Gavlacticos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 19
- Like
- 29
- Πόντοι
- 10
η ειρηνη τριαντα something ειναι....λιγο πανω λιγο κατω...
37 είναι, από πρώτο χέρι
η ειρηνη τριαντα something ειναι....λιγο πανω λιγο κατω...
37 είναι, από πρώτο χέρι
Εγω αν δεν ηταν το σιτε δε θα καθομουν να τις ξεψαχνισω και να τις ανακαλυψω μονος
θα εκανα κπου και που καμια τσαρκα υποθετω ... καπνιζοντας![]()
Σε πολύ σωστό δρόμο βρισκόμαστε φίλε jo, έτσι το κόβω. ;)
Εν τω μεταξύ τώρα που το κάνουμε και κουβέντα μου έχει καρφωθεί στο μυαλό αυτή η Πετρούλα από του Ερημίτη που μου ήρθε στα καλά καθούμενα σήμερα το πρωϊ και με έκανε αγακλίτσες στο σαλόνι του μπουρδέλου που πήγα και την είδα.
Ε άμα δεν την γαμήσω θα σκάσω.![]()
![]()
![]()
Ρε την πουτανα ! σε εψησε ε ?
Να το πραξεις αν σ αρεσε , ισως κακως δε μπηκες μαλιστα
Αυτο να γινει μυνημα και προς αλλα μαγαζια με σαλοναρισμα αστραπη που παιζει μερικες φορες![]()
Ναι την πουτάνα με έψησε
Καλά αν δεν έβρισκα τη Μάρα το πιό πιθανό ήταν να γυρίσω πίοσω σ΄ αυτήν.
Έχει πέσει το μάτι σου σε καμιά κριτκή για δαύτην ή έστω καμιά πρόχειρη αναφορά![]()
![]()
Μπα δε θυμαμαι κατι συγκεκριμενο αλλα νομιζω δεν εχει αρνητικα σχολια
παντως το κλικ ειναι κλικ , με την Ερρικα εγω ουτε κριτικες σκευτικα ουτε τιποτα
Βουρ
αμα σου εκανε κλικ ορμα και καλυτερα χωρις κριτικες , μη πας προκατελημενος ;)
Πάρε και μιά 2η δικιά μου, αν μπορεί να βοηθήσει, μιας που είναι και λίγο παλιά. Πάντως άλλη δεν υπάρχει σε όλο το site όσο και αν ψάξεις.
Σε πολύ σωστό δρόμο βρισκόμαστε φίλε jo, έτσι το κόβω. ;)
Εν τω μεταξύ τώρα που το κάνουμε και κουβέντα μου έχει καρφωθεί στο μυαλό αυτή η Πετρούλα από του Ερημίτη που μου ήρθε στα καλά καθούμενα σήμερα το πρωϊ και με έκανε αγακλίτσες στο σαλόνι του μπουρδέλου που πήγα και την είδα.
Ε άμα δεν την γαμήσω θα σκάσω.![]()
![]()
Ματιασμενος πρεπει να εισαι.!!...βγες εξω πανε χτυπα 2 γεκα σε χαμηλο και ενα ντραμπουι με παγο...μετα πανε πρασα και φαε 2 βρωμικα και σβηστα με μια πρασινη 330ml.!!...μετα απο αυτο θα νιωσεις μια ανακουφηση (μπορει και οχι.!!
) τοτε πιστευω θα εχεις ξεματιαστει πληρως...!!
![]()
Ασε τα ξορκια και λεγε τι εστι Πετρουλα![]()
thanks φιλε,θα τη μελετησω καλα γιατι η κοπελα φαινεται καλουτσικη!!!
θα προτιμουσα ομως να δουλευε σε κανα studio στο μυλο οχι εκει κι ας ηταν πιο ακριβα,τελος παντων..
Ματιασμενος πρεπει να εισαι.!!...βγες εξω πανε χτυπα 2 γεκα σε χαμηλο και ενα ντραμπουι με παγο...μετα πανε πρασα και φαε 2 βρωμικα και σβηστα με μια πρασινη 330ml.!!...μετα απο αυτο θα νιωσεις μια ανακουφηση (μπορει και οχι.!!
) τοτε πιστευω θα εχεις ξεματιαστει πληρως...!!
![]()
Η Κορινα που δουλευε λαφαμ, μουναρα ειναι μπροστα της.!!
....ξανθια αδυνατη, σωμα μετριο και κατω σπασμενο προσωπο με γωνιες σαν γεωργιανη ειναι...τωρα αν γουσταρει ο γκειμ, γουστα ειναι αυτα παω πασο.!![]()