You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 457
- Πόντοι
- 2.046
Kostas99
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.264
- Πόντοι
- 4.655
Δυστυχως εγω θα πρεπει να σας αφησω γιατι αυριο το πρωι εχω ταξιδι για δουλεια στα πανεμορφα Ιωαννινα,λενε οτι ειναι ωραια ελπιζω να εχουν δικιο.Καληνυχτα Κελλυ,καλη βαρδια να εχεις και αυριο θα τα ξαναπουμε το απογευματακι θα ειμαι πισω. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* και φρονιμα ετσι

baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
kala ime isi pos ise? :-*Αλεξανδρα τι κανεις????
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
καληνυχτα Κωστη μου....καλο ταξιδι να εχεις....φιλια πολλα :-* :-* :-*Δυστυχως εγω θα πρεπει να σας αφησω γιατι αυριο το πρωι εχω ταξιδι για δουλεια στα πανεμορφα Ιωαννινα,λενε οτι ειναι ωραια ελπιζω να εχουν δικιο.Καληνυχτα Κελλυ,καλη βαρδια να εχεις και αυριο θα τα ξαναπουμε το απογευματακι θα ειμαι πισω. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* και φρονιμα ετσι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kostas99
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.264
- Πόντοι
- 4.655
Ευχαριστω κουκλα μου,να εισαι καλα....καληνυχτα Κωστη μου....καλο ταξιδι να εχεις....φιλια πολλα :-* :-* :-*
![]()
![]()
![]()
kala ime isi pos ise? :-*
Καλα ειμαι,ειχα ερθει στο στουντιο πριν κανα μηνα και σε ειδα...
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
ke mono me ides moromu gliko?Καλα ειμαι,ειχα ερθει στο στουντιο πριν κανα μηνα και σε ειδα...

KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
πες τα χρυσοστομη......ke mono me ides moromu gliko?![]()

fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
λαθος του...ke mono me ides moromu gliko?![]()
εγω που εκανα και τα υπολοιπα

ke mono me ides moromu gliko?![]()
Δουλευες με τη Στελλα εκεινη τη μερα αλλα δεν περασα γιατι 1)δεν ειχα πολλα φραγκα μαζι μου και 2)καναμε μια βολτα με τον ξα μου,βασικα πηγαμε σε ολα απο φωκαιας,ολη τη φυλης,περασαμε απο 104,πηγαμε μεταξουργειο και μετα σε 2-3 στουντιο στη Κασσανδρας,βολτα καναμε ηταν η ωρα 11:30 το βραδυ,παντως ενταξει εισαι ομορφη κοπελα..αλλη φορα θα δουμε.....
Βασικα απο φυλης μονο το 104 αξιζει κι ας δινεις 50αρικο
Και κασσανδρας ειναι καλα,κυριλε
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
ke se xanaperimeno opote tes moromu glikoλαθος του...
εγω που εκανα και τα υπολοιπα![]()
δε το μετανιωσα...

fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εννοειταιke se xanaperimeno opote tes moromu gliko![]()
![]()

baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
oso ke na pis bori na ine eti. omos san to filis 104 den iparhi ke to xerete oli ine to kalitero studio ke mis sas perimenume panda me diatesiΔουλευες με τη Στελλα εκεινη τη μερα αλλα δεν περασα γιατι 1)δεν ειχα πολλα φραγκα μαζι μου και 2)καναμε μια βολτα με τον ξα μου,βασικα πηγαμε σε ολα απο φωκαιας,ολη τη φυλης,περασαμε απο 104,πηγαμε μεταξουργειο και μετα σε 2-3 στουντιο στη Κασσανδρας,βολτα καναμε ηταν η ωρα 11:30 το βραδυ,παντως ενταξει εισαι ομορφη κοπελα..αλλη φορα θα δουμε.....

baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
αντε παλι με τον ξα......ξεκολα επιτελους......Δουλευες με τη Στελλα εκεινη τη μερα αλλα δεν περασα γιατι 1)δεν ειχα πολλα φραγκα μαζι μου και 2)καναμε μια βολτα με τον ξα μου,βασικα πηγαμε σε ολα απο φωκαιας,ολη τη φυλης,περασαμε απο 104,πηγαμε μεταξουργειο και μετα σε 2-3 στουντιο στη Κασσανδρας,βολτα καναμε ηταν η ωρα 11:30 το βραδυ,παντως ενταξει εισαι ομορφη κοπελα..αλλη φορα θα δουμε.....
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
kalinihta olus pola filia :-* :-* :-* :-* :-*

πες τα χρυσοστομη......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην ανακατευεσαι...
oso ke na pis bori na ine eti. omos san to filis 104 den iparhi ke to xerete oli ine to kalitero studio ke mis sas perimenume panda me diatesi![]()
![]()
![]()
Σιγουρα θα υποστηριξεις το στουντιο στο οποιο δουλευεις,υπαρχουν παρα πολλα και καλα στην Αθηνα,οι επιλογες ειναι απειρες,αποτελει ομως και το 104 κορυφαια επιλογη..
αντε παλι με τον ξα......ξεκολα επιτελους......
Κοριτσακι δε θα μου πεις εσυ τι θα κανω και τι θα λεω εδω μεσα..
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 457
- Πόντοι
- 2.046
Μην ανακατευεσαι...
Σιγουρα θα υποστηριξεις το στουντιο στο οποιο δουλευεις,υπαρχουν παρα πολλα και καλα στην Αθηνα,οι επιλογες ειναι απειρες,αποτελει ομως και το 104 κορυφαια επιλογη..
απο οτι εχω διαβασει απο αλλα μελη και απο οτι βλεπω ο ιδιος στο τομεα των φετιχ και του αυταριχκου ειναι το καλυτερο....
τσεκαρε και ψηφοφορια μαλιστα ;)