Μετα απο gl και gameover οι οποιοι καλυψανε την πρωινο-απογευματινη βαρδυα ας αναφερω και εγω την βραδυνη γιατι χτες πηραμε μεγαλο καλαθι αλλα τα κερασια ηταν λιγα...γενικες γραμμες μια απο τα ιδια με μικρες αλαγες αν εξαιρεσουμε οτι ανοιξανε μερικα

σπιτακια...
Απο βαρδαρη μερια, κινηση μετρια μετα τις 23:00 ηταν και κατα της 3:30 μια απο τα ιδια που ξαναγυρησαμε

...
Τανταλου 14 Η Πιπινοβικη μελαχρινη τοπλες με τα βυζακια της εξω...για μια φορα καλη ειναι...
Τανταλου 9 Ηταν μια μελαχρινη κοπελιτσα με το αχλαδωτο σωμα που υποθηκε απο καποιον συναθλητη, ωραια φατσουλα ευγενικη αλλα δεν μου εκατσε καλα το συστημα της λεκανης της οποτε...
Τανταλου 8Α Η Βικη η ξανθια ουγγαρεζα, δεν προσεχει καθολου τον εαυτο της, ατιμελητη μου φανηκε, χανει ποντους αν και στο δωματιο ειναι καλη απο σωμα και
Τανταλου Σαμφως γωνια Η Σεξυ ξανθια ρωσιδα Αλισια, αδυνατησμενη, καυλιαρα, 2 φορες την εχω παρει καλη ηταν, εχει και σωμα και βυζια φυσικα καλα, το συστημα της εκει κατω απο την κοιλιτσα της καθε φορα που το βλεπω με τρελαινει.!!

αλλα ο χωρος ειναι ακυρος τελειος.!
Σαμφως 20 Η τραγουδαρια Κελυ.!! οπως και να το κανουμε κομοδινο αλλα απο κορμι σκιζει κοινος πατατοπαγιδα.!! μακρια.!!
Σαμφως 7 Η μελαχρινη Μιρελα, με το τουρλωτο κωλαρακι της να το παρατηρω πρωτη φορα, αλλα δεν με πηθει για 2η ευκαιρια, μια αποτυχημενη φορα ηταν αρκετη...
Σαμφως 8 Η Καινουρια μελαχρινη Μια, ταχα Κινεζα...

Ταιλανδεζα ισως ναι ή μπασταρδεμενη ισως, παντως κινεζα δε ειναι γιατι δεν ειναι κιτρινη.!!!

Παντως στενομουνα ειναι.!!
Προμηθεους 11 Η Μια και μοναδικη Βερονικα, μετανιωσα οικτρα χτες που δεν την επελεξα...

next time.! οπιος δεν εχει δοκιμασει ας παει με κλειστα ματια...
Προμηθεους 14 Ειπε ονομα αλλα δεν θυμαμαι ηταν μια μικροκαμωμενη κοπελιτσα μελαχρινη μινιον, γαμισημη...
Προμηθεους 25 Η Μελαχρινη Μιραμπελα με παραπανισια κιλακια τα οποια την ομορφαινουν στο προσωπο αλλα την χαλανε αλλου...τα κρεβατια να σιονται και να τσιριζουν κυριολεκτικα χτες βραδυ.!! ;)
απο citygate το μοναδικο ανοιχτο
Μαντζαρου 10 με την Μελαχρινη ψιλη αδυνατη προς μιλφ Αντζελα, κεφια ειχε αλλα οχι οχι οχι.!!!
Μυλος νεεεεκρα.!!
Ν.Ουρανου 26 Η Καυλιαρα ξανθια βουλγαρα Βιολετα, εμφανησιακα σκιζει αλλα στο δωματιο δεν θα αναστησει κανεναν...μια καταθεση αξιζει, σωμα λαμπαδα, βυζι πεσμενο...
Φριξου 14. Συρταριερα πολυτελειας.!! Αντριανα.com ξωβυζη με τις βυζαρες τις φορα παρτιδα εξω και το βλεμα που υπνωτιζει.!!
Κωλετη Η πιπινα Νικολ, αυτο το ολοσωμο κορμακι την χαλαει τελειως, κρυβει τα κιλακια της, μεσα μετριες επιδοσεις...
Α.Γεωργιου 34 Η Χριστιναρα με τις ρουμανικες τορπιλες της οπλισμενες σε κοινη θεα.!!

