Επισκέπτης
Ως εφοδευων ρωταγες για ποσα οπλα και ποσοι ειναι στον θαλαμο η επαιζες το κομαντο-με κινδυνο να καταφυγεις στις υπηρεσιες του λαλακη?Ε, αφού το πήρα; Λες να μην μπορεί να συμβει;
Άμα ρε δε μετράνε όπλα και τα γράφουν στα φρύδια τους;
Ως εφοδευων ρωταγες για ποσα οπλα και ποσοι ειναι στον θαλαμο η επαιζες το κομαντο-με κινδυνο να καταφυγεις στις υπηρεσιες του λαλακη?Ε, αφού το πήρα; Λες να μην μπορεί να συμβει;
Άμα ρε δε μετράνε όπλα και τα γράφουν στα φρύδια τους;
Παρακαλώ να μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα πριν πάρω την οδοντιατρό μου για το αν κ κατά πόσο είναι πιθανό να πάθω καρκίνο από το σφράγισμα....![]()
Προσωπικά μέτρια πράγματα ως προς την προσοχή που δίνω.
Δεν ξέρω γιατί αυτή έτσι...θεωρεί ότι τα λευκά έχουν μικρή διάρκεια ζωής κ είναι πιο πιθανό να χαλάσουν κ να χρειαστούν αντικατάσταση.
Αν θες λευκό στο κάνει φυσικά.
Ως εφοδευων ρωταγες για ποσα οπλα και ποσοι ειναι στον θαλαμο η επαιζες το κομαντο-με κινδυνο να καταφυγεις στις υπηρεσιες του λαλακη?
Πειράζει που δεν κατάλαβα την παρομοίωση;;;ρε μαλάκες όποιος οδοντίατρος χρησιμοποιει ακόμα τέτοια υλικά είναι σαν σε βουλκανιζατέρ αντί να σου αλλάζουν κάστιχα να κάνουν αναγόμωση
ελεος ρε μαλάκες.
μέχρι τροχός λέιζερ εχει ευφευρεθεί.....

ΧΑΧΑ! Εμένα να δειρουν; ΧΑΧΑΧΑ!
Δηλαδή κι απο πάνω θα βγουν; Δε φτάνει που κοιμόντουσαν εν ώρα υπηρεσίας. Ένα κρύο ντους το κεφαλάκι στη βρύση να ξυπνήσουν και τέλος.
Δε μου λες Έκτωρ Λόπεθ; Εάν γινόταν η πανίκα που λες τί θα έλεγαν στην αναφορά; Ξέρετε κύριε Διοικητά κοιμόμουν ενώ ήμουν υπηρεσία και επιτέθηκα στον εφοδεύοντα![]()
Τελειώσε αλλάζω οδοντίατρο.Το αμάλγαμα είναι κράμα με βασικό συστατικό τον υδράργυρο. Στην πραγματικότητα, τα αμαλγάματα αποτελούν οικογένεια κραμάτων με ενδιαφέρουσες ιδιότητες και πολλές εφαρμογές, όπως στην οδοντιατρική, στην εξαγωγή χρυσού και αργύρου (αμαλγάμωση) από μεταλλεύματα, κ.ά. Τα τελευταία χρόνια, γίνεται προσπάθεια τα αμαλγάματα να αντικατασταθούν από άλλα υλικά, εξαιτίας του φόβου για την τοξικότητα του περιεχομένου υδραργύρου.
ρητινουλα παπαζόλη...
ρε μαλάκα κατάλαβες δεν κατάλαβες η επιστήμη πάει μπροστά.Πειράζει που δεν κατάλαβα την παρομοίωση;;;![]()
![]()
![]()
Ως εφοδευων ρωταγες για ποσα οπλα και ποσοι ειναι στον θαλαμο η επαιζες το κομαντο-με κινδυνο να καταφυγεις στις υπηρεσιες του λαλακη?
Εντάξει ρε συ κάποιο δεν έχουμε κ 3G κινητά να πούμε,ούτε τετραπύρηνο επεξεργαστή!!!ρε μαλάκα κατάλαβες δεν κατάλαβες η επιστήμη πάει μπροστά.
αν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται τεχνολογία της Αναγέννησης σε εμφράξεις δοντιών εν ετει 2011
θες να σου πω μια ιστοριουλα για εναν εφοδευοντα ανθυπολογαχο που πηγε ερπειν να κανει εφοδο σε κρητικο σκοπο? ο κρητικος πηγε διακοπες 10 μερες. ο ανθυπο πηγε σε καποιον λακη33 να του φτιαξει ψευτικη γναθο μετα απο το ειδυλλιο με το κοντακι του σκοπου. γραφτηκαν και ωραια πραματα στο βιβλιαρακι του και ανθισε η επαγγελματικη του σταδιοδρομια.
Ακου φαση τωρα.Αν όντωςεκανε τέτοιες μαγκιές είναι τυχερός που δεν έπαιξε κανας πόλεμος να τον βρουν με σφαίρα στην πλάτη..
Ποια επικληση βιας ρε συ?Ώρες ώρες βγάζεις γέλιο με τους τσαμπουκάδες και την συνεχή επίκληση της βίας να σου πάει τη ζωή ένα βήμα πέρα.
Αν όντωςεκανε τέτοιες μαγκιές είναι τυχερός που δεν έπαιξε κανας πόλεμος να τον βρουν με σφαίρα στην πλάτη..
Εντάξει ρε συ κάποιο δεν έχουμε κ 3G κινητά να πούμε,ούτε τετραπύρηνο επεξεργαστή!!!
Αν είναι αυτό μόνο το θέμα ντάξει,αν προκαλεί καρκίνο υπάρχει θέμα.
Ποια επικληση βιας ρε συ?
Τι λες τωρα,μπηκες ερπωντας σε λοχο σε πηραν χαμπαρι και θα τα βρειτε σαν κυριοι?