TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
Εξαρτημένος γλυκιά μου εξαρτημένος .... :-* :-* :-* :-*αχ εσυ εσυ δεν μπορεις χωρις τα κουλα που λεω εγω ε![]()
![]()
Εξαρτημένος γλυκιά μου εξαρτημένος .... :-* :-* :-* :-*αχ εσυ εσυ δεν μπορεις χωρις τα κουλα που λεω εγω ε![]()
![]()
παντως οχι σε αυτο που εχει το dungeon...
εκει θα παει ο τυπος πριν που ζητησε να τονη κελλυ
![]()
![]()
![]()
στο 3 να σε παει να σε κλειδωσει στο κλουβι του μπανιουπαντως οχι σε αυτο που εχει το dungeon...
![]()
![]()
![]()
πως μου τα λεσ ετσι αναλογα με τισ καυλες που θα εχειΤι προγραμμα θα παρεις???
Εσενα θα σου φερω τον νορβηγο να σε κανονισειστο 3 να σε παει να σε κλειδωσει στο κλουβι του μπανιου![]()
γιαυτο σε παω και εσενα μωρο μουπως μου τα λεσ ετσι αναλογα με τισ καυλες που θα εχει![]()
![]()
![]()
Αυτο παντως ειναι το πιο ωραιο. ;)παντως οχι σε αυτο που εχει το dungeon...
![]()
![]()
![]()
Αυτοκτονα!Το θρεντ εξαιτιας των ψευτοαγαπουληδων εγεινε ποιο διασημο απο το τσατ ρουμ αυτες της μερες..
Ψευταγαπουληδες ψοφατε![]()
Προκαλείς αγαπουλη προκαλείςΤο θρεντ εξαιτιας των ψευτοαγαπουληδων εγεινε ποιο διασημο απο το τσατ ρουμ αυτες της μερες..
Ψευταγαπουληδες ψοφατε![]()
Την κελλυ πρωτα και μετα...Αυτοκτονα!![]()
πως μου τα λεσ ετσι αναλογα με τισ καυλες που θα εχει![]()
![]()
![]()
Ελα με την οπισθεν!Την κελλυ πρωτα και μετα...
ΥΓ πριν παρω εσας μαζι μου δε φευγω![]()
Θα έχεις και μούμιες μέσαΛενιω εχω μια φαντασιωση,θελω να ντυθω φαραω και να το κανουμε μεσα σε μια πυραμιδα...![]()
Λενιω εχω μια φαντασιωση,θελω να ντυθω φαραω και να το κανουμε μεσα σε μια πυραμιδα...![]()
εσυ ειησαι το καρδουλινι μου το μωρουλινι μου......οχου το μωλο μου μολε μολε που μου κανει παλαπονακιαΤουλαχιστον θα ειμαι ανθρωπος! ειναι μια εξεληξη!![]()
σε τσάκωσα αλητηΛενιω εχω μια φαντασιωση,θελω να ντυθω φαραω και να το κανουμε μεσα σε μια πυραμιδα...
Αιγυπτιακο λεγετε![]()