stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 457
- Πόντοι
- 2.046
Μια εναλλακτικη λυση ανέφερα αγαπουλη, δεν σε προσβάλαμε
Μια εναλλακτικη λυση ανέφερα αγαπουλη, δεν σε προσβάλαμε
Α να χαθείτε ρε![]()
![]()
![]()
ακουμε θα παει τριχωτος και θα βγει ξυρισμενος![]()
![]()
![]()
![]()
Οταν πας να δεις την Κελλυ και δεν μπορεις να την κουμανταρεις...............μια λυση βλεπω!![]()
Ναι καταλαβα που το πας αλλα ποτε δε ξερεις,γενικα εγω δεν εμπιστευομαι ευκολα γυναικα οτι και να μου πει,μια φορα εκανα προταση μια γκομενα να παμε για καφε μου ειπε ναι στην αρχη,την αλλη μερα που την ξαναειδα μου το παιζε ιστορια απο δω απο κει τελικα δεν πηγαμε,της γυναικας η καρδια ειναι μια αβυσσος,αφιερωμενο σε ολες![]()
![]()
Μια εναλλακτικη λυση ανέφερα αγαπουλη, δεν σε προσβάλαμε![]()
και που σε χολικ
αν ειμαι εγω πρωτος στην λιστα σου, βαλε την κελλυ κατω πρωτα διοτη δεν μπορεσα εγω να την κουμανταρω
αν μπορεσεις και την κρατησεις ακινητη εστω και 10 δευτερα μαστιγωσε με οσο θες![]()
μονο στιν πουτσαρα σου μπορουμε να χανομαστε![]()
![]()
![]()
![]()
ναι ενω του αντρα η καρδια ειναι μαλαμα
τι να σου πω.......
θα μας τρελλανεις τελειος θα ξεχασουμε και αυτα που ζουμε καθε μερα στη δουλεια μας
οι 5 στους 10 φορανε βερα
ειναι ο αλλος μεσα στο δωματιο κανει οτι κανει......
χτυπαει το κινητο του..........
(σου κανει και νοημα να κανεις ησυχια)
"ελα αγαπη μου στο δρομο ειμαι σε λιγο ερχομαι σπιτι"![]()
Ναι καταλαβα που το πας αλλα ποτε δε ξερεις,γενικα εγω δεν εμπιστευομαι ευκολα γυναικα οτι και να μου πει,μια φορα εκανα προταση μια γκομενα να παμε για καφε μου ειπε ναι στην αρχη,την αλλη μερα που την ξαναειδα μου το παιζε ιστορια απο δω απο κει τελικα δεν πηγαμε,της γυναικας η καρδια ειναι μια αβυσσος,αφιερωμενο σε ολες![]()
![]()
λοιπον εγω σας αφηνω....παω να τα πιω...... :-* :-* :-*
τι να σου πω.......
θα μας τρελλανεις τελειος θα ξεχασουμε και αυτα που ζουμε καθε μερα στη δουλεια μας
Μαλλον, δεν σε βλεπω καλαΚοίτα γενικά μ' αρέσει να έχω εγώ τον έλεγχο οπότε θα την ακινητοποιήσω θέλει δε θέλειΜόνο με τη Βίβιαν δεν τα είχα καταφέρει, τί τούρμπο ήταν αυτό... Με είχε πηδήξει αυτή, δεν την είχα πηδήξει εγώ, άσε τις πρωτοβουλίες που έπαιρνε
Λες να την ξαναπατήσω με την Κέλλυ;
ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΟΠΟΣ ΚΑΙ Ι ΑΓΑΠΟΛΙΔΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΕσύ πολύ με καλοπιάνεις κι έχω αρχίσει και ανησυχώ![]()
τι να σου πω.......
ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΟΠΟΣ ΚΑΙ Ι ΑΓΑΠΟΛΙΔΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧ![]()
![]()
![]()
Όπα αυτή είναι ΔΗΛΩΣΗ, όχι αστεία... Δηλαδή όσοι το παίζουν αγαπούληδες εδώ από κοντά είναι το ακριβώς αντίθετο;;;
Οτι θα σε ξεζουμησει η κελλυΤί εννοείτε ποιητά μου;
συμφωνω απολυταΌπα αυτή είναι ΔΗΛΩΣΗ, όχι αστεία... Δηλαδή όσοι το παίζουν αγαπούληδες εδώ από κοντά είναι το ακριβώς αντίθετο;;;
τι να σου πω.......