Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 186 άτομα (0 μέλη και 186 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,4%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,4%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,6%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,0%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,1%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,5%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 19 14,5%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 20,6%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 37 28,2%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 36 27,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    131
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
25
Πόντοι
166
Οκ οταν μεγαλωσεις λιγο ακομη ελα να τα ξαναπουμε
Για τωρα δεν μπορεις να συλλαβεις αρκετα πραγματα και εγω δεν μπορω να σου τα εξηγησω ολα

Αυτο ειναι και η κοινωνικη μορφωση που λεγαμε (ελεγες) καποτε....

Μερικα πραγματα πρεπει να τα σκεφτεσαι πριν συμβουν και να προετοιμαζεσαι

Υγ.  μην θεωρησεις οτι σου τη λεω με το παρον ποστ.
σε διαβεβαιω οτι δεν εχω τετοια διαθεση και ειδικα απεναντι σου

Θα τρελαθωωωωω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Και να σε πω ρε Μητσο να με πεις αν εγω εχω την κοινωνικη μορφωση δηλαδης ....
Εμενα οι γονεις μου π.χ. ειναι μεταναστες αυριο θα ειναι αρρωστοι κ γεροι , η Ελληνικη οικονομια εχει πεθανει ...
Τι θεωρεις πιο σωστο -για να μπορω προσφερω στον εαυτο μου και σε εκεινους - να μεινω εδω κ να κλαιω την μοιρα μου ή να παρω τον κωλο μ και να δω ι μπορω να κανω σε αλλη χωρα  ???

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
52
Πόντοι
366
Ανοιξε και μια ντουζινα του πορδομορτη....

έγινε αφεντικό :sunglasses:

ε νταξει το ξεχεσιμο που ριχνουμε ειναι για χαβαλε  :2funny: :2funny:

αμα ειχα παρεξηγηθει ή δεν σε πηγαινα δεν θα σου απαντουσα

για πάρτη σου μόρτουους ες :2on1: :2on1: :2on1:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.867
Πόντοι
7.265
χωρις παρεξηγηση θα συνεχΥσεται τις μλκς για πολυ ακομα :birdman:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
16
Πόντοι
366
Ρε Jim οι καλοί γονείς όλοι προσφέρουν στα παιδειά τους,αυτό τί σημαίνει ότι τα παιδειά τους πρέπει αν τους έχουν όλη τους την ζωή από κοντά;;;

Σε μεγαλώνει ο γονίος για να ανοίξεις τα φτερά σου υποτίθεται...σαφώς δεν θα τον παρατήσεις κιόλας.

Δηλαδή εσύ όσα παιδειά δεν είναι δίπλα(μαζί) με τους γονείς τα θεωρείς αχάρηστα;;;; :think:
:-*

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
366
Θα τρελαθωωωωω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Εμενα οι γονεις μου π.χ. ειναι μεταναστες αυριο θα ειναι αρρωστοι κ γεροι , η Ελληνικη οικονομια εχει πεθανει ...
Τι θεωρεις πιο σωστο -για να μπορω προσφερω στον εαυτο μου και σε εκεινους - να μεινω εδω κ να κλαιω την μοιρα μου ή να παρω τον κωλο μ και να δω ι μπορω να κανω σε αλλη χωρα  ???
τιποτα απο τα δυο.εχω ενα καλο παιδι να σε παντρεψω,δοκιμος ειναι.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Αρχισε Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ :happy: :happy: :happy: :happy:                                                                                                                                                                                                                   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
45
Πόντοι
1.220
το κοινωνικη μορφωση να μου εξηγησει καποιος τι ειναι  :2funny: :2funny: :2funny:

το λεει και μια γνωστη μου που ειναι τελειως ανειδικευτη... δεν λεω εξυπνη γυναικα και διαολος

αλλα εχουν και οι θρασυτητες τα ορια τους!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
52
Πόντοι
366

βασικά να δώσεις κώλο :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
376
σοβαρα ειπε τετοιο πραγμα??? ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δεν υπαρχει αυτο μην γελιεστε... αν δεν τριφτεις με το βιβλιο μορφωση δεν αποκτας

μπορει να εισαι εξυπνος μεν και να κοβει το μυαλο σου αλλα μορφωση δεν θα εχεις....

η μορφωση ουσιαστικα ειναι η αλληλεπιδραση διαβαζοντας τις αποψεις των αλλων και μετα αυτες υποκεινται στην δικη σου κριση για να σχηματισεις μια αποψη.
Η πανεπιστημιακή μόρφωση σου δίνει προσόντα-φόντα να κινηθείς πανεπιστημιακά.

