gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
στηριζουμε τζο145.... ;)..3 μερονυχτα...Κυριακη ο προεδρος να ετοιμαζετε.!!
στηριζουμε τζο145.... ;)..3 μερονυχτα...Κυριακη ο προεδρος να ετοιμαζετε.!!
gl Μονοσταυρια
Κατερινα μη ταζεις πιπες .. ασε τον γλ να τις κανει
ποσο ειναι ?![]()
Μουνια υπαρχουν !
Ο τελευταίος που είπε κάτι αντίστοιχο μας πήγε ΔΝΤ και κάνει βόλτες με καγιάκ... Να ανησυχούμε και για σένα;;;
μουνια υπηρχαν......Αφηστε τον μπουλη , εμενα ψηφηστε .. Μουνια υπαρχουν !
![]()
ρε μαρια και συ με τον τζο εισαι;κι εγω που ελεγα εχουμε κανει και κατι μαζι καποτε..... ;)
ρε παπαρα εγω για την μαρια την πατριωτισσα εγραψα και ενθουσιωδη κριτικη απο το 2009....θα με ψηφισει σιγουρα.....Ωριστε .. σας τα ελεγα .. υπαρχουν ... και τι μουνια![]()
![]()
Γεια σου Μαρια μουναρα πατριωτισσα
![]()
Γλυφτράκι θα εκλεγείς μην σκας!!!ρε μαρια και συ με τον τζο εισαι;κι εγω που ελεγα εχουμε κανει και κατι μαζι καποτε..... ;)![]()
ρε παπαρα εγω για την μαρια την πατριωτισσα εγραψα και ενθουσιωδη κριτικη απο το 2009....θα με ψηφισει σιγουρα.....![]()
χαλαρα το βλεπω.....υγιεινο περιπατο.......Γλυφτράκι θα εκλεγείς μην σκας!!!![]()
![]()
![]()
Γλυφτράκι θα εκλεγείς μην σκας!!!![]()
![]()
![]()
Μαλάκα ασέ τα γελιά κ κανε τίποτα γιατί θα βγει ο βλάχος!!!Πες του να πει και το γλυφομουνι που της εκανε ...
θα βαλει και την τσατσα η Μαρια να ψηφησει![]()
παπαζολη την κραταω αυτην την δηλωση σου.....θα δεις....Μαλάκα ασέ τα γελιά κ κανε τίποτα γιατί θα βγει ο βλάχος!!!![]()
Eίμαι αντιβλαχικός!!!παπαζολη την κραταω αυτην την δηλωση σου.....θα δεις....![]()
ρε μαλακα αμα βαλω ολους τους βλαχους και λοιπους να ψηφισουν θα βγω με αυτοδυναμια....Eίμαι αντιβλαχικός!!!![]()
![]()