αλαξε το μαλι της ομορφυνε...ελεγα να περασω αλλα πολες καταθεσεις στο ιδιο μαγαζι τον τελευταιο καιρο και δεν γουσταρα, αλλα μετα που αναλογιζομουνα παλι καταληξα να

τουλαχιστων θα περναγα καυλα.!!
Α.Γεωργιου 4 Η Τσατσα η στανταρ που δεν βαζει γλωσσα η χοντρη η ξανθια ελεγε το προγραμμα λες και εβγαζε διαλεξη για εκλογες, μας κουρασε και στο τελος μας την ειπε που φευγαμε και δεν προτιμησαμε την ΜΠΑΖΟΛΑ που ειχε για πουτανα.!! μια καστανοκανθη με πλατες ωξω τα βυζια μεγαλα ασχημα, και ηθελε και να την γαμησουμε???? ουυυυυυυυυ μπαζολα και καριολα τσατσα μαζι....καλα εκανα και το απεφευγα το γυροκομειο.!! τσαμπα καψαμε θερμιδες και ανεβηκαμε τα σκαλια τους.!!

ξανα???? τα 3....
26ης Οκτωβρη 35Α Η καινουρια κοπελα Καρλα, νεο πιπινακι μελαχρινο με προσωπο και σωμα που δεν τρελενει, βυζακι μικρο, σωμα με παχακια, εχει εξελιξη ακομα για να γινει γυναικα ακομα ειναι κοριτσακι, δεν ψιθηκα...
και οι καταθεσεις????
1η καταθεση στην Μιραμπελα.!!! με βιαζε στην κυριολεξια η γκομενα.!! με εβαλε κατω και με πεταξε τα ματια εξω και οχι μονο ;), οπως και του προηγουμενου απο εμενα...καναμε θα ελεγα Αγριο σεξ.!! απο ενα σημειο και μετα δεν το ευχαρηστηθηκα, με εστηλε για γενικη επισκευη.!!! τα παραπανησια κιλακια που πηρε της χαλασανε λιγο το σωματακι της, εκανε ΚΩΛΑΡΑ.! δεν ειναι τοσο ευελικτη οσο παλια αλλα παραμενει δυναμικη, πεταχτα φιλακια στο στομα, χωρις γλωσσα...σκεφτομουνα ποιανου παλαμαρι φιλαω τωρα????

ελπιζω ο προηγουμενος να μην ειχε παρει ακαποτο...
κατα της 3:30 μετα απο αρκετη οινοποσια βυζομαλαξη, κολωμαλαξη, μπουτοποιαματα και μπολικο οφθαλμολουτρο σε στριπτιτζαδικο, η δευτερη καταθεση ηταν μονοδρομος.!! επελεξα καινουρια κοπελα...την καινουρια την ταχα κινεζα στο Σαμφως 8, πρωτη φορα επισκεφτομαι το μπουρδελο αυτο στην καριερα μου.! η κοπελα ξεγελαει με την εφμανηση της, μεσα στο δωματιο απο κοντα χανει αρκετα, αρνηθηκε να μου αποκαλυψει την ηλικια της, την κοβω καπου στα 30 πατημενα, απο σωμα μετριο, σημαδια απο ολοσωμο μαγιο, χαλια.!! βυζη αφανο, πλακα με ασχημη ρωγα, μουνι στενο, τα ενιωθα ολα, εκει καπου ξεσουρωσα.!! και καταλαβα την μαλακια μου.!! την γυρησα στα 4 να μην την βλεπω.!!! το μουνι παρεμενε θεοστενο, εχυσα την καληνυχτησα και εφυγα, για κινεζα δεν την βλεπω οπως προειπα, ισως ταιλανδη...δεν την προτεινω λογω εμφανησης αλλα και λωγο οτι δεν εχει κατι καινουριο να προσφερει...
ααααααααααααααααααυτα.!!