Κοινωνική μόρφωση είναι οι εμπειρίες-βιώματα ζωής κ πως σε διαμορφώνουν δινοντάς σου εφόδια,για να την λάβεις πρέπει να αντιλαμβάνεσαι κ 5 πράγματα(να μην είσαι ντιπ βόιδι).

Ένα άτομο της νύκτας αγράμματο π.χ. έχει δει κ ζήσει καταστάσεις κοινωνικές που άλλοι ούτε στον ύπνο τους(κοινωνική μόρφωση).

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.683
Πόντοι
3.575
Ρε Jim οι καλοί γονείς όλοι προσφέρουν στα παιδειά τους,αυτό τί σημαίνει ότι τα παιδειά τους πρέπει αν τους έχουν όλη τους την ζωή από κοντά;;;

Σε μεγαλώνει ο γονίος για να ανοίξεις τα φτερά σου υποτίθεται...σαφώς δεν θα τον παρατήσεις κιόλας.

Δηλαδή εσύ όσα παιδειά δεν είναι δίπλα(μαζί) με τους γονείς τα θεωρείς αχάρηστα;;;; :think:
Το πηγες στο αλλο ακρο
Τιποτα απο αυτα που λες δεν ειπα αν διαβασεις προσεκτικα τι εγραψα

Διαφωνεις οτι υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις ?

Ο καθενας εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια ξερει αλλα στην ουσια δεν ξερει την τυφλα του....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
16
Πόντοι
366
το κοινωνικη μορφωση να μου εξηγησει καποιος τι ειναι  :2funny: :2funny: :2funny:

το λεει και μια γνωστη μου που ειναι τελειως ανειδικευτη... δεν λεω εξυπνη γυναικα και διαολος

αλλα εχουν και οι θρασυτητες τα ορια τους!
:headbang: :headbang: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
52
Πόντοι
366

Κοινωνική μόρφωση είναι οι εμπειρίες-βιώματα ζωής κ πως σε διαμορφώνουν δινοντάς σου εφόδια,για να την λάβεις πρέπει να αντιλαμβάνεσαι κ 5 πράγματα(να μην είσαι ντιπ βόιδι).

Ένα άτομο της νύκτας αγράμματο π.χ. έχει δει κ ζήσει καταστάσεις κοινωνικές που άλλοι ούτε στον ύπνο τους(κοινωνική μόρφωση).

π.χ. Άντζελα Δημητρίου :think:

ευχαριστώ :birdman: δεν θα πάρω :birdman:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Εγω λεω να τη κοψουμε τη κουβεντα,υπαρχουν πολλες αποψεις,(καλο αυτο) :cheesy:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
23
Πόντοι
166
Το πηγες στο αλλο ακρο
Τιποτα απο αυτα που λες δεν ειπα αν διαβασεις προσεκτικα τι εγραψα

Διαφωνεις οτι υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις ?

Ο καθενας εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια ξερει αλλα στην ουσια δεν ξερει την τυφλα του....
Εξαρτατε απο ποσο καλος χορευτης εισαι στην ζωη......να ξερεις να κανεις πιρουετες.....

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
Και αν ο πετυχημενος ητανε μαγκας.... θα γυρνουσε και θα σου ελεγε "φιλε σε ευχαριστω που ησουν η αφορμη για να την στειλω... δεν ηθελα να της το πω ο ιδιος και μου εδωσες τον λογο" ΧΑΧΑΧΧΑ

Ο πετυχημενος τυπε μου ειναι περιζητητος.... στα αρχιδια του η μια γκομενα μπορει να ριξει 500

για αυτο σου ειπα και πριν ο αντρας φαινεται απο το μυαλο του. Οχι απο το δηθεν βαρυ και ασηκωτο στυλακι.
το θεμα δεν ειναι η μια γκομενα ..αλλα τι γουσταρει να σου χαρισει αυτη σε 2 στιγμες...τις 500 που πες τις βρισκεις ο,τι ωρα θες με το αντιστοιχο αντιτιμο ,σε μια βολτα στο κεφαλαρι..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
45
Πόντοι
1.220

Αυτο δεν λεγεται κοινωνικη μορφωση....

αυτο λεγεται εξυπναδα της πιατσας....

δηλαδη ο πανεπιστημιακος που ερχεται καθημερινα σε επαφη

με ενα καρο ατομα ιδιου βεληνεκους και τα διαχειριζεται και συνεννοειται

δεν ειναι κοινωνικα μορφωμενος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom