπουςμονο για μενα :o γιατι μωρε τι σου εκανα εγωειμαι πολι εισιχο κοριτσι
θα σου κανι η καρδια ομοσ να με τιμορισ
![]()
ασε τον βλεπο μασ βγικε αυστιροσ αυτοσ ο λουκασΑναλογα την τιμωρια...........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι μωρο το ξερουμε γινετε σερβισ μαλον για φτο :-* :-* :-*Έχει πέσει το site. Το ξέρετε;
αγαπουληδες![]()
![]()
![]()
για να γινετε σταμ πρεπει να δουλεψετε πολυ, τον ερωτα πρεπει να τον ψαξετε βαθεια..
![]()
![]()
![]()
Δεν θα με φτασετε ποτε αλλα θα ειστε ενα με δυο σκαλοπατια κατω απο εμενα..
για να σας λουζω ανετα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλησπερα γλυκια μου :-* :-* :-*ti kanete?/![]()
![]()
![]()
![